Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Talvitakit‪» Tekokuitutakit‪» Miesten‪» Carinthia LIG 4.0 Jacket‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 14.11.2021
Yleisarvosana
Erittäin lämmin ja kevyt! Mukava päällä. Hyvä pienillä pakkasilla.
Tuomo H. 8.10.2021
Yleisarvosana
Juha S. 4.5.2021
Yleisarvosana
Juuso J. 25.3.2021
Yleisarvosana
Pirkka H. 24.2.2021
Yleisarvosana
Ilmari L. 24.1.2021
Yleisarvosana
Lämmin, kevyt, hemmetin mukava. Rispaantunut toki helposti eli pitää olla varovainen.
Anonyymi 25.12.2020
Yleisarvosana
Takki on erinomainen. Siinä on useita mukavia ominaisuuksia, kuten: - Korkealaatuinen fleece ulkotaskussa ja sisemmässä kaulassa - Joustavaa materiaalia hihoissa ja kaulan takaosassa lämmön pitämiseksi sisään - Laadukkaat vetoketjut - Piirrä jousen säätö takin vyötärölle ja säilytettävälle hupulle - Varastettava huppu, joka ei lisää irtotavaraa kaulan kiinnitykseen - Valmistettu Euroopassa - Laadukas synteettinen eristys Ainoa ongelma, joka minulla on takin kanssa, on mitoitus. Koot ovat yksinkertaisia ja on vain vakiomalliset S, M, L, XL jne. Tästä syystä niiden takin pituus ja varsinkin hihan pituus on sidottu kooihin. Istu mukavasti muuhun keskikokoiseen kuin hieman kiristykseen rinnassa, kun taas hihat ovat aivan liian lyhyitä (184cm, 80kg). Olisi mukavaa nähdä koot, kuten tavallinen / pitkä, koska näyttää siltä, että olen kaikkien Carinthia-takkituotteiden kokojen välillä. Suuri sopii minulle hyvin hihojen kanssa, mutta on iso muualla. Takki on lämmin, mutta mitoitus voi olla ongelma monille, jos haluaa hyvää istuvuutta. Suosittelen ehdottomasti housuja.
Anonyymi 21.12.2020
Yleisarvosana
Erinomainen hintalaatusuhde.
Jörgen P. 10.11.2020
Yleisarvosana
Olet nyt käyttänyt sekä takkia että housuja monissa erilaisissa kylmemmissä / kosteammissa olosuhteissa ja setti on erinomainen. Jopa vanu housujen alla meritaimenelle. Suoraan vaellusta varten se on edelleen liian lämmin (8 C), joten ne menevät reppuun ja ovat lämmin kerros, kun et vaeltaa. Sarja on erinomainen myös kovassa sateessa, kun istut telttatuolissa tuntikausia. Mukava ja kuiva sisältä.
Bruce Y. 21.10.2020
Yleisarvosana
Se on hieno A +++++
David R. 8.5.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvin valmistettu, mukava istuva takki, jolla on hyvä liikkumisalue. Erittäin mukava ja lämmin kaulassa, ranteissa ja vartalossa. Näyttää myös erittäin tyylikkäältä.
Antti H. 30.4.2020
Yleisarvosana
Ollut noin kk käytössä. Olen tykännyt. Takki on laadukas ja lämmin. Vielä varsinaista ”kovaa” käyttöä ei vielä ole ollut. M on juuri sopiva meikäläiselle, mitat minulla 178cm ja 72 kg. Yksi tähti pois hinnan takia, ei varsinaisesti edullinen. Valitsin kuitenkin tämän ennemmin kun varustelekan tuotoksen ja sitä kokeilleena päätös oli oikea.
Oscar S. 17.4.2020
Yleisarvosana
Mukava takki, hyvä istuvuus. Luulin, että se olisi hieman ohuempi, jotta se sopisi kevät- / kesäiltoihin, mutta se on kultaa talveksi! Tulee melko staattiseksi, jos alla oleva vaate on villaa tai fleeceä. Hieman tiukasti kauluksessa, jos vetoketju on vedetty kokonaan ylös.
Juhana A. 31.1.2020
Yleisarvosana
Loistava tuote, hyvä taskut, kevyt, toimii sekä toisen takin alla että sellaisenaan.
Fillip t. 27.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin mukava pieni takki, joka on lämpimämpi kuin oma yksityinen talvitakki. Jos ostan, se on vain Kärnten! Kauppa toimitetaan nopeasti Alankomaihin.
Ville K. 28.12.2020
Omassa arkikäytössä käytän vain kolmea takkia, Arcteryx kuoritakkia, sarka takkia ja tätä takkia. Pärjää hyvin arkikäytössä koko talven läpi ja sarka/tai kuoritakin kanssa pärjää kovemillakin pakkasilla. Hieman tiukempi istuvuus verraten muihin toppatakkeihin, joten sopii hyvin kerrospukeutumiseen. Kesällä/keväällä erinomainen taukotakki ja esim syksyllä/talvella hyvä "stop and go"-takki, eli matalan intensiteetin pätkiä yhdistettynä hetkellisiin pyrähdyksiin, esim metsästys tai tetsaus, sillä hengittää hyvin liikkeessä ja ei ole läkähdyttävän kuuma, mutta pysähtyneenä pitää riitttävän lämpimänä. 5/5