Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Juomareput» Salomon S/Lab Advanced Skin 12 Set»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kairiin K. 9.4.2021:
Yleisarvosana
Toni T. kirjoitti 3.2.2021:
Yleisarvosana
Oikein hyvä ja toimiva setti isompaan tarpeeseen. Ehkä vetoketjullisia taskuja saisi olla enemmän.
Cedric B. kirjoitti 2.1.2021:
Yleisarvosana
Super light and a lot of pockets to place all what is needed. Used already for touring ski for a small session . A bit tight with S size for such activities but Will be ok for its main program trail that will be tested in a near future. Very happy also with the shop Varuste that shipped it very fast to CH
Sami N. kirjoitti 20.11.2020:
Yleisarvosana
Loisto tuote. Istuvuus loistava, tavaraa kulkee mikana helposti ihan liikaa. Ainut miinus selän rakko pussi, jonka materiaali hiostaa selkää. Ihan turhaan 3 kerrosta kangasta selän osassa.0
Ville S. kirjoitti 15.6.2020:
Yleisarvosana
Paras juoksuliivi mitä markkinoilla on tarjolla! Tätä voi lämmöllä suositella. Salomon laatua.
Ville N. kirjoitti 4.4.2020:
Yleisarvosana
Reppu ollut selässä n 200km juosten ja 200km pyöräillen. Erittäin hyvä urheilureppu, jonka käyttömahdollisuudet on monipuoliset. Taskuja löytyy joka puolelta reppua, mikä helpottaa tavaroiden sijoittelussa. 12l reppulangas on erittäin venyvä hyvällä tavalla. Kun reppu on tyhjä sen saa slim fitiks helposti kiristämällä ja kun taas tarvitsee tilaa sitä kyllä löytyy. Mukaan mahtuu helposti varavaatteet ja eväät esim työmatkoja silmällä pitäen. Kiristyksiä löytyy varmasti riittävästi erilaisille vartalotyypeille. Repun mukana tuleva juomarakon folioinen suojus on ollut mukava selän lämmike työmatkaa tehdessä aamutuimaan. Suosittelen lämpimästi reppua urheiluun ja työmatkoille!
Joni H. kirjoitti 31.3.2020:
Yleisarvosana
muutaman käyttökerran jälkeen ei voi kuin kehua tuotetta. Istuu napakasti ja on lähes huomaamaton. Taskut ym. on sijoiteltu hyvin ja niitä on helppo käyttää juoksemisen aikanakin.
Janika V. kirjoitti 20.11.2019:
Yleisarvosana
Useamman juoksurepun/-liivin kaupassa testanneena, löytyi vihdoinkin myös pienehkölle naisihmiselle sopiva ja istuva tuote. Liiviin sopii mukaan kaikki tarpeellinen pitkällekin lenkille. Suosittelen!
Tuomo K. kirjoitti 22.9.2019:
Yleisarvosana
Tiivis päällä, helposti ulotettavissa olevat taskut. Vielä vähäisen käytön takia ei tietoa miten hyvin aika pienet kiristysremmien muoviosat kestävät käyttöä.
Piia S. kirjoitti 19.7.2019:
Yleisarvosana
Tilava, hyvin istuva reppu. Harmillista, että isoimman selkätaskun kiinnitysmekanismi on yllättävän heppoinen, molemmat taskua kiristävät nyörinkiristinlukot "murenivat" käsiin varovaisella käytöllä. Kunhan näihin löytyy kestävät varaosat, olen reppuun täysin tyytyväinen ja suosittelen ultramatkoille ehdottomasti!
Matias L. 22.6.2019:
Yleisarvosana
Jesse L. kirjoitti 3.6.2019:
Yleisarvosana
Ostin pääasiassa pidempien lenkkien kaveriksi ja työmatkoille, jolloin reppuun saa vaihtovaatteet. Tilaa on hyvin kuorivaatteille, sukille, pyyhkeelle yms. Reppu ei hölsky puoli täytenä tai täytenä, mutta ihan tyhjänä ollessaan kiristys ei riitä jos repussa on jotain painavaa. Taskuja on paljon ja tavaraa saa mukaan tarpeeksi. S-koko on hieman suurempi kuin odottaisi, eikä säätöä kannatta laskea pienempään asentoon, koska silloin etutaskut ovat jo häiritsevän lähellä toisiaan.
jani l. kirjoitti 15.5.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvin istuva ja tilava juoksuliivi sopii hyvin pidemmillekin ultrajuoksuille.
Henri V. kirjoitti 1.5.2019:
Yleisarvosana
Sopii napakasti päälle ja juostessa lähes huomaamaton. Kännykkä, juomaa ja pikkupurtavaa sujahtavat hyvin etutaskuihin, josta ne ovat saatavilla juoksun aikana ilman varsinaista pysähdystä.
Marika T. kirjoitti 28.4.2019:
Yleisarvosana
Ostin Salomonin skin lab 12'sen ja 2 litran vesisäiliön. Olen ollut erittäin tyytyväinen ostokseeni! Se istuu hyvin ja on tilava. Paljon hyviä taskuja, ja molempiin rintataskuun tuli mukana 500ml lötköpullot.