Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Sukset‪» Åsnes Ingstad Waxless‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
sini l. 29.9.2022
Yleisarvosana
Lauri L. 12.8.2022
Yleisarvosana
Anssi Mika P. 20.4.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset sukset. Edellyttää kantavuutta lumikerrokselta. Ei ole missään nimessä umpisen pehmeän suksi.
Anonyymi 7.4.2022
Yleisarvosana
Taattua laatua.
Kalle K. 6.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 25.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 16.3.2022
Yleisarvosana
Hyvä vakaa suksi. Pohja pitää hyvin ilman skinejäkin!
Anonyymi 5.3.2022
Yleisarvosana
Ensimmäiset retkisukset, mutta rakenne näyttää erittäin hyvältä.
Timothy L. 3.3.2022
Yleisarvosana
Tämä on todella erinomainen allround-pohjoismaisuksi. Olen 1,82 m pitkä, painan 88 kg ja minulla on 205 cm vahaton Ingstad. Asnes on suunnitellut upeassa tasapainossa camber-, rocker- ja vahattomia vaakoja, rakentaakseen X/C-suksen, joka kallistuu enemmän kuin hieman alas mäkeä kohti. Minulle tämä tarkoittaa sitä, että se potkii ja liukuu hyvin, palaten kahden hiihtäjän polulla en löydä eroa näiden ja klassisten X/C Karhun välillä, mutta murtopolku, kellunta ja kääntyminen ovat paljon parempia, kulkevat hyvin. , tarpeeksi hyvä, jotta voit rentoutua hieman, mutta silti käänny tarvittaessa. Kanadan BC:n kumpuilevilla kukkuloilla ja metsissä tämä tarkoittaa, että alas laskeminen on hauskaa, enemmän "hallinnassa" kuin "tämä on jännittävää, mutta se ei todennäköisesti lopu hyvin", tiedätte mitä tarkoitan. Asnes osui todella kohdalleen pitoasteikoillaan, jotka antavat juuri tarpeeksi useimpiin normaaleihin hiihtoon, reagoivat hyvin erilaisiin kick-wax-yhdistelmiin vaikeissa tilanteissa ja lyhyinä x-skineina niinä tee-tai kuole-päivinä. kuori, +5C - -5C, vaha on hankautunut, lämpötila laskee, pitkä päivä loppu, haluan vain palata autoon, ajat, vaaka on säilyttänyt enemmän kuin tarpeeksi potkua työn tekemiseen. Kiitos Asnes. Joten kiitos vielä kerran Asnesille hyvin suunnitellusta, laadukkaasta Euroopassa valmistetusta tuotteesta, jota suosittelen, ja kyllä, osta uudestaan ja uudestaan, ne ovat sen arvoisia. Varustelaisten ansiosta he ovat ystävällisiä, avuliaita, heillä on erinomaiset tuotteet ja palvelu, palvelu, palvelu. He ovat parhaita. Nyt minun on vain päätettävä, tarvitsenko todella (en) niitä 195 Ingstadia, hmmm... ne olisivat ehkä juuri niin paljon metsässä.......
jaakko m. 13.2.2022
Yleisarvosana
Matalassa umpihangessa hyvä kanto ja suksi jaksaa liukua. Suomupohjan pito riittää mainiosti kovemmalla hangella.
Tuomas H. 5.2.2022
Yleisarvosana
Tim C. 20.1.2022
Yleisarvosana
Sain juuri sukset ja olen ollut niillä kerran tähän mennessä. Erittäin vakaa ja kevyt. Vahattomassa pohjassa on tällä hetkellä hyvä pito jäisissä ja rapeissa olosuhteissa ja kuvittelemme niiden olevan vielä parempia tuoreella lumella. Nykyisistäkin huonoista olosuhteistamme huolimatta ne selviytyivät hyvin ja odottivat saavansa ne optimaalisiin olosuhteisiin. Siteiden esiasennus oli loistava vaihtoehto, sillä hiihdin ne suoraan laatikosta nopean vahauksen jälkeen. Tyylikäs suksi, olen innoissani.
Anonyymi 9.1.2022
Yleisarvosana
Ajaa asiansa loistavasti. Hyvä valinta vaihtelevaan maastoon!
Teemu S. 4.1.2022
Yleisarvosana
Hyvän tuntoiset sukset. Helppo kiinnitys pitokarvoille.
Nina I. 26.12.2019
Yleisarvosana
Loistavat! Toimii niin 'ladulla' kuin umpihangessa.
Nimimerkki Kemppilä 5.2.2021
Erittäin hyvät! Toimii tavallisella ladulla lähes yhtä hyvin kuin perinteinen murtsikka suksi. Tämän lisäksi Telemark lasku onnistuu hyvin kunhan mono on tarpeeksi tukeva. Umpisessakaan ei tule ihan heti äitiä ikävä. Kainuulaisella suolla muniin yltävässä hangessa ei kuitenkaan ole vielä intin hikilankut voitavaa ratkaisua. Sotilaskäytössä perinteinen intin side toimii myös varmemmin jos ei tarvitse laskea. Rottefellan NNN sidettä saa huoltaa tarkkaan, ettei se ole täynnä jäätä yllätyslähdön tullessa.