Viranomaistuotteet‪» Jalkineet‪» Korkeavartiset‪» Haix Black Eagle Safety 50 High‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 3.9.2022
Yleisarvosana
Ammattikäyttöön ihan hyvät,jos ei tarvitse kävellä pitkiä matkoja maastossa. Minun mielestä nämä ei ole vaellukseen sopivat. Hyvä nauhojen kiristys ja melko hyvät 4/5 jalassa. Käressä hyvä vahvike.
Anonyymi 15.8.2022
Yleisarvosana
Toistaseksi kokemus on ollut, hyvä. Hyvät jalassa ja voi helposti pitää pitkän päivän
Otto K. 7.8.2022
Yleisarvosana
Kengät olivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien lähes täydelliset. Aiempiin turvakenkiin verrattuna huomattavasti tukevammat ja pitävämmät. Plussaa ”yksinkertaisesta” ulkonäöstä.
Anonyymi 17.7.2022
Yleisarvosana
Tukevat kengät melko kapea lestiseen jalkaan. Vähän alussa haki muotoaan oik kantapään osalta. Monien 2 Suomalaisen markkinajohtajan kenkien jälkeen juuri sitä mitä odotinkin. Paremmuutta pieneen lisä hintaan. Talvesta ei vielä kokemusta näissä kengissä.
Anonyymi 27.4.2022
Yleisarvosana
Mukavat jalassa, varsi juuri sopivan korkea. Turvakärjet ovat melko huomaamattomat ja pikakiinnitysnauhat toimivat hyvin. Pohjat ovat pitävät jäälläkin ja tuntuma yleisesti ottaen erinomainen. Pieni miinus lestistä. Ollut Haixeja aiemminkin, ja vaikka tämä oli käsittääkseni leveämmälle lestille suunniteltu, ovat ne edelleen vähän kapeat suomalaiseen jalkaan.
Sten E. 26.8.2021
Yleisarvosana
Kunnon maiharit. Käytän metsässä, myös pyöräilyssä talvisin. Noin vuoden käytön jälkeen ei ole vettä tullut sisään. Narujen lukitusmekanismi puolessa kengässä toimi, mutta sen lukitus ei ole 100% mukava. Mutta kyllä pidä kengän hyvin jalassa! Narujen kiinnitys on mekaanisen laitteen avulla nopea ja toimi hyvin. Suosittelen!
Anonyymi 13.7.2021
Yleisarvosana
Hyvä kenkä, jos tarvitsee S3-tason korkeavartista turvajalkinetta. Lesti riittävän kapea, pohja on rullaava & taipuisa ja kärkikuppi komposiittisena kevyt. Naulaanastumissuoja mesh-tyyppinen, ei ainakaan kylmimpiä mitä vastaan on tullut. Pohja pakkasella pitävämpi kuin kotimaisissa kilpailijoissa, mutta myös kuluu nopeammin. Mid-version varsi aavistuksen liian lyhyt, joten käytössä high. Pikanauhoitus ja nauhatasku hyviä. Nauhalukko kestää n. puolet siitä mitä itse kenkä, mutta on helppo vaihtaa. Kyseinen malli ollut käytössä lähes päivittäin vuodesta 2018, jolloin pohja kuluu about 18 kk käytöllä sileäksi. Kolmas pari alla. Koko tottelee Haixin mitoituksia, mutta 0,5 - 1 kokoa pienempi kuin joillain muilla valmistajilla.
Anonyymi 4.6.2021
Yleisarvosana
Kengät on todella hyvät. 3 päivää jalassa niin muotoutuu hyvin. Ainut miinus on että kengänkoko 46 vastaa kokoa 45,
Anonyymi 7.11.2020
Yleisarvosana
Hyvä tuote, kevyempi kuin odotin.
Uula M. 24.10.2020
Yleisarvosana
Kevyet. Laadukkaamman tuntuiset ja ”jämäkämmät” mitä Jalasjärveläiset vastaavat. Toimii viikonloppu-ulkoilusta vaellukselle. Ja pikanauhoitus plussaa.
Seppo S. 25.12.2019
Yleisarvosana
Aivan huippu maasto/ turvajalkineet. Lesti on juuri sopiva meikäläisen jalalle ja kenkä tukee nilkkaa erittäin hyvin. Gore-kalvo ja kengän ventilointi pitää jalat kuivina koko päivän, olen sitten töissä tai metsästämässä. Nauhoitus nopea ja helppo. Kaksiosaisen nauhoituksen/ nauhalukkojen avulla tiukkuuden saa juuri oikeaksi niin jalkaterässä, kuin nilkassa. Pohja pitävä ja tukeva, kivet ei tunnu läpi vaikka minkälaisessa lohikossa kulkee. Voin suositella tätä kenkää vaativaankin käyttöön.
Henri R. 24.12.2019
Yleisarvosana
Istuivat heti jalkaan viimeisen päälle! Ei tarvitse kengän sivuista aukeavaa vetoketjua kun nauhojen pikakiinnitys nopea ja kätevä! Pidenpää käyttökokemusta ei vielä ole.