Lajit» Vaellus» Työkalut» Monitoimityökalut» Leatherman Surge Black»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sascha V. 29.9.2021
Yleisarvosana
Erittäin käytännöllinen ja monipuolinen, täydellinen kumppani joka tilanteeseen. Tyypillinen Leatherman -laatu on erittäin hyvä. Ainoastaan kotelo on hyvin minimalistinen ja se on korvattu uudella, jossa on teräsarja, jatke ja sahanterät
Anonyymi 22.7.2021
Yleisarvosana
Erämiehen työkalu nro. 1. Tyylikäs ja terävä.
Anonyymi 8.7.2021
Yleisarvosana
Tekee sen mitä pitääkin.
tuomas h. 4.3.2021
Yleisarvosana
oikein pätevänoloinen letukka järeämmästä päästä. tämä tulee pysymään taskussa ja pidempää sahanterää ja sarja vääntimen irtohampaita auton hanskalokerossa. meikäläisen on parempi kiinnittää aina mukana kulkevat romppeet itseensä jonkinlaisella säikeellä, jos olet samoilla linjoilla niin vinkkinä: tähän työkaluun on piilotettu kiinnitysrengas johon saa sidottua paracordin tai ohuemman. jos se ei löydy silmällä niin google/youtube auttaa.
Tobias R. 7.1.2021
Yleisarvosana
Sinulla on jo neljä Leatherman-työkalua, mutta tämä on paras. Ja sitä kehitettiin edelleen, miniruuvimeisselin Phillips ja Flat Tip silmälasien ruuvimeisselin pidike on jätetty pois. Alussa työkalusta on mustia käsiä, muuten kaikki on hienoa!
Pär L. 23.12.2020
Yleisarvosana
Michele M. 20.5.2020
Yleisarvosana
Stephan R. 5.3.2020
Yleisarvosana