Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Talvitakit‪» Tekokuitutakit‪» Miesten‪» Carinthia LIG 4.0 Jacket‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.9.2022
Yleisarvosana
Mario L. 11.9.2022
Yleisarvosana
Vielä puolen vuoden jälkeen ei ole tullut yhtään naarmuja. Takki näyttää tyylikkäältä mutta kestää hyvin kylmää, ilman että tarvitsee pistää valtavasti vaatetta päälle.
Anonyymi 26.8.2022
Yleisarvosana
Matti L. 8.7.2022
Yleisarvosana
Todella lämmin keveyteen ja pakkautuvuuteen nähden, mukava päällä.
Anonyymi 22.5.2022
Yleisarvosana
Sami H. 12.5.2022
Yleisarvosana
Oivallinen takki, niin välitakiksi kuin ihan sellaisenaan. Hyvää Carinthia laatua, taitaa olla jo kolmas Carinthia takki minulla.
Iiro K. 11.5.2022
Yleisarvosana
Timanttinen tuote, täydellinen istuvuus ja lämmöneristys toimii ainakin -10 - +10 välillä ilman, että on kylmä tai hiki.
Miguel A. 20.3.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Ammattimaisena Outdoor-oppaana valitsen vain parhaat varusteet itselleni ja tiimilleni. Erittäin lämmin, vaikuttavan vedenpitävä, voit käyttää sitä jopa ulkokerroksena, jos ei sataisi. Erittäin mukava. Olen 185 cm pitkä, 101 kg ja XL istuu hieman löysänä, joten vielä on tilaa toiselle välikerrokselle tai paksulle sisäkerrokselle.
Anonyymi 17.3.2022
Yleisarvosana
David W. 15.3.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Nopea toimitus ja hyvä arvo. Erittäin tyytyväinen takkiin ja kokemukseen.
Anonyymi 17.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 12.2.2022
Yleisarvosana
Hyvä takki, sopivan paksu suurimpaan osaan talven keleistä. Vielä kun olisi kainaloaukot niin saisi 5 tähteä.
Anonyymi 23.12.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
👍👍👍
Anonyymi 16.12.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvä takki, t-paidalla testattu +1+2 lämpötila, pidettiin lämpimänä, harjoitushuppu saa käyttää sitä tarvittaessa, harmaa väri täydellinen, vain miinus kokoon, olkapää ja rintakehä hyvä, mutta sivu, hiha ja kaula alla hieman tilaa vievä, ei pidä niskastasi hyvin kiinni (täytyy käyttää kaulanauhaa) muuten täydellinen takki
Anonyymi 14.11.2021
Yleisarvosana
Erittäin lämmin ja kevyt! Mukava päällä. Hyvä pienillä pakkasilla.
Tuomo H. 8.10.2021
Yleisarvosana
Juha S. 4.5.2021
Yleisarvosana
Juuso J. 25.3.2021
Yleisarvosana
Pirkka H. 24.2.2021
Yleisarvosana
Ilmari L. 24.1.2021
Yleisarvosana
Lämmin, kevyt, hemmetin mukava. Rispaantunut toki helposti eli pitää olla varovainen.
Anonyymi 25.12.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Takki on erinomainen. Siinä on useita mukavia ominaisuuksia, kuten: - Korkealaatuinen fleece ulkotaskussa ja sisemmässä kaulassa - Joustavaa materiaalia hihoissa ja kaulan takaosassa lämmön pitämiseksi sisään - Laadukkaat vetoketjut - Piirrä jousen säätö takin vyötärölle ja säilytettävälle hupulle - Varastettava huppu, joka ei lisää irtotavaraa kaulan kiinnitykseen - Valmistettu Euroopassa - Laadukas synteettinen eristys Ainoa ongelma, joka minulla on takin kanssa, on mitoitus. Koot ovat yksinkertaisia ja on vain vakiomalliset S, M, L, XL jne. Tästä syystä niiden takin pituus ja varsinkin hihan pituus on sidottu kooihin. Istu mukavasti muuhun keskikokoiseen kuin hieman kiristykseen rinnassa, kun taas hihat ovat aivan liian lyhyitä (184cm, 80kg). Olisi mukavaa nähdä koot, kuten tavallinen / pitkä, koska näyttää siltä, että olen kaikkien Carinthia-takkituotteiden kokojen välillä. Suuri sopii minulle hyvin hihojen kanssa, mutta on iso muualla. Takki on lämmin, mutta mitoitus voi olla ongelma monille, jos haluaa hyvää istuvuutta. Suosittelen ehdottomasti housuja.
Anonyymi 21.12.2020
Yleisarvosana
Erinomainen hintalaatusuhde.
Jörgen P. 10.11.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Olet nyt käyttänyt sekä takkia että housuja monissa erilaisissa kylmemmissä / kosteammissa olosuhteissa ja setti on erinomainen. Jopa vanu housujen alla meritaimenelle. Suoraan vaellusta varten se on edelleen liian lämmin (8 C), joten ne menevät reppuun ja ovat lämmin kerros, kun et vaeltaa. Sarja on erinomainen myös kovassa sateessa, kun istut telttatuolissa tuntikausia. Mukava ja kuiva sisältä.
Bruce Y. 21.10.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Se on hieno A +++++
David R. 8.5.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin hyvin valmistettu, mukava istuva takki, jolla on hyvä liikkumisalue. Erittäin mukava ja lämmin kaulassa, ranteissa ja vartalossa. Näyttää myös erittäin tyylikkäältä.
Antti H. 30.4.2020
Yleisarvosana
Ollut noin kk käytössä. Olen tykännyt. Takki on laadukas ja lämmin. Vielä varsinaista ”kovaa” käyttöä ei vielä ole ollut. M on juuri sopiva meikäläiselle, mitat minulla 178cm ja 72 kg. Yksi tähti pois hinnan takia, ei varsinaisesti edullinen. Valitsin kuitenkin tämän ennemmin kun varustelekan tuotoksen ja sitä kokeilleena päätös oli oikea.
Oscar S. 17.4.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Mukava takki, hyvä istuvuus. Luulin, että se olisi hieman ohuempi, jotta se sopisi kevät- / kesäiltoihin, mutta se on kultaa talveksi! Tulee melko staattiseksi, jos alla oleva vaate on villaa tai fleeceä. Hieman tiukasti kauluksessa, jos vetoketju on vedetty kokonaan ylös.
Juhana A. 31.1.2020
Yleisarvosana
Loistava tuote, hyvä taskut, kevyt, toimii sekä toisen takin alla että sellaisenaan.
Fillip t. 27.12.2019
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin mukava pieni takki, joka on lämpimämpi kuin oma yksityinen talvitakki. Jos ostan, se on vain Kärnten! Kauppa toimitetaan nopeasti Alankomaihin.
Anonyymi 14.12.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Takki on hyvä. Positiivinen - Kevyt, lämmin, harjoitus, +1 - +2 t-paidalla piti minut lämpimänä, säädettävä huppu upea, harmaa väri kaunis, enemmän taskua Negatiivinen - kokoongelma, se ei saa olla iso todellisella koossa, normaalisti käytän L-kokoa, mutta M-koko sopii minulle hyvin, muualla taas hieman iso M-koko, mutta ei ongelma, ei pidä niskani kunnossa ja tuuli tulee sisään, minun on käytettävä huivi tai jotain, hupussa ei ole termofleeceä kuten taskussa suosittelin
Ville K. 28.12.2020
Omassa arkikäytössä käytän vain kolmea takkia, Arcteryx kuoritakkia, sarka takkia ja tätä takkia. Pärjää hyvin arkikäytössä koko talven läpi ja sarka/tai kuoritakin kanssa pärjää kovemillakin pakkasilla. Hieman tiukempi istuvuus verraten muihin toppatakkeihin, joten sopii hyvin kerrospukeutumiseen. Kesällä/keväällä erinomainen taukotakki ja esim syksyllä/talvella hyvä "stop and go"-takki, eli matalan intensiteetin pätkiä yhdistettynä hetkellisiin pyrähdyksiin, esim metsästys tai tetsaus, sillä hengittää hyvin liikkeessä ja ei ole läkähdyttävän kuuma, mutta pysähtyneenä pitää riitttävän lämpimänä. 5/5