Lajit» Ulkoilu» Kengät» Paljasjalkakengät» Vaelluskengät» Freet Mudee»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Antti H. kirjoitti 10.4.2021:
Yleisarvosana
En ollut käyttänyt paljasjalkakenkiä koskaan aiemmin, minkä vuoksi en todellakaan siis tiennyt mitä odottaa tilatessani Freet Mudee -paljasjalkakengät. Yllätys oli suuri, kun heti jalkaan laitettua kengät tuntuivat todella miellyttäviltä ja kokokin osui heti kohdalleen. Kengät on ollut käytössä nyt parin viikon ajan (joka päivä), minkä aikana olosuhteet ovat vaihdelleet kuivasta säästä aina loskakeliin saakka. Kengät ovat pysyneet käytössä ollessa kuivana ja mieli iloisena hyvän hankinnan johdosta.
Anonyymi kirjoitti 9.2.2021:
Yleisarvosana
Ihan parhaat kengät. Otin isomman koon, joten villasukan kanssa menevät pakkasillakin. Vedenpitävät ja mukavat jalassa. Helpot laittaa jalkaan.
Hanna R. kirjoitti 7.2.2021:
Yleisarvosana
Ihanan leveät ja joustavat kengät. Varpaille hyvin tilaa ja villasukka mahtuu myös helposti. Hyvin pärjäsi myös - 10 asteen pakkasella ilman lisäpohjallista ja villasukkaa kun pysyi liikkeessä. Itse ostin lenkkeily käyttöön ja mitä olen kerennyt testaamaan olen kyllä kaikin puolin tyytyväinen. Kestävyyden näkee sitten pitemmällä käytöllä.
Anonyymi kirjoitti 31.1.2021:
Yleisarvosana
Hyvännäköiset kengät päivittäiseen käyttöön. Miinusta kengän nauhoista mitkä meinaa aueta välillä. Litteät nauhat olisi paremmat.
Anonyymi kirjoitti 27.1.2021:
Yleisarvosana
Loistvat kengät Suomen olosuhteisiin. Ei palele jalka kun on villasukka alla pakkasellakaan. Sopivan leveä lesti ja muutenkin mukava jalassa.
Nastasia P. kirjoitti 16.1.2021:
Yleisarvosana
Aivan ihanat jalassa! Olisi pitänyt hommata tällaiset jo aikoja sitten.
Maria R. kirjoitti 1.1.2021:
Yleisarvosana
Isoa ja leveää mallia. Ei päätynyt itselle käyttöön, mutta läheiselleni leveä malli oli erittäin mieluisa.
Leea K. kirjoitti 31.12.2020:
Yleisarvosana
Hyvät kengät. Vedenpitäväksi loskakeleissä ja sateessa todettu. Otin reilun koon talvea vasten ja laitoin huopapohjallisen kengän oman pohjallisen päälle. Näin on kengät olleet erittäin lämpimät ilman villasukkaa. Tuntuma on hyvä maahan mutta ei liian ohut pohja, totuttelen vasta pj kenkiin. Miinusta varresta joka painoi aluksi nilkkaa ja jalkapöytää. Nauhoja ei pysty nyörittömään ylös asti edelleenkään. Jätän nauhat melko löysästi ja ylimpiin nipukkoihin laittamatta niin ei paina.
Jukka H. kirjoitti 26.12.2020:
Yleisarvosana
Leveä lestinen ja mukava kenkä kävellä maastosta riippumatta. Suosittelen.
Jonna K. kirjoitti 15.12.2020:
Yleisarvosana
Minulla on koon 35-37 jalka. Tilasin koon liian pienet. Koko 38 oli sopiva. Tuntuu hyvälle jalassa, on kevyet ja lämpimät n. -7 asteen pakkasella.
Johanna B. 13.12.2020:
Yleisarvosana
Angeles M. 10.12.2020:
Yleisarvosana
Saana K. kirjoitti 7.12.2020:
Yleisarvosana
Aivan loistavat pj-kengät! Pitäneet hyvin vettä ja ovat lämpimät. Melko leveä lesti, mutta nauhoja kiristämällä sopii hyvin omaan kapoiseen nilkkaan.
Henna H. kirjoitti 5.12.2020:
Yleisarvosana
Hyvät kengät mutta aika liukkaat.Vartta vois olla enemmän.
Riikka M. kirjoitti 5.12.2020:
Yleisarvosana
Free mudee on syksyn monitoimijalkine. Kestänyt pienet loskat ja lammikot. Paikalla seistessä hiukan viileä. Kenkä pitää kiristää nilkasta nauhoilla tiukalle, jotta varpaat ei luisu liian eteen. Isompi koko oli liian iso erityisesti leveydestä.
Ida S. kirjoitti 5.12.2020:
Yleisarvosana
Ihanan tuntuiset jalassa. Koot tosi pienet, tilasin kokotietojen perusteella numeroa isommat kuin normaalisti, silti olivat pienet. Vaihto vielä numeroa suurempaan tuotti täydellisen koon.
Niina J. kirjoitti 13.11.2020:
Yleisarvosana
Pitävät erinomaisesti vettä. Nilkkaosa on turhan matala ja tuppaa hörppäämään metsäreissuilla lammikoista pomppiessa. Hyvä tila varpaille. Villasukilla ja lämpöpohjallisilla pärjää kylmemmilläkin ilmoilla.
Tuomo L. kirjoitti 21.10.2020:
Yleisarvosana
Ensimmäiset paljasjalkakenkäni. Ruoto oikeni jo sovittaessa. Erinomainen vedenpitävyys. Kantapään tärähdys ilman iskunvaimennusta vaatii totuttelua, paremman askeltekniikan tai pohjalliset. Ensimmäisestä parista alkoi pohja irrota viikon kuluttua ostosta, mutta onneksi tuotteen vaihtaminen onnistui varuste.netin kanssa vaivattomasti. Pieni epäilys jäi kuitenkin kenkien kestävyydestä.
Niko L. 20.10.2020:
Yleisarvosana
Kaisa V. kirjoitti 16.10.2020:
Yleisarvosana
Pehmeät, tilavat ja lämpimät kengät, jotka pitävät jalat kuivina.
Anu L. kirjoitti 13.10.2020:
Yleisarvosana
Mahtava varvastila leveälle jalalle ja vedenpitävyydestä plussaa. Lämpöisen oloiset kengät syksyyn, menee varmasti alkutalvenkin villasukan kanssa.
Sanna L. 11.10.2020:
Yleisarvosana
tuuli l. kirjoitti 2.10.2020:
Yleisarvosana
Toistaiseksi ei mitään moitittavaa; mukavat jalassa maastossa kuin maastossa.
Jevgenia P. kirjoitti 1.10.2020:
Yleisarvosana
Mukavalta tuntuvat ja todella kevyet jalassa. Hyvin tilaa varpaille.
Maria P. kirjoitti 30.9.2020:
Yleisarvosana
Ihana tuntuma jaloille!
Riikka N. kirjoitti 11.5.2020:
Yleisarvosana
Tosi hyvä tuntuma jalassa, koko oli liian suuri, kuten hieman arvelin ja joudun nämä vaihtamaan pienempiin. Odotan malttamattomasti sopivaa kokoa! Lämpöisiltä vaikuttavat, joten näillä selvitään pitkälle syksyyn / talveen. Näin ei-pj-kenkiin tottuneelle pohjassa vaikuttaisi olevan riittävästi rakennetta, ei liian lötry tai tiivis maatuntuma (sisällä kokeillessa tosin vain tämä havainto). Vegaanisuus plussaa myös. Sopiva koko on loistava. Varvastilaa runsaasti, leveä päkiän kohdalta, mahtuu paksumpikin sukka.
Maija N. kirjoitti 12.5.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvät ja vedenpitävät vaelluskengät. Olen käyttänyt näitä joka päivä koiran kanssa lenkkeillessä sekä kaupunkiympäristössä että metsässä. Alkuun kengän takaosa painoi akillesjännettä, mutta se pehmeni muutaman käyttökerran jälkeen. Lestini on 10cm leveä ja näissä on varpailla hyvin tilaa liikkua. Lähden näillä luottavaisin mielin kesän pidemmälle vaellukselle.
Annabella L. kirjoitti 28.3.2020:
Yleisarvosana
Leveä lesti. Hyvät ja kevyet jalassa. Taipuisat ja oikein mukavat kengät.
Sylviane J. kirjoitti 13.3.2020:
Yleisarvosana
J'adore ces chaussures ... idéales pour la marche aussi bien en ville qu'en randonnée en montagne . Les pieds y sont à l'aise, bien protégés et confortables pour des heures et des kilomètres de marche ! Testées plusieurs fois , je possède deux paires de ces chaussures que je recommande vivement :)
Jouni S. kirjoitti 7.1.2020:
Yleisarvosana
Mukavan tuntuinen jalasssa, ja varpaille runsaasti tilaa. Pohja on lumella ja jäällä melko liukas. Kokomerkinnät ovat täysi mysteeri, suosittelen varmistamaan ennen tilausta.
Jani A. 31.10.2019:
Yleisarvosana
Nimimerkki Katja kirjoitti 9.7.2020:
Ensimmäinen viikon vaellus takana ja paluuta jäykempi kenkiin ei ole. Ikinä jalat olleet näin hyväkuntoiset ja kivuttomat. Ainoa miinus on että vesi tulee suht helposti läpi, mutta kuivuvat myös nopeasti. Kesävaellukselle tosi hyvät kengät. Kylmemmille vuodenajoille täytynee hankkia paremmin vedenpitävät ja korkeammalla varrella.