Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪» VJ Maxx (Miesten lesti)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Domi Z. 4.8.2021
Yleisarvosana
Super mukava ja erittäin kevyt
Anonyymi 26.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 30.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 13.5.2021
Yleisarvosana
Omaan jalkaan istuu kuin valettu, antaa hyvän maatuntuman ja uskomattoman pidon. Poluilla vaimennus tuntuu oikein mukavalta, sora-osioille vaimennus on kohtalainen mutta asvaltti-osiot ovat vain siedettävät lyhyillä siirtymillä. Iltti/kieli voisi olla sentin tai pari pidempi, tästä yksi tähti pois.
Tomas S. 14.4.2021
Yleisarvosana
Kaiken kaikkiaan tyytyväinen!
Petri P. 17.2.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät pidemmälle polkumatkalle, nauhoitusta jouduin hiukan muuttamaan.
Luca L. 25.1.2021
Yleisarvosana
Olen käyttänyt VJ-kenkiä 2 vuotta. Kaikkien aikojen paras pito. Markkinoiden kevyimmät kengät. Erittäin lyhyet toimitusajat.
Anssi A. 29.12.2020
Yleisarvosana
Pito hyvä. Kantakupin muotoilu päästää roskia kenkiin. Päivitys: Kenkä ei sovi lievästikään ylipronatoivalle jalalle, ehkei edes neutraalille jalalle.
Teemu V. 21.12.2020
Yleisarvosana
Hyvät kengät, vähän piti opetella sitomaan ettei kantapää nouse. Varpaat ei hiertäneet yhtään, mikä on harvinaista minulle.
Juha-Matti K. 2.12.2020
Yleisarvosana
Vaimennus riittää poluille ja metsään, soralla vielä menettelee. Asfaltille ei missään nimessä, jos pieniä siirtymiä ei lasketa. Hyvä pito myös märällä. Suomalaiseen räpyläjalkaan lesti voisi olla aavistuksen leveämpi, tämä enempi makuasia. Joidenkin kommentoimaa kantapään nousua en ole huomannut.
Lauri K. 23.11.2020
Yleisarvosana
Huikeat kengät! Mahtaa pito niin kuivalla kuin märällä alustalla. Minusta tuntuu, että nyt löysin omat kenkäni enkä näistä pois vaihda.
David T. 18.11.2020
Yleisarvosana
Paras mitä olen koskaan saanut, ylivoimaisesti. Kaikki toivotut ominaisuudet ovat siinä kengässä.
Tuomas J. 7.11.2020
Yleisarvosana
EUR 43 kenkä, rullaa päkiän yli mukavasti, polkutuntuma todella hyvä, balanssi vaimennuksen ja tuntuman välillä loistava. Pohjassa ja kuviossa on pitoa todella hyvin. Lesti päkiältä ennemmin kapea ja sukkamainen ja joutuu leveällä ja korkeakaarisella jalalla pitämään nauhat jokseenkin auki. Iltti todella lyhyt ja reuna puree hieman jalkaan. Kantapää yllättäen hyvin väljä ja tahtoo hieman nousta joten kokonaisuutena todella tarkkaa nauhoituksen kanssa.
stefano v. 22.10.2020
Yleisarvosana
Yläkenkä !!
Simo M. 10.9.2020
Yleisarvosana
Kantakuppi tuntui aluksi avoimelta ja kantapää pääsee vähän nousemaan. Nauhoituksella kengän saa kuitenkin tiukastikin jalkaan ja ensimmäisen lenkin perusteella kantapääkään ei tunnu ärtyvän.
Kristian P. 23.8.2020
Yleisarvosana
Vj Maxx ei tuota pettymystä. Upea mukava polkupyöräkenkä, jonka pito tekee juoksustasi turvallisen ....
Juha-Pekka K. 29.6.2020
Yleisarvosana
Joe U. 5.6.2020
Yleisarvosana
Alkuajatukset: VJ MAXX 5'10 "(177 cm) pitkä, 180 kg (82 kg). Juoksu / vaellus tie / polku 15-20 mi (24-32 km) viikossa vuoden 2016 puolivälistä lähtien. 1. harjoitus: 4 m: n polkujuoksu, helppo luokka ja maasto. 2. harjoitus: 4mi vaellus, 30 asteen ylöspäin, karkea / hiekkainen / kivinen maasto. Plussat: -Varmat otteet / korvakkeet -Raskas rakentaminen ulos - Etsitään enemmän tyynyä verrattuna XTRM: ään ja MAXX: ään - Vaikuttanut nopeasta kansainvälisestä kuljetuksesta Varusteelta Ihan ok: -Omistan VJ XTRM: n ja rakastan istuvuutta 11.5US (46 EUR), mutta tyyny ei riittänyt painooni. Tilasin MAXX: n useammalle samankokoiselle tyynylle, mutta nämä toimivat odotettua kauemmin. MAXX: n istuvuus ei ole sama kuin XTRM minulle, ja olisin ollut parempi koon 11 kanssa (45,5 euroa). -Varvaslaatikko on vähän liian leveä minulle. Haluan tuntea, että etujalkani mediaaliset ja sivuttaiset puolet ovat yhtä kengän kanssa. Ehkä tämä johtuu edellä hahmotellusta koosta. Haittoja: -Polunajon aikana Achilles-tendinopatiani paheni kiivaasti. Luotettava kenkäni viimeisten 4 vuoden ajan on ollut Salomon Speedcross 10 mm: n pudotuksella. MAXX: llä on 6 mm: n pudotus. Etkö ole varma, onko 4 mm: n erolla niin suuri ero, mutta minulla on tällä hetkellä onneton Achilles. Tämän takia aion luultavasti erota MAXX: stä harjoituspäiviin toisin kuin Spartan Race -päivät, kuten olin aikonut ..... ellei tietysti kokemukseni muutu ajan myötä. Joe U Nevada, USA
Markku P. 7.5.2020
Yleisarvosana
Koko on reilu verrattuna esim. Xtrm-malliin, kantakuppi väljempi. Hiertää minulla oudosti sisänilkan puolelta, muissa VJ:n kengissä ei ole ollut ongelmia. Muuten taattua laatua ja sopii varmasti hyvin pidempiin lenkkeihin.
Joni H. 31.3.2020
Yleisarvosana
Gustav H. 12.7.2019
Yleisarvosana
2019-06: Nämä ovat kolmannet polkujuoksukenkäni. Ensimmäiset hankkimani olivat loistavat, mutta raskaanoloiset Salomon XA Endurot, toiset kevyet ja erittäin pitävät mutta lyhyemmille (n. 20km) matkoille soveltuvat VJ XTRM. MAXx:llä on edelliseen verrattuna dempatumpi pohja, isompi droppi ja lievästi pienemmät pitonystyrät. Varvastilaa sopivasti keskikoon pestille omaavalle. Tuntuma polkuun on hyvä. Suosittelen! EDIT 2020-03: Suosikkikengät polkujuoksuun! Tilasin vielä toisen parin, jottei ensimmäinen kuluisi liian aikaisin puhki. Riittävästi demppausta pidemmille rupeamille (40+km). Kengännauhat toimivat erittäin hyvin, joskin pituus jää yksinkertaiseen solmimiseen, eli lukkosilmukkaa ei pysty solmimaan. Soisin pakettiin vakiona pitkät ja lyhyet nauhat.
Tapio H. 26.3.2020
Yleisarvosana
Loistavat pipot, lähes kuin Xtrm, mutta pehmennystä hiukan enemmän. Istuu täydellisesti, Vj on kyllä ja tulee olemaan oma merkkini.
ville j. 25.3.2020
Yleisarvosana
Vaihdoin pari vuotta sitten Salomonit VJ:n kenkiin eikä paluuta ole. Nämä hankin kovemmille poluille ja tieosuuksille. Pehmeille poluille js umpimetsään heitän XTRM mallit. Nauhat saisi olla himpun pidemmät jotta saa kunnon tuplasolmun.
Mikko N. 25.3.2020
Yleisarvosana
Huipputossu monelle polulle pidemmällekin matkalle.
Niko P. 17.12.2019
Yleisarvosana
Tuotteen toimitus oli nopea, 150 km juoksua takana ja kenkä tuntuu aivan uskomattoman hyvältä. Istuvuus, kengän keveys, sekä pito erilaisissa maasto-olosuhteissa hyvä. Tyytyväinen asiakas.
Olof S. 15.10.2019
Yleisarvosana
Mukava sekoitus lisättyä iskunvaimennusta ja säilyttää pinnan tunteen. Erittäin hyvä istuvuus normaalille leveälle jalalle. Kestävä päällinen. Mielestäni VJ: n yhteistyö Jonathan Albonin kanssa on johtanut toiseen erittäin hyvään kenkään.
Juha R. 14.10.2019
Yleisarvosana
Kengissä hyvä pito parin käytön jälkeen. Istuvuus voisi olla parempi.
Heidi S. 8.8.2019
Yleisarvosana
Kengillä on juostu kolmet rastit ja hyviltä vaikuttavat tähän mennessä. Halusin kengän joka on jotain tavallisen polkujuoksukengän ja suunnistuskengän välistä. Aiemmat vastaavat oleva Salomon Speed Cross Variot, joihin verrattuna matalampi droppi on ollut hyvä epätasaisessa maastossa. Nilkka ei muljahtele ollenkaan niin paljon. Pohjan kuviointi tuntuu myös varsin riittävältä ja monenlaiseen maastoon sopivalta. Kokemusta kovemmalla polulla lenkkeilystä ei vielä ole.
Finn Terje E. 12.6.2019
Yleisarvosana
Kaikki täydellinen