Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » Rannetietokoneet » Garmin » Garmin Forerunner 245 Music »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Vivian L. 18.4.2020:
Yleisarvosana
Toistaiseksi toiminut moitteettomasti, myös musiikin toisto!
tyt...@...om 13.2.2020:
Yleisarvosana
Monipuolinen urheilukello, hyvä hinta/toimintojen kattavuus. Helppo käyttää ja Garminilla erittäin kattava ohjesivusto, mistä plussaa. Lataamalla Garmin IQ kaupasta ilmaisen kellotaulusovelluksen sai ulkonäöstäkin melko katseenkestävän, vaikkei yllä kalliimpien tyylikkäämpien, enemmän älykellosektorin tuotteiden tasolle.
Arttu H. 11.2.2020:
Yleisarvosana
Hintaansa nähden paras Garminin kello jos tarkoitus on vain treenata juoksua ja samalla kuunnella musiikkia ilman kännykkää.
Jouni N. 5.2.2020:
Yleisarvosana
Toimii hyvin ja luotettavasti. Paljon uusia toimintoja Polar M400 verrattuna mm. syke, unen ja stressitason analysointi ranteesta. Musiikin kuunteluunkaan ei tarvitse enää ottaa kännykkää lenkille. Painon ja nesteytyksen voi tallentaa kännykkäsovellukseen niin ei tarvitse erillistä kirjanpitoa. Voi valita juoksuun harjoitusohjelmia, jotka kannustavat lenkille lähtöön. Sykevyön avulla saa dataa myös koripallotreeneistä, kun kelloa ei voi silloin pitää ranteessa. Ranneke on miellyttävän oloinen pitää eikä ole kahden viikon 24/7 käytöllä aiheuttanut mitään ongelmaa. Suosittelen.
Niina G. 14.12.2019:
Yleisarvosana
Maria R. 12.7.2019:
Yleisarvosana
Hanne E. 20.6.2019:
Yleisarvosana
Loistava kello, kaikki toimii!!