Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Takit» Erä- ja ulkoilutakit» Miesten» Fjällräven Vidda Pro Jacket Mens»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 25.2.2021:
Yleisarvosana
Samuel G. kirjoitti 28.1.2021:
Yleisarvosana
First class product and the customer service at Varuste is THE BEST.
Arttu J. kirjoitti 19.1.2021:
Yleisarvosana
Tällä on tullut vedeltyä nyt useat vaellukset, ja ei valitettavaa! Hyvät taskuominaisuudet ja varsinkin vahattuna pitää sääolosuhteet ulkonaan taidokkaasti. Eihän tämä kukkarolla ystävällisin ole, mutta en ole katunut investointiani yhtään.
Marko K. kirjoitti 18.1.2021:
Yleisarvosana
Erinomaisen hyvä takki! Mitoitus väljä -- kannattaa valita numeroa pienempi koko kuin yleensä. Ainoa miinus, joka myös syö yhden tähden: hihankiristysneppari on taustapuolelta suojaamaton ja sen metalli raapii todella ärsyttävästi kelloa :(
Topias P. kirjoitti 16.1.2021:
Yleisarvosana
Hyvin on taskuja. Vetoketju taskut hyviä esim.avaimille tai puhelimelle.
Tomi A. kirjoitti 28.12.2020:
Yleisarvosana
Huippu takki, josta ei taskut lopu kesken. Ostin takin erä/kalastus hommiin, hyvien ominaisuuksien takia. Pitää tuulta ja hylkii vettä.Laadukas G-1000 kangas myös hengittää. Takin koko oli melko reilua mitoitusta. Yleensä kokoni on L, mutta ko.mallissa M oli hyvä. Suosittelen!
Ari A. kirjoitti 27.11.2020:
Yleisarvosana
Erittäin kestävänä monikäyttöinen takki ulkoiluun ja arkikäyttöön.
Robert K. kirjoitti 11.11.2020:
Yleisarvosana
Beste Qualität!!!
Johnny H. kirjoitti 5.11.2020:
Yleisarvosana
Bra jacka med många fickor dock väldigt stora storlekar, hade önskat en litte bättre passform eller dragskor att kunna justera den med.
Anonyymi kirjoitti 23.10.2020:
Yleisarvosana
Taattua Fjellräven laatua, joka ei tälläkään kertaa petä odotuksia. Monikäyttöinen takki, joka pitää sisällään loistavia uusia oivalluksia. Täydet tähdet myös toimituksesta.
Elias E. kirjoitti 21.8.2020:
Yleisarvosana
Kestävän tuntuinen takki, jossa on juuri sopivasti ominaisuuksia. Huppu on kätevä ja taskuja on runsaasti eri tavaroille. Mitoitus on todella väljä, joten alle saa helposti mahtumaan kaikki haluamansa kerrokset. Takki toimii siis hyvin vuoden ympäri. Omasta mielestäni myös tyylikäs.
Miikka P. kirjoitti 9.4.2020:
Yleisarvosana
Tämä takki on ollut käytössä joka päivä siitä, kun sen hankin. Olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen. Taskuja on kerrankin tarpeeksi ja ne ovat riittävän suuret sekä helposti avattavat. Eikä takki säikähdä edes kaatosateessa.. Testattu moneen monituiseen kertaan taannoisen monsuunikauden kuluessa rannikon sateissa.
Ilkka J. kirjoitti 7.4.2020:
Yleisarvosana
Tämä on hyvä takki. Loistavat ja tilavat taskut, helppo sujauttaa hankalampiakin esineitä, kuten möhkäkemäinen aurinkolasikotelo tai juomapulloja. Mukaan mahtuu koira kokeen sääntökirjat ja maastokortit, kännykkä ja varavirrat. Taskun varustelenkkeihin kiinnitin heti kompassin. Huppu on parhaita mitä olen nähnyt ja kiinteä eikä mikään neppariviritys
Andreas P. kirjoitti 26.2.2020:
Yleisarvosana
The Classics of outdoor-jackets. I love the material, how it suits, all the small extras. Top!!!
Ossi R. kirjoitti 8.2.2020:
Yleisarvosana
Lähes legendaaristen Vidda Pro pöksyjen pari. Varmaa Fjällrävenin laatua - iso suositus!
Anonyymi 20.12.2019:
Yleisarvosana
Nimimerkki Hessu kirjoitti 1.9.2020:
Hyvä rotsi. Kaikki on todella kestävän tuntuista ja leikkaus on toimiva kaikenlaiseen toimintaan. Plussaa myös hyvistä taskuista ja kaksisuuntaisesta vetoketjusta. Huppu suojaa hyvin säältä ja liikkuu hyvin pään mukana. Mitoitus on todella reilu. Käytän normaalisti M-kokoisia vaatteita ja tämä S-kokoinen takki on sopivan väljä.