Lajit» Sukellus» Maskit» Kokokasvomaskit» Kokokasvomaskit snorklaukseen» Seacsub Libera»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Janne H. kirjoitti 15.7.2020:
Yleisarvosana
Jämäkkä ja toimiva perusmaski. Oikean koon valinta on tärkeää, eli jos tilaat netistä, käy tsekkaamassa kokotaulukot vaikka valmistajan sivuilla.
Tomi T. 21.4.2020:
Yleisarvosana
tomi f. 20.3.2020:
Yleisarvosana
Matti O. kirjoitti 13.3.2020:
Yleisarvosana
Oivallinen pintasnorklausmaski. Päällelaitto ja riisuminen on todella vaivatonta pikakiinnikkeiden ansiosta. Näkymä on laaja ja huurteenpoisto toimii erinomaisesti. Putken ilmasulku toimii hyvin sukellettaessa, joten vettä ei pääse valumaan sen kautta. Pientä miinusta tulee sukellusominaisuuksista. Maskin kanssa ei tokikaan ole mahdollista tehdä paineen tasausta syvemmälle sukeltaessa, sillä nenään ei pääse käsiksi. Tämä ei parissa metrissä vielä haittaa, mutta sukeltaessa tiivisteet alkavat myös vuotaa, joten pitkää vedenalaista pulausta ei tällä maskilla voi tehdä. Siihen se ei varsinaisesti ole tarkoitettukaan juurikin paineentasaussyistä. Pintavesissä snorklaamiseen kirkkaissa vesissä tämä on mitä oivallisin. Hengittäminen on vaivatonta poistoilman lähtiessä eri kanavasta kuin sisäänhengitysilma tulee, ja maski tuntuu pintasyvyydessä tiiviiltä. Kokoluokka kannattaa ottaa astetta pienemmäksi jos epäilee, että kasvojen mitat ovat sillä ja rajalla tai vain vähän yli mitta-asteikon.
Marina S. kirjoitti 31.12.2019:
Yleisarvosana
Kävimme snorklaamassa, maski ei ole tiivis otsan kohdalla vaikka yritimme säätää remmit, jäi pieni kohouma otsan keskelle vain. Turha ostos, piti käydä ostamassa uusi maski.
Irene P. 18.11.2019:
Yleisarvosana
Irja K. kirjoitti 22.9.2019:
Yleisarvosana
Testade våra Seacsub Libera i Turkiet nyligen och var väldigt nöjda. Funkar klockrent vid snorkling vid ytan och något under. Har riktigt bra sikt i masken och den är behaglig att andas i. Enkel att sätta på sig och ta av när man väl ställt in allt en första gång.
Saara K. kirjoitti 29.5.2019:
Yleisarvosana
Jos ei tarvetta sukeltaa, toimii snorklatessa loistavasti. Näkyvyys hyvä, istuvuus hyvä, saa napakasti kireälle, muttei paina. Plussaa siitä, että tämän kanssa pystyy puhumaan, vaikkakin äänen kantavuus huono, joten lasta opastessa ei tarvetta kokoajan poistaa omaa snorkkelia.
Matti O. kirjoitti 23.1.2020:
Yleisarvosana
Ei vielä ehditty kokeilla vedessä, yritän lisätä kommentin häämatkan jälkeen. Malli tuntuu tiiviiltä ja mahdollinen huurtuminen poistuu sisäänhengittäessä. Hiuksien ja parran kanssa saa olla kohtalaisen tarkkana etteivät pilaa tiiviyttä. Hengittäminen kokomaskin kanssa hieman raskaampaa, mutta todennäköisesti ei eroa paljon tavallisesta snorkkelista. Tärkein huomio on koon suhteen. Ostin aluksi isomman mallin mittojen mukaisesti, mutta sen kanssa nenä jäi hieman kauas silikonirajoista, jolloin lasit huurtuivat heti. Pienempi koko tuntui napakammalta. Pientä miinusta tulee myös kameratuen puutteesta (ostettava erikseen) sekä suojakotelon puutteesta, pitää kehitellä jokin tapa suojata maski matkan ajaksi, nämä ovat usein herkkiä naarmuuntumaan.