Viranomaistuotteet‪» Jalkineet‪» Puolikorkeat‪» Salomon XA Forces Mid‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 11.8.2021
Yleisarvosana
Huippuvaihde. Paras taktinen käyttöönotettava ja hyödyllinen mukava ja vahva kenkä. Älä tilaa tätä tyyppiä. Hanki GORETEX GTX -versio ulkoiluun ja sotaan. Muut kuin GTX: t eivät ole GORETEX -tuotteita, ja ne sopivat erinomaisesti ostoksille ja huvipuiston läpi. Kaiken kaikkiaan paras taktinen kenkä koskaan tehty!
Justus R. 6.5.2020
Yleisarvosana
Olen tyytyväinen kenkiin. Taulukon ansiosta sain juuri sopivan kokoiset yksilöt, harvoin onnistuu verkosta tilaamaan juuri sopivan kokoiset kengät!
Esa S. 2.5.2020
Yleisarvosana
Alexander H. 6.3.2020
Yleisarvosana
Hyvät kengät
Shane G. 21.12.2019
Yleisarvosana
Nopea toimitus Euroopasta ja tuote tilauksen mukaan
Joni T. 19.12.2019
Yleisarvosana
+erittäin helpot ja nopeat laittaa jalkaan +mukavan tuntuiset jalassa ja kevyet Mitään miinusta en vielä ole huomannut noin kuukauden käytön aikana.
Paul P. 17.9.2019
Yleisarvosana
Roope M. 12.7.2019
Yleisarvosana
Hyvä kengät arkipäiväiseen käyttöön. Kiristys/avaus mekanismi on todella toimiva. Lättäjalkaiselle ihmiselle kenkä saattaa tuntua ehkä etuosasta hieman puristavalta.
Nimimerkki Mikko 9.3.2020
Hienoa, että Salomon on ottanut legendan uudelleen mallistoonsa vuosien tauon jälkeen. Paras kenkä minkä olen omistanut. Pikanauhotus on näppärä ja kestää kovaakin käyttöä.
Riku I. 3.2.2020
Aivn erinomainen kenkä. Istuu jalkaan napakasti ja pohja on sisältä muotoiltu jalan mukaan. Melkeinpä parhaat kengät mitä olen omistanut. Ei näistä oikeestaan keksi edes pahaa sanaa, sen verran hyvät kengät on kyseessä.