Lajit» Hiihto» Erähiihto» Hankisauvat» Åsnes Ingstad Alloy Pole»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 12.3.2021:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset eräsauvat. Istuu käteen ja säädettävyys hyvä. Yksi piste pois hieman pienistä sommista.
Hannu K. 26.2.2021:
Yleisarvosana
Niklas B. kirjoitti 25.2.2021:
Yleisarvosana
Hyvä perussauva. Vähän liian pieni sompa upottaa sauvan toisinaan lumeen
Anonyymi 23.2.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi 18.2.2021:
Yleisarvosana
Tuulu L. 12.2.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 8.2.2021:
Yleisarvosana
Hyvät sauvat. Helppo säätää.
Tomi T. kirjoitti 23.12.2020:
Yleisarvosana
Sauva hyvä, sompa turhan pieni pehmeään syvään lumeen.
Pekka T. kirjoitti 4.6.2020:
Yleisarvosana
Sauvoissa on retkikuntamallinen kahva, joka hieman arvelutti, mutta toimi hyvin. Sauvojen remmi on hyvä kunhan sen vain saa pujoteltua oikeaan asentoon. Tämä aiheutti jonkin verran harmitusta. Sauvan piikki on liian tylsä ja liian lyhyt. Sompa on pieni, mutta toimi hyvin kevään hangilla. Oletus on että alumiinisauva kestää. Edesmennyt Exel Arctic on vertailukohta, ei yllä samaan tämä sauva.
Tuomo V. kirjoitti 30.5.2020:
Yleisarvosana
Hain mahdollisimman yksinkertaista ja kestävää, mutta riittävän kevyttä sauvaa pitkille ahkiohiihtovaelluksille. Åsnes täytää kaikki vaatimukset ja rakenne riittävän jäykkä olematta kuitenkaan painava. Plussaa helposta ja nopeasta hihnan säädöstä sekä pitkästä otealueesta. Sompa joustaa sopivasti ja enemmän kuin esim Startin vastaavassa mallissa kangasremmillä oleva sompa. Tämä helpottaa etenkin jyrkkää kovaa lumipintaa noustessa tunturissa. Pieni miinus siitä, että somman kiinnitys ei ole nähdäkseni universaali, joten pitkälle reissulle kannattaa tilata etukäteen nimenomaan Åsnesin oma varasompa. 4.5 tähteä pyöristyy viiteen.
Huw T. kirjoitti 23.4.2020:
Yleisarvosana
I used two of these poles in Greenland and the tip broke off one of them! Don't know how but I ordered another pair from Varuste.net, (not the supplier of the original pair I had). The whole transaction was so easy. Excellent communication from Varuste.net by e-mail, easy tracking of my parcel from a link in their e-mail and the poles arrived quickly from Finland to the UK, well packaged. Excellent service, I would be very confident about buying other equipment from Varuste.Net. :o)
Raimo L. kirjoitti 27.2.2021:
103 mm sompa on liian pieni. Helmikuussa 2021 hanki on utulunta maahan asti ja sauva upposi syvälle. Norjalaisten kannattaisi suunnitella kunnon hankisompa lisävarusteeksi. Lyhyt ja tylsä sauvan piikki lipsuu jäällä, tämän korjasin viistämällä kärkeä. Jos nämä puutteet korjattaisiin, ottaisin sauvat jopa umpihankeen ja antaisin melkein viisi tähteä.