Lajit‪» Koirailu‪» Vetovyöt‪» Non-stop Dogwear Ferd Vetovyö‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
ANDY M. 5.8.2022
Yleisarvosana
Mikko S. 14.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 19.1.2022
Yleisarvosana
Hyvä, tukeva lantiovyö, joka istuu mukavasti. Onneksi koiralla ei todellakaan ole mahdollisuutta paeta vahvan karabiinin ansiosta
Scott G. 10.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 8.1.2022
Yleisarvosana
Ihan ok. Remmit saisivat olla leveämmät ja lukot jämäkämmät. Käsittämätön yksityiskohta on, että koiran liinan kiinnityslenkki on (mahdollisesti vahingossa) irtoavaa sorttia. Kuitenkin ihan hyvä vetää esim Fjellpulkenia. Idea 5, toteutus...
Anonyymi 9.12.2021
Yleisarvosana
Yksi parhaista koskaan kokeiluista vyöistä (kaksi alaskanmalamuuttia). Laadukkaimmat materiaalit, optimaalinen istuvuus, suuri joustavuus säädöissä.
Pierre-François B. 8.9.2021
Yleisarvosana
Täydellinen muotoilu kävelemään vapailla käsillä. Keväällä koira on pidettävä kiinni metsässä rauhan takaamiseksi villieläimille. Ei ole helppo kävellä uutin ja sateenvarjo. Koirasi tarvitsee hieman koulutusta kävelläkseni edessäni. Nuorena sumuna käytettiin kävelemään lähelle jalkaani tai kävelemään näköpiirissä. Erittäin hyvälaatuinen tuote.
Anonyymi 3.6.2021
Yleisarvosana
Kestänyt ajokoiran lenkkeilytyksen vetovyönä alkuun hyvin. Halpisvyö ratkesi muutamalla kymmenellä kerralla ompeleistaa ja soljestaan. Hyvät säädöt, joskin niiden teko alussa ottaa aikansa. Tässä mallissa vahvanoloinen hihnan kiinnitys. Toisaalta kiinnityspiste on kiinteä, eikä esimerkiksi "uiva" kuten jossain malleissa. Samoin lantiovyön lukitus vaatii totuttelua, ehkä pitäisin enemmän vahvasta pikalukosta. Toisaalta kaikki lukko-osat metallia, joten toivottavasti kestävät. Kannattaa katsoa valmistajan eri mallien esittelyvideot. Valinta oman käytön mukaan. Itse hain yleimallia polkukävelyyn/hölkkään ja koira-hiihtokokeiluun (hiihto-osuus vielä testaamatta).
Anonyymi 11.5.2021
Yleisarvosana
Suuri vyö, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Yritin kahden australialaisen paimeneni kanssa ja minun on sanottava, että se hoitaa tehtävänsä hyvin. Nopea toimitus myös
Anonyymi 27.3.2021
Yleisarvosana
Hyvä tuote. Vaikuttaa kestävälle ja on varmasti pitkäikäinen tuote. Ostin ensin puolta halvemman jostain nettikaupasta ja siitä hajosi ensimmäisellä lenkillä muovinen kiinnitysklipsi.. Tässä ei ole vastaavia osia ja muutenkin aivan eri planeetalta. Suosittelen!
Veijo K. 25.3.2021
Yleisarvosana
Hyvä ja tukeva,hieman vaikea kiinnitys
Timo V. 13.2.2021
Yleisarvosana
Ei istunut niin hyvin kuin vähän kalliimpi, toisen merkin vetovyö. Tämä meni siis vaihtoon
Jenee B. 30.8.2020
Yleisarvosana
Olen todella tyytyväinen tähän vyöhön. Pehmuste on suuri ja jakaa vetovoiman kauniisti.
Fillipo R. 28.8.2020
Yleisarvosana
Kalle K. 24.6.2020
Yleisarvosana
On vielä testaamatta, mutta istuvuus ja käytettävyys vaikuttaa hyvältä.
Katja H. 2.6.2020
Yleisarvosana
Lapinreissulla, lumikenkäillen. Toimi todella hyvin rinkan kanssa. Tukeva selälle ja pysyi hyvin paikallaan, koira husky. Loistava hankinta!
Gary J. 17.12.2019
Yleisarvosana
Olen 183 cm / 82 kg ja iso sopii hyvin riittävällä pehmusteella. Lisään pikalukon.
Sanni H. 20.7.2019
Yleisarvosana
Istuvuus hyvä. Jalkalenkit myös hyvät, ei hierrä. Vetohihnan kiinnitys kierteellä varustetulla lukolla loistava. Vyö on myös todella mukava päällä. Ja kevyt. Ainoa miinus vyötärön kiristyssoljet, jotka "aukeaa" eli irtoaa toisistaan turhan helposti jos vähän kääntelee päällä olevia rautoja pystyyn, saisi olla isommat ettei vahingossa aukea.
kari w. 24.9.2019
Yleisarvosana
olisi tullut 5 tähteä jos olisi paikka (lisävaruste) flektille keskikohdan kummallakin sivulla,sellainen johon flekti lukittuu pysty suunnassa sallien vaaka suuntaisen liikkeen
Paula K. 15.7.2019
Yleisarvosana
Muuten hyvä, mutta vetoliinan kiinteä kiinnityspiste ei miellytä, joten tein oman kiinnitysnarun sivulenkeistä.
Salla H. 14.5.2019
Yleisarvosana
Hyvin istuu. Käyttö vaatii opettelua. Jos Flexille olisi sopiva pikakiinnityspaikka tuote olis melkein täydellinen