Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Puolikorkeat» Miesten» Kalvolliset» Salomon OUTline Mid GTX»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kaisa S. 3.9.2020:
Yleisarvosana
Aleksi P. kirjoitti 14.6.2020:
Yleisarvosana
Kengät koeajettu lyhyellä vaelluksella. Toimivat erinomaisesti helpossa polkumaastossa rinkankin kanssa, mutta en lähtisi koettamaan raskaampaa viikon mittaista reissua lapin kairaan missä polku on siellä minne jalan asettaa. Mukavan kevyet ja ilmavat jalassa, uskoisin että pystyy jopa jonkin asteista hölkkää vetämään. Kannattaa muistaa kuitenkin ottaa pykälää tai kahta suurempi koko kuin oma jalka, sillä ainakin itsellä ensimäiset kengät mitkä tilasin olivat liian pienet. Erinomaiset jalkineet kevyeen käyttöön, suosittelen.
Jani V. kirjoitti 15.10.2019:
Yleisarvosana
Ensimmäiset tämän tyyliset, kevyet vaelluskengät. Pohjan joustavuus ja paino verrattuna esim. Viking vaelluskenkiin todella erilainen. Lenkkareihin verrattuna, joita myös tullut pidettyä paljon, varsin kova ja vaimentamaton pohja. Kapea lesti, koko kannattaa valita riittävän isoksi, silti saa kiristettyä tosi jämäkäksi jalkaan. Metsässä poluilla omimmillaan, päällystetyilläkin väylillä toki menee. Kovimmat testit vasta tulossa, mutta uskon, että toimivat toivotusti.