Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Käsineet‪» Akkulämmitteiset käsineet‪» Sealskinz Waterproof Heated Cycle Glove‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 22.5.2022
Yleisarvosana
Hanskat itsessään laadukkaat, lämmitysominaisuus ei niinkään. Pitkä latausaika tyhjästä täyteen - jopa vrk! Käyttöaika täydellä akulla onneton. Lämmitysteho ei riitä -5 astetta kylmemmille keleille, joissa niiltä juuri toivoisi olevan hyötyä. Näin ollen, koska lämmitystoiminto puutteellinen ovat nämä turhan kalliit ollakseen vain "tavalliset" ajohanskat.
Teija R. 19.11.2021
Yleisarvosana
Toinen akku oli alusta asti viallinen, ei kestänyt ilman latausta kuin pari tuntia. Hanskat istuvat käteen hyvin ja lämmittävät kohtuullisesti (en kuitenkaan usko 50-55 asteeseen ainakaan sormien osalta) mutta haisevat hyvin terävästi, ehkä suojakäsittelyaineelle.
Tero A. 21.9.2021
Yleisarvosana
hyvä istuvuus, mutta hanskat haisivat todella voimakkaasti kuljetukseen litetulle hyönteismyrkylle. Pitkällä tuuletuksella asia parani
John G. 29.4.2021
Yleisarvosana
Täällä Australiassa on syksy ja se alkaa jäähtyä. En todellakaan tiedä näiden käsineiden toimivuutta vasta elokuun loppuun asti. Siihen mennessä talvi on ohi ja sää alkaa lämmetä, joten siihen mennessä olen käyttänyt näitä käsineitä Australian talven läpi. Mutta olen käyttänyt niitä heidän saapuessaan Australiaan (Sydney), ja toistaiseksi he näyttävät tekevän sitä, mitä heidän pitäisi tehdä, eli pitämään käteni lämpiminä.
Jonna K. 24.4.2021
Yleisarvosana
Aamun pikkupakkasilla oikein hyvät pyöräillessä. Kovemmilla pakkasilla en ole vielä päässyt testaamaan.
Su N. 16.7.2020
Yleisarvosana
Ehdottomasti upeat käsineet.
Harry S. 20.3.2020
Yleisarvosana
Todella hyvät ja pitävät kädet lämpöisenä