Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪» VJ IRock 3 (Miesten lesti)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 16.6.2022
Yleisarvosana
Erittäin mukavanoloinen kenkä. Pitoa riittää poluilla ja hiekkatekonurmella.
Jouko J. 7.4.2022
Yleisarvosana
Pitää kun tauti poluilla ja jopa märillä rantakivikoilla. Aika harvassa paikassa nastoista saa selkeästi enemmän pitoa. Kengät kevyet ja vesi tulee helposti pois.
Anonyymi 5.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 9.12.2021
Yleisarvosana
Luca S. 7.9.2021
Yleisarvosana
Linnan polku Verres 🏰 🏃‍♀️ 🏃‍♂️ 23 km (1530 m korkeudella) breat) henkeäsalpaavat näkymät Aostan laaksossa ⛰ Erittäin vaikeaa 😓, mutta me pidämme viikonlopuista ☺️ Lucan jaloilla pari VJ -kenkiä, suomalainen suunnistuskenkiin erikoistunut yritys, joita he luonnehtivat ”maailman parhaaksi otteeksi”. Lucan käyttämät kengät ovat Irock 3, erittäin perusteellinen reittimalli. Miten löysit itsesi? Tämä on jo toinen kilpailu, jolla juoksen näillä kengillä useiden intensiivisten harjoitusten lisäksi, ja mielestäni ne ovat erinomaisia niille, jotka haluavat saada dynamiittia pois tieltä. Nyt sanoa, että heillä on "maailman paras ote", en tiedä. Varmasti pito on erinomainen ja pysyy kaikilla maastoilla: kivinen, pölyinen, ruohoinen, mutainen, hyvällä etäisyydellä olevien 6 mm: n butyylikumikumien ansiosta. Tästä huolimatta ne ovat erittäin kevyitä (vain 240 g. Todellinen höyhen!) Ja mikä tärkeintä, ne antavat vakautta maanpinnassa, ne ovat erittäin alhaisia! Pino on itse asiassa 8/14 mm (eli etujalka on vain 8 mm maasta ja kantapää 14, pudotus 6 mm. Pino markkinoiden pienin). Vertailun voi tehdä jo kommentoiduista (katso tarinat kengät-osiosta) Inov8 X-Talon, Evadict Race Light, Hoka Evo Jawz. Kenkä on myös erittäin tiukka: jalka on itse asiassa hyvin suojattu ja suojattu, mutta - kuten sanoin - liimattu maahan. Kilpailu Irockin nopeilla venytyksillä vaikeassa tai haastavassa maastossa on ilo, ja keveydestä huolimatta sinulla on tunne, että olet hyvin suojattu ja jopa hieman pehmustettu. Ne ovat kenkiä, jotka olisivat äänestäessään lähellä 10: tä, paitsi että täydellisyys ei ole tästä maailmasta: kivisimmillä ja epäsäännöllisimmillä laskeutumisilla tunsin kivet jalkani alla hieman liikaa. Kilpailu oli 23 km ja kestin sen ilman ongelmia, mutta jos se olisi ollut kaksi kertaa pidempi, olisin varmasti kärsinyt. He ottavat silti 9, maksavat vain rockplate -puuttumisesta välipohjassa. Tiedän, että on olemassa toinenkin vastaava malli: Yritän testata sitä mahdollisimman pian. Samaan aikaan nautin näistä suomalaisista ihmeistä, kevyistä ja suorittavista, rakenteeltaan sopivimmista piirteistä ... ja hyvää meille kaikille 🤗
Anonyymi 27.8.2021
Yleisarvosana
Hyvä, paitsi että merkkijono on pudonnut edellisistä pareistani.
Anonyymi 25.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 22.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä pito ja hyvä istuvuus jalassa. Kannattaa huomioida, että lesti on kapea, mutta antaa myöten alkukäytössä. Itse meinasin palauttaa kengät tuon vuoksi, koska puristivat. Mutta ekan lenkin jälkeen puristuksentunne hävisi.
Anonyymi 13.5.2021
Yleisarvosana
Kaikkien aikojen paras polkukenkä
Anonyymi 21.4.2021
Yleisarvosana
Jalkine istuu hyvin ja pitoja on vaikka puuhun nousisi.
Mikael d. 8.4.2021
Yleisarvosana
Upeat kengät, joissa on tagline #bestgripontheplanet. Tämä on totta, kokeiltu useita tuotemerkkejä, mutta VJ on toistaiseksi paras, iRock-malli on vähemmän vaimennettu, mutta erittäin hyvä tunne. Koon mukaan kannattaa harkita hieman normaalia suuremman koon ostamista, koska kärki on vähän kapea.
Nicholas R. 21.1.2021
Yleisarvosana
Anazing, rakastaa heitä. Paras pito planeetalla
Raimo I. 25.12.2020
Yleisarvosana
Jörgen J. 24.12.2020
Yleisarvosana
Hyvin istuva mukava kenkä, jolla on upea pito, minulla on täydellinen maadoitus ja hallinta, kestävä ja luotettava. Muta, vesi, liukkaat kivet, vaikeat esteet, mikään ei estä minua.
Sofia R. 15.12.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 1.10.2019
Yleisarvosana
Nastarin veroinen suunnistuksessa. Tilava lesti parempi nauhoitus kuin Iroc2:ssa. Huonoa iltin irtipoikki katkeaminen.
Mikko J. 20.10.2020
Yleisarvosana
Hyvä peruskenkä maastossa juoksemiseen. Itse olen käyttänyt kenkää nastarin sijasta myös suunnistuksessa "helpommilla" keleillä ja maastoissa. Kenkä istuu hyvin jalkaan ja pitää hyvin varsinkin kuivahkoilla keleillä. Syksyn kosteilla keleillä ei tällainen nastaton kenkä luonnollisestikaan ole optimaalinen vaihtoehto niljakkaille juurille ja kaatuneiden puiden kuorettomille rungoille astuttaessa.
Mika R. 2.10.2020
Yleisarvosana
Taattu VJ-laatua. Suunnistukseen/maastoon erittäin hyvät. Lesti on kapeaan jalkaan hyvä.
SEBASTIEN G. 2.10.2020
Yleisarvosana
Hei Suoraan sanottuna tämä on alkuun Mikä pito ja mikä tarkkuus! Tunnen jo seuraavat Urheilullisesti.
Tommaso D. 24.9.2020
Yleisarvosana
Fantastiset kengät, luvattu pito ylittää kaikki odotukset. Muutamassa minuutissa teknisellä ja vaativalla laskulla tai nousulla huomaat, että kivet, kivet, mutaa tai juuret eivät enää merkitse rajaa.
Alexander K. 12.8.2020
Yleisarvosana
Christian R. 15.5.2020
Yleisarvosana
Yhtä hyvä kuin edeltäjänsä
Aapo T. 24.10.2019
Yleisarvosana
Nimimerkki US Runner 2.5.2022
Ok, olen täysin vaikuttunut Varuste!:n tehokkuudesta. Tilasin nämä kengät 27.4. ja sain ne 2.5. Asun keskellä USA:ta. Tämä lähetys tuli erittäin nopeasti Suomesta. Sähköpostit sisältävät myös paljon lähetystietoja .pdf-tiedostoina. En ole koskaan ollut tekemisissä näin yksityiskohtaisen yrityksen kanssa. Jos sinulla on ongelmia tilauksen vastaanottamisessa Varustelta, se ei tule koskaan olemaan vikaa. Varustamo saattaa pilata asian, mutta Varuste ei näytä ottavan riskejä asiakaspalvelun kanssa. Ostan ehdottomasti lisää tuotteita tältä sivustolta. Ensivaikutelma VJ iRock 3:sta: 1. istuvuus on melko kapea. Ne toimivat hyvin jaloilleni, mutta leveä jalka ei koskaan kestäisi näitä. 2. Ne tuntuvat fantastisilta! 3. Ote tuntuu niin hyvältä, jotenkin tahmealta. En malta odottaa, että saan ne märille kivelle. 4. Ne ovat erittäin kevyitä. Joten pakkauksesta poistettuna ne ovat täydellisiä. Juuri oikean kokoinen ja mitä etsin.