Lajit‪» Pyöräily‪» Juomapullotelineet‪» Fidlock Twist Uni Connector + Uni Base‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 2.11.2022
Yleisarvosana
Varsin pätevä pulloteline. Vähän toki saattaa liikkua mutta ei tämä mihinkään irtoa, pullokaan.
Conor L. 27.8.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Upea lisävaruste! Kiinnittyy mihin tahansa pyörälläsi ja voi käyttää melkein mitä tahansa säiliötä. Täydellinen pyöräilyyn.
Tiina N. 14.8.2021
Yleisarvosana
Helppo ja luotettava. Juuri sellainen kuin ajattelinkin.
Jukka R. 5.10.2020
Yleisarvosana
Varsin toimiva peli. Pullo napsahtaa magneetilla helposti "heittämällä" paikalleen, eli sitä ei tarvitse tarkemmin asettaa telineeseen. Teline kiinnitetään runkoon hihnoilla, jotka joustavat. Omassa MTB-pyörässä pullo lensi takavasemmalle ensimmäisessä kuoppaisessa alamäessä, mutta syykin oli aika selvä: BOA-kiristys täytyy vetää tosi tiukalle, jotta pullo pysyy kiinni. Pulloksi kannattaa valita sellainen, joka on keskeltä kapeampi, jotta se pysyy paremmin kiinni. Pullo on rungosta jonkin verran kauempana verrattuna perinteisiin malleihin. Miinusta kohtuullisen kalliista hinnasta.
Jani A. 2.4.2020
Yleisarvosana
Näppärä ja toimiva. Hinta turhan kova
Nimimerkki Emax 13.6.2021
Mukana tulevat kumiset kiinnikkeet eivät aivan sopineet oman pyörän pystyputkeen, mutta leikkaamalla palan kiinnikettä ja pujottamalla sen nippusiteen alle, saa pidikkeen pysymään jämäkästi paikallaan ohuemmassakin putkessa. Pidike toimii hyvin ja pullo pysyy paikallaan. Hinta hieman korkea, mutta mikäli teline toivottavasti kestää pitkään, niin ei haittaa.