Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Taktiset jalkineet‪» Korkeavartiset‪» Haix Black Eagle Safety 50 High‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hannu V. vahvistettu ostaja, 10.1.2024
Yleisarvosana
ensimmäisellä kerralla kun laitoin kenkää jalkaa kengän takana oleva remmi millä vetää kenkä jalkaan meni poikki. Muuten kenkä toiminut hyvin.
jaakko V. vahvistettu ostaja, 28.2.2023
Yleisarvosana
Laadukkaasti toteutettu maihari! Mukava jalassa, nopea käyttää ”pika nauhoituksen” ansiosta, potkusuoja kengän etuosassa suojaa kenkää iskuilta. Erinomainen tuote!!

Christer P. vahvistettu ostaja, 20.9.2023
Yleisarvosana
Mukavat (tosin pohjalliset voisi vaihtaa) ja ovat toimineet ainakin 1kk käytössäni moitteettomasti. Tähän mennessä ⅔ omistamistani Haixin kengistä ovat kestäneet 6kk ja sen jälkeen alkaneet ”oireilemaan”. Saa nähdä miten näiden käy. Käytän kenkiä 14tuntia päivässä, joten joutuvat kovalle koetukselle.. Kengissä on muoviset nauhojen kiinnityskohdat, joten voisin kuvittelevani niiden antavan periksi ensimmäisenä. 5 tähteä, koska Haixin ja varsinkin Varuste.netin reklamaatioperiaatteet ovat tähtiluokkaa ja kengät kyllä ajavat asiansa niin kauan kuin kestävät.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.11.2020
Yleisarvosana
Hyvä tuote, kevyempi kuin odotin.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.4.2022
Yleisarvosana
Mukavat jalassa, varsi juuri sopivan korkea. Turvakärjet ovat melko huomaamattomat ja pikakiinnitysnauhat toimivat hyvin. Pohjat ovat pitävät jäälläkin ja tuntuma yleisesti ottaen erinomainen. Pieni miinus lestistä. Ollut Haixeja aiemminkin, ja vaikka tämä oli käsittääkseni leveämmälle lestille suunniteltu, ovat ne edelleen vähän kapeat suomalaiseen jalkaan.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.3.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.12.2022
Yleisarvosana
Hyvät "jalkaankäyvät" kengät. Sain mitä odotinkin.
Jukka P. vahvistettu ostaja, 10.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.9.2022
Yleisarvosana
Ammattikäyttöön ihan hyvät,jos ei tarvitse kävellä pitkiä matkoja maastossa. Minun mielestä nämä ei ole vaellukseen sopivat. Hyvä nauhojen kiristys ja melko hyvät 4/5 jalassa. Käressä hyvä vahvike.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.8.2022
Yleisarvosana
Toistaseksi kokemus on ollut, hyvä. Hyvät jalassa ja voi helposti pitää pitkän päivän
Otto K. vahvistettu ostaja, 7.8.2022
Yleisarvosana
Kengät olivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien lähes täydelliset. Aiempiin turvakenkiin verrattuna huomattavasti tukevammat ja pitävämmät. Plussaa ”yksinkertaisesta” ulkonäöstä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.7.2022
Yleisarvosana
Tukevat kengät melko kapea lestiseen jalkaan. Vähän alussa haki muotoaan oik kantapään osalta. Monien 2 Suomalaisen markkinajohtajan kenkien jälkeen juuri sitä mitä odotinkin. Paremmuutta pieneen lisä hintaan. Talvella toimi hyvin. 1v takuu meni umpeen niin toisen kengännauhan ”kiristysniitti” irtosi nahasta itse aiheutetun fyysisen rasituksen takia. Tilasin uudet samanlaiset kengät.
Sten E. vahvistettu ostaja, 26.8.2021
Yleisarvosana
Kunnon maiharit. Käytän metsässä, myös pyöräilyssä talvisin. Noin vuoden käytön jälkeen ei ole vettä tullut sisään. Narujen lukitusmekanismi puolessa kengässä toimi, mutta sen lukitus ei ole 100% mukava. Mutta kyllä pidä kengän hyvin jalassa! Narujen kiinnitys on mekaanisen laitteen avulla nopea ja toimi hyvin. Suosittelen!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.7.2021
Yleisarvosana
Hyvä kenkä, jos tarvitsee S3-tason korkeavartista turvajalkinetta. Lesti riittävän kapea, pohja on rullaava & taipuisa ja kärkikuppi komposiittisena kevyt. Naulaanastumissuoja mesh-tyyppinen, ei ainakaan kylmimpiä mitä vastaan on tullut. Pohja pakkasella pitävämpi kuin kotimaisissa kilpailijoissa, mutta myös kuluu nopeammin. Mid-version varsi aavistuksen liian lyhyt, joten käytössä high. Pikanauhoitus ja nauhatasku hyviä. Nauhalukko kestää n. puolet siitä mitä itse kenkä, mutta on helppo vaihtaa. Kyseinen malli ollut käytössä lähes päivittäin vuodesta 2018, jolloin pohja kuluu about 18 kk käytöllä sileäksi. Kolmas pari alla. Koko tottelee Haixin mitoituksia, mutta 0,5 - 1 kokoa pienempi kuin joillain muilla valmistajilla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.6.2021
Yleisarvosana
Kengät on todella hyvät. 3 päivää jalassa niin muotoutuu hyvin. Ainut miinus on että kengänkoko 46 vastaa kokoa 45,
Uula M. vahvistettu ostaja, 24.10.2020
Yleisarvosana
Kevyet. Laadukkaamman tuntuiset ja ”jämäkämmät” mitä Jalasjärveläiset vastaavat. Toimii viikonloppu-ulkoilusta vaellukselle. Ja pikanauhoitus plussaa.
Seppo S. vahvistettu ostaja, 25.12.2019
Yleisarvosana
Aivan huippu maasto/ turvajalkineet. Lesti on juuri sopiva meikäläisen jalalle ja kenkä tukee nilkkaa erittäin hyvin. Gore-kalvo ja kengän ventilointi pitää jalat kuivina koko päivän, olen sitten töissä tai metsästämässä. Nauhoitus nopea ja helppo. Kaksiosaisen nauhoituksen/ nauhalukkojen avulla tiukkuuden saa juuri oikeaksi niin jalkaterässä, kuin nilkassa. Pohja pitävä ja tukeva, kivet ei tunnu läpi vaikka minkälaisessa lohikossa kulkee. Voin suositella tätä kenkää vaativaankin käyttöön.
Henri R. vahvistettu ostaja, 24.12.2019
Yleisarvosana
Istuivat heti jalkaan viimeisen päälle! Ei tarvitse kengän sivuista aukeavaa vetoketjua kun nauhojen pikakiinnitys nopea ja kätevä! Pidenpää käyttökokemusta ei vielä ole.