Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Haalarit‪» Kuorihaalarit‪» Dirtlej Dirtsuit SFD Edition‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 26.1.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Täydellinen tuote, kuvauksen mukainen ja erittäin nopea toimitus! Kiitos. Trott'In Lienne.com
Karri L. 11.3.2021
Yleisarvosana
Hollantilaisten mitoitukselle tehty. Pitkälle ja hoikalle. Itse n. 54/56 kokoa ja 184cm pitkä. Jotta mahduin sisälle, piti ostaa valmistajan isoin koko, johon saisi mielellään olla helposti päätä pidempi. Persuksista kastuu melko helposti läpi ja jotkin ommelten suojateipit ovat lähteneet pois käytössä puolessa vuodessa. Todella isokokoinen pakattuna. Hupun puuttuminen myös miinusta. Pitää kuitenkin kuivempana ja lämpöisempänä, kuin ilman, mutta tuuletus luukut täytyy olla auki ja vauhti rauhallinen. Luultavasti parhaimillaan alamäkipyöräilyssä, eikä työmatkapyöräilyssä. Suosittelen valitsemaan Enduran MT500 sarjan haalarin (jota myös käyttänyt) tai erikseen housut ja takin.
David L. 13.12.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tuote on ehdottomasti odotettua, korkealaatuista, odotetusti kokoa (olen iso kuin 188 cm pitkä 73 kg uros). Täydellinen paino talvelle Skotlannissa, lämmin ja KUIVA !! Erinomainen hinta ja toimitetaan Iso-Britanniaan viikossa. Suosittelemme Varustetta ja ostavat heiltä uudelleen. Erittäin suositeltavaa!
Mika V. 21.3.2020
Yleisarvosana
Henri V. 18.3.2020
Yleisarvosana
Hyvä tuote. Vyötärön kiristysremmit parantavat istuvuutta hienosti. Toimii työmatkapyöräilyssä kurjemmallakin kelillä.
Jouni O. 3.5.2019
Yleisarvosana
Mukava ja aika huomaamaton päällä, mutta alla on syytä pitää suhteellisen pitkää vaatetta, koska haalarista puuttuu muiden mallien verkko. Vaikuttaa kestävältä ja tuuletusaukot toimivat ainakin viileässä säässä hyvin. Panssaripaita mahtui alle hyvin ja paksutkin polvarit menee mukisematta pitkilläkin lahkeilla Loistava loska ja kurakeleille. Kun jalassa on vedenkestävät kengät, niin ei ees huomaa, että on märkää. Uudessa mallissa vielä bonuksena vetoketjut puntinsuissa, niin saa lahkeet kapeammiksi.
Kalle R. 14.1.2020
Yleisarvosana
Muutama lenkki "talvisessa" metsässä heitetty kurapuvussa maastofillarilla ja kyllä kelpaa. Tämä SFD malli on varsin jämäkän oloista matskua ja leikkaus mahdollistaa suojien käytön. Dirtlejin koko laskuri piti kutinsa, mutta varoituksen sana möhömahoille: kaljapakki ei välttis mahdu haalariin, vaikka muuten väljä leikkaus onkin. Vyötärö aika kitsaalla mitoituksella, ettei haaroväli ala roikkuun (huono asia ainakin aktiivisessa alamäkiajelussa). Vähäisellä kokemuksella epäilisin hintansa arvoiseksi välineurheilijan haalariksi!
Jani A. 23.3.2019
Yleisarvosana
Anonyymi 1.2.2019
Yleisarvosana
Todella levät lahkeet ja olkapäiden seutu, ehdottomasti suojat alle + Leattikin mahtuu. Ei isomahaiselle.