Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Monot‪» Alfa Guard Advance GTX Mens (NNN-BC)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tero S. 2.6.2022
Yleisarvosana
Anssi Mika P. 20.4.2022
Yleisarvosana
Leveähkö lesti ja hyvin tilaa.
Jukka H. 17.4.2022
Yleisarvosana
Eivät ehkä markkinoiden lämpöisimmät, mutta omaan makuun juuri sopivan lämpöiset ettei jalat hikoa juurikaan hiihdon aikana. Kantapään alueella oleva tuki tulee hyvin esiin ja antaa juuri sopivasti lisätukea nousuissa ahkion kanssa.
Anonyymi 7.4.2022
Yleisarvosana
Reilu koko, lämpimät. Narut ehkä vähän heppoisen oloiset, mutta ne pystyy aina vaihtamaan.
Anonyymi 24.3.2022
Yleisarvosana
Hyvin toimivat Kongsvoldien kanssa metsässä ja avarammillakin paikoilla. Kokomitoitus on normaali ja lestin leveys normaali tai reilu.
Nikolay Z. 1.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 22.2.2022
Yleisarvosana
Hyvä, lämmin, tukeva mono. 42 oli pieni, 43 iso. Lisäpohjallisilla ja sukalla 43 sai sopimaan hyvin.
Greg H. 17.2.2022
Yleisarvosana
Nämä ovat parhaat BC-saappaat, joita minulla on koskaan ollut. Laadukas rakenne, kevyt paino, hyvä tuki ja lyhyt tauko. Ne ovat todella parantaneet lasketteluani vaikeammassa maastossa.
Harri K. 27.1.2022
Yleisarvosana
Tukeva ja hyvin hengittävä bc mono. Lesti on tarpeeksi leveä suomalaiseen keskivertojalkaan. Kokemukseni mukaan mono saa olla yhtä kokoa isompi normaalia kokoa, jotta tilaa on tarpeeksi. Miinusta tulee monojen lämpivyydestä, ei meinaa tareta -20 ja kovemmilla pakkasilla. Ei ole löytynyt hyvää BC monoa Salomonin X-Adv 6 jälkeen, jos kriteereinä pitää sitä että mono sopii hyvin jalkaan, on hyvä hiihtää ja on lämmin.
Anonyymi 3.1.2022
Yleisarvosana
Erinomainen tuote
Anonyymi 8.12.2021
Yleisarvosana
Tänä talvena lumen puutteen vuoksi emme ole vielä päässeet kokeilemaan hiihtokenkiä. Kommentoimme mielellämme myöhemmin, kun olemme kokeilleet niitä.
Riku S. 25.12.2021
Yleisarvosana
Hyvät ja laadukkaat monet.
Anonyymi 24.12.2021
Yleisarvosana
Pirkka R. 5.11.2021
Yleisarvosana
Kahden kauden käyttökokemuksen perusteella hyvät kengät luisteluun ja hiihtoon. Miestäni kengät ovat aika isot suhteessa kokoluokitukseen, joten kannattaa kokeilla numeroa pienempiä.
Anonyymi 26.9.2021
Yleisarvosana
Harri V. 16.8.2021
Yleisarvosana
Loistavat monot. Alkuun oli jäykät ja istuvuus keskitasoa. Muotoutui kuitenkin jalkaan noin 80km hiihdon jälkeen ja istuu nyt todella hyvin. Kuivassa pakkaskelissä kalvo pitää sukat hyvin kuivana. Kesti myös sulapaikkaan dippaamisen mallikelpoisesti :-) Hintansa arvoinen tuote.
stephen e. 7.4.2021
Yleisarvosana
Olen todella tyytyväinen tähän kenkään. Minulla on leveä etujalka ja jalka- ja varvaslaatikko antavat hyvän tilan, joten jalkani pysyvät lämpiminä. Kantapää voi olla ongelma joillekin ihmisille, mutta se voidaan yleensä kiertää kannalla olevalla teipillä rakkuloiden estämiseksi. Ne ovat melko suuria määriä - minulla on matala äänenvoimakkuuden jalka, joten minun piti laittaa ylimääräinen pohjallinen äänenvoimakkuuden ottamiseksi. Ne ovat lämpimiä ja vedenpitäviä. Nahka on hyvälaatuista. Olen käyttänyt näitä suksilla, joiden vyötärö on 84 mm (Voile Objective BC, 178 cm). Käytä myös Asnes Gamme ja Ingstad. Heillä on jonkin verran aikaa murtautua, mutta ne muodostavat hienosti jalan. Hyvä XC: lle ja XCd: lle.
Владимир М. 2.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 24.2.2021
Yleisarvosana
Alkuun vähän hiersivät kantapäitä mutta paranee. Superlämpimät, ilman villasukkia testattu juuri - 25 reissulla.
Christian K. 16.2.2021
Yleisarvosana
janne k. 4.2.2021
Yleisarvosana
Toiveena että nahkainen pintamateriaali kestää pakkasta. Alkuun kahdella maastolenkillä sai tehdä välitiukkauksen kenkään mutta sitten märässä muotoutuivat jalan mukaiseksi ja istuuvat nyt kuin sukat. Hyvä jämäkkä kenkä ja pehmeä varsiosa nilkkaa vasten mukava sekä tiivistää samalla varsiosan estäen lunta menemästä sisään.
Kristopher H. 31.1.2021
Yleisarvosana
Käskin nämä pariksi Fischer S-Bound 98 -laitteideni kanssa potkimiseksi hoitamattomien tilojen kanssa lasteni kanssa. Parempaa kenkää ei voi pyytää: hyvä hallinta, kun minun on päästävä reunalle, mukava ja joustava, kun potkaisin asuntoja, ja ne näyttävät hyvältä.
Anonyymi 29.1.2021
Yleisarvosana
Martin K. 17.12.2020
Yleisarvosana
Toimitus Kanadaan oli taas erittäin nopeaa - alle viikossa. Ajoin saappailla kahdesti - ne ovat edestä leveämmät kuin luulin. Mutta hyvin tiukka nilkoissani. Mikä on hyvä puhelinmarkkinoinnissa, mutta minulla on nyt suuria rakkuloita molemmissa jaloissa. Saappaat näyttävät kaiken kaikkiaan odotettua löysemmiltä, mikä on hyvä hiihtomatkalle, mutta minun on vielä tottuttava siihen alamäkeen.
Jeffrey S. 26.11.2020
Yleisarvosana
Olen nyt käyttänyt näitä saappaita neljässä noin 2 tunnin jaksossa, ja mielestäni ne ovat erinomaisia. Erittäin mukava ja lämmin. Olen tuskin edes huomannut niitä jaloillani, mikä on kohteliaisuus hiihtokengille. Mittasin jalkani ja tilasin koon 42 Alfa-verkkosivuston suosituksen perusteella, ja tämä oli todellakin oikea koko, vaikka käytän yleensä muiden tuotemerkkien kenkiä 43. Olen lukenut myös muita arvosteluja, joissa sanotaan tilaavan pienempi koko kuin tavallisesti, ja olen samaa mieltä.
John G. 6.11.2020
Yleisarvosana
Joakim S. 10.3.2020
Yleisarvosana
Vakaa ja mukava nahkasaapas, jota käytän pitkän matkan luisteluun. Akseli helpottaa nilkkoja ja jalkoja hyvin, ei ole mitään ongelmaa seistä luistimilla useita tunteja. Saappaita ei ole ollut niin kauan, mutta ne tuntuvat todella tukevilta.
anssi k. 6.3.2020
Yleisarvosana
Mukavat ja laadukkaan oloiset monot. Voisivat olla hieman jäykemmät retkiluistelua ajatellen, mutta hiihdossa toimivat hyvin.
Ari V. 3.3.2020
Yleisarvosana
Hyvin istuvat,miellyttävät hiihtää,riittävän tukevat laskuissa,hyvät monot hiihtipä tunturissä ahkoi perässä tai ilman,säärystimien kanssa toimivat hyvin.
Marijn G. 2.3.2020
Yleisarvosana
Mitoitus on ongelma Alfa Guard -kenkien kanssa. ALFA-verkkosivuston tietojen tarttuminen ei ole intuitiivista, ja kengät näyttävät eroavan rakennuksen mitoista. Koska yksi kenkä on pienempi kuin toinen (samankokoinen). Saappaat näyttävät olevan tehty ohuille (ei leveille) jaloille. Muut samankokoiset saappaat sopivat kuitenkin paljon paremmin. Kengät ovat erittäin hyvät. Mukava, kevyt ja hyvin rakennettu.
Nimimerkki Lasse 18.1.2022
Hiersivät ensimmäisellä hiihtolenkillä 3 tuntia, molempien jalkojen kantapäitten sivulle veriset rakot siis 4 eri rakkoa. Koko 44 normaalisti käytän valmistajasta riippuen 43. Nauhat joutuu vetämään hirmu tiukalle.
Nimimerkki AV 3.3.2020
Hyvin istuvat,hiihto-ominaisuuet hyvät,laskuissa tukevuutta riittävästi,tosi hyvät monot hiihti sitten tunturissa ahkio perässä tai ilman.
anssi k. 25.2.2020
Yleisarvosana
Todella hyvät monot tunturihiihtoon sekä retkiluisteluun.