Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Haalarit » Kuorihaalarit » Dirtlej SFD Edition »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika V. 21.3.2020:
Yleisarvosana
Henri V. 18.3.2020:
Yleisarvosana
Hyvä tuote. Vyötärön kiristysremmit parantavat istuvuutta hienosti. Toimii työmatkapyöräilyssä kurjemmallakin kelillä.
Jouni O. 2.2.2020:
Yleisarvosana
Mukava ja aika huomaamaton päällä, mutta alla on syytä pitää suhteellisen pitkää vaatetta, koska haalarista puuttuu muiden mallien verkko. Vaikuttaa kestävältä ja tuuletusaukot toimivat ainakin viileässä säässä hyvin. Panssaripaita mahtui alle hyvin ja paksutkin polvarit menee mukisematta pitkilläkin lahkeilla Loistava loska ja kurakeleille. Kun jalassa on vedenkestävät kengät, niin ei ees huomaa, että on märkää. Uudessa mallissa vielä bonuksena vetoketjut puntinsuissa, niin saa lahkeet kapeammiksi.
Kalle R. 14.1.2020:
Yleisarvosana
Muutama lenkki "talvisessa" metsässä heitetty kurapuvussa maastofillarilla ja kyllä kelpaa. Tämä SFD malli on varsin jämäkän oloista matskua ja leikkaus mahdollistaa suojien käytön. Dirtlejin koko laskuri piti kutinsa, mutta varoituksen sana möhömahoille: kaljapakki ei välttis mahdu haalariin, vaikka muuten väljä leikkaus onkin. Vyötärö aika kitsaalla mitoituksella, ettei haaroväli ala roikkuun (huono asia ainakin aktiivisessa alamäkiajelussa). Vähäisellä kokemuksella epäilisin hintansa arvoiseksi välineurheilijan haalariksi!
Jani A. 23.3.2019:
Yleisarvosana
Jussi S. 1.2.2019:
Yleisarvosana
Todella levät lahkeet ja olkapäiden seutu, ehdottomasti suojat alle + Leattikin mahtuu. Ei isomahaiselle.