Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Hankisauvat‪» Åsnes Ingstad Alloy Pole‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jari-Pekka T. 18.4.2022
Yleisarvosana
Toimii lumessa kuin lumessa, mutta ohjeet lenkin kiinnittämiseen olisivat voineet olla selvemmät. Kiinnitykset toimivat hyvin, kun niiden tekniikan oppii.
Ilkka L. 20.1.2022
Yleisarvosana
Hyvät sauvat erähiihtoon. Pitkä kahva on mukava ja otepaikan säätö on nopeaa, mikä mahdollistaa olosuhteiden mukaan säätämisen käytännössä. Ainoa miinus on liian pienet vakiosommat, jotka on onneksi halpa päivittää isompiin. Pienet jää sitten varaosiksi.
Martins K. 10.11.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 12.3.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset eräsauvat. Istuu käteen ja säädettävyys hyvä. Yksi piste pois hieman pienistä sommista.
Hannu K. 26.2.2021
Yleisarvosana
Niklas B. 25.2.2021
Yleisarvosana
Hyvä perussauva. Vähän liian pieni sompa upottaa sauvan toisinaan lumeen
Anonyymi 23.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 18.2.2021
Yleisarvosana
Tuulu L. 12.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 8.2.2021
Yleisarvosana
Hyvät sauvat. Helppo säätää.
Tomi T. 23.12.2020
Yleisarvosana
Sauva hyvä, sompa turhan pieni pehmeään syvään lumeen.
Pekka T. 4.6.2020
Yleisarvosana
Sauvoissa on retkikuntamallinen kahva, joka hieman arvelutti, mutta toimi hyvin. Sauvojen remmi on hyvä kunhan sen vain saa pujoteltua oikeaan asentoon. Tämä aiheutti jonkin verran harmitusta. Sauvan piikki on liian tylsä ja liian lyhyt. Sompa on pieni, mutta toimi hyvin kevään hangilla. Oletus on että alumiinisauva kestää. Edesmennyt Exel Arctic on vertailukohta, ei yllä samaan tämä sauva.
Tuomo V. 30.5.2020
Yleisarvosana
Hain mahdollisimman yksinkertaista ja kestävää, mutta riittävän kevyttä sauvaa pitkille ahkiohiihtovaelluksille. Åsnes täytää kaikki vaatimukset ja rakenne riittävän jäykkä olematta kuitenkaan painava. Plussaa helposta ja nopeasta hihnan säädöstä sekä pitkästä otealueesta. Sompa joustaa sopivasti ja enemmän kuin esim Startin vastaavassa mallissa kangasremmillä oleva sompa. Tämä helpottaa etenkin jyrkkää kovaa lumipintaa noustessa tunturissa. Pieni miinus siitä, että somman kiinnitys ei ole nähdäkseni universaali, joten pitkälle reissulle kannattaa tilata etukäteen nimenomaan Åsnesin oma varasompa. 4.5 tähteä pyöristyy viiteen.
Huw T. 23.4.2020
Yleisarvosana
Käytin kahta näistä napoista Grönlannissa ja kärki katkaisi yhden niistä! En tiedä miten, mutta tilasin toisen parin Varuste.netistä (ei alkuperäisen parini toimittaja). Koko tapahtuma oli niin helppoa. Erinomainen viestintä Varuste.netiltä sähköpostitse, pakettini helppo seuranta sähköpostin linkistä ja pylväät saapuivat nopeasti Suomesta Suomeen, hyvin pakattuna. Erinomainen palvelu, olisin erittäin varma ostaessani muita laitteita Varuste.Netiltä. : o)
Raimo L. 27.2.2021
103 mm sompa on liian pieni. Helmikuussa 2021 hanki on utulunta maahan asti ja sauva upposi syvälle. Norjalaisten kannattaisi suunnitella kunnon hankisompa lisävarusteeksi. Lyhyt ja tylsä sauvan piikki lipsuu jäällä, tämän korjasin viistämällä kärkeä. Jos nämä puutteet korjattaisiin, ottaisin sauvat jopa umpihankeen ja antaisin melkein viisi tähteä.