Lajit‪» Sukellus‪» Neopreenikengät ja sukat‪» Kengät‪» Vesiurheiluun‪» Fourth Element Rock Hopper 3mm Neoprene Shoe‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Risto H. 9.4.2021
Yleisarvosana
Nora L. 1.10.2020
Yleisarvosana
Saattaisi olla hyvät jos on kapea jalka.
Lina S. 26.9.2020
Yleisarvosana
Mukava ja kevyt jalka. Extra plus mukavasta kumiosasta nilkan ympärillä, joka on myös joustava ja jonka ansiosta se on helppo laittaa päälle ja pois!
Daniel E. 18.9.2020
Yleisarvosana
Tämä on hieno vesiurheilukenkä! En kuitenkaan käytä niitä sukellukseen ... olen varma, että he ovat siihen hyviä! Käytän omaani ajon aikana PWC / Jetskillä ja kun luistelen sen takana jne. Minulla on vuosien varrella ollut paljon vesikenkiä, joista mahtavia, ei niin hienoja. Tämä on paras vielä! Pidän niistä: + Todella rasti ulkopohja. Mukana toimitettu sisäpohja antaa erittäin mukavan mukavuuden. + Kuinka helppoa he ovat nousta päälle ja pois! (Tämä on yleensä taistelua vesiurheilukenkien kanssa! ..) + Suuri nilkkatiiviste, joka pitää hiekan ja lian poissa Paha: Neljäs elementti tuotemerkkinä ei tarjoa mitoitusmittaustaulukkoa, minkä vuoksi oikean koon hankkiminen verkkotilauksena jne. On hieman vaikeampi. Olen koossa 41EU, tavallisesti olen koko 40EU (Ecco “ maan kengät ”) sama asia minulle tyttöystäväni, hän käyttää 38EU: ta” Rock Hopperissa ”ja tavallisia kenkiä 37EU: ssa tavallisiin maastokenkiin.