Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Monot‪» Alfa Guard Advance GTX Womens (NNN-BC)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
sini l. 29.9.2022
Yleisarvosana
Lauri L. 12.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 13.4.2022
Yleisarvosana
Erittäin mukavat, kestävät, mukavat ja pehmeät saappaat. Ei ollenkaan vaikea murtautua sisään. Edessä paljon tilaa. Tosin kantapääosa hieman kapea. Mutta se riippuu jaloista. Voi suositella niitä. Käytän niitä vain hiihtoretkiin.
Anonyymi 8.3.2022
Yleisarvosana
Käytän naisten kokoa 7 tai 7,5 sairaan paksuudesta riippuen ja menin 39:n kanssa. Varpaat osuivat loppuun, jos 38. Erittäin mukava ja helppo liikkua. Minulle mahtuu superpaksut sukat ja ne on niin helppo solmia tiukka! Varuste on varmaan korjannut toimitusongelmansa, koska sain pakettini noin viikossa tilauksen tekemisestä. Niin yllättynyt ja onnellinen! Kiitos.
Julius V. 27.1.2022
Yleisarvosana
Ne on tilattu vaimolleni. Monet ostajat kamppailevat usein siitä, kuinka tarkkoja kokotaulukot ovat. Niin mekin. Hassua, että saman käynnistysmallin eri vuosien kokotaulukot eroavat toisistaan ja joidenkin käyttäjien kokemukset eroavat muista. Löydät joistakin arvosteluista pienentää kokoa näiden saappaiden kanssa. Mutta ei vuoden 2021 mallin tapauksessa. Joten vaimoni käyttää 38 (EU) koon kenkiä jokapäiväisessä elämässä. Mitä tulee erilaisiin urheilulajeihin, mukaan lukien talvella, hänen täytyy mennä puoleen kokoon tai yhden koon isommaksi (EU-koko). Esimerkiksi laskettelukengät 38,5 sopivat hänelle. Joten olemme valinneet hänelle 39-koon Alfa Guard Advance GTX naisten saappaat. Hänen jalkansa ovat kapean koon päällä, joten nämä saappaat sopivat hänelle täydellisesti, mutta varpaiden alueella on huomattavaa kapenemista. Joten luultavasti leveämmät naiset valitsevat saman koon (yksi koko isommat kuin tavalliset kengät), mutta valitsevat saman mallin miesten saappaat. Yhteenvetona: hän ei varmasti olisi puristanut jalkaansa kokoon 38. Boot flex on kovemmalla puolella, joten hänen nilkkojaan hankautui erittäin voimakkaasti ensimmäisellä BC-suksilla ajollaan. Tällaisissa saappaissa kannattaa aina muistaa käyttää kahta sukkaa yhden sijasta. Saappaat ovat suhteellisen kevyitä (verrattuna joihinkin muihin raskaaseen käyttöön BC-saappaat). Nilkkatuki on ok. Koko suunnittelu, elementit ovat erittäin korkealaatuisia.
Jonas L. 5.1.2022
Yleisarvosana
Ostin nämä tytölleni, hän on käyttänyt niitä pitkän matkan luisteluun ja toimivat hyvin
Anonyymi 31.1.2022
Yleisarvosana
Pehmeä mutta tukeva. Hyvin rakennettu varuste.
Anonyymi 4.3.2021
Yleisarvosana
Sisäänajon jälkeen mukavalta vaikuttavat ja hyvän näköiset monot. -10 astetta kylmemmässä en ole vielä päässyt testaamaan, mutta ainakin siihen asti varpaat pysyivät liikkuessa lämpiminä. Vedenpitävyyttä en ole vielä testannut, mutta ainakin monon rakenne vaikuttaa lupaavalta, kun läppäkin kiinnittyy sivuistaan monoon eli rakoja ei ole.