Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Käsineet‪» Taktiset hanskat‪» Mechanix Wind Resistant‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 28.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 9.6.2021
Yleisarvosana
Jämäkän oloiset, vähän kaikkeen ulkona tapahtuvaan sopivat hanskat. Eivät kastu ellei työnnä suoraan veteen ja lämpimät muutenkin. Varren saumat tosin ratkesivat melko nopeasti joten laatu tuotti pienen pettymyksen koska yleensä mechanixit ovat kestäneet hyvin.
Mikko G. 20.1.2021
Yleisarvosana
Jäykkyydeltään turhan ”muovinen” ja kova pakkasessa, tuntuu myös kostuvan sisältä helposti jotain tehdessä. Tarkoitus oli tällä pärjätä esim. Vaeltaessa pikkupakkasilla, ja toimiikin siihen kunhan ei kastu. Ei mahdu rukkasen sisään, eikä ole sorminäppärä. Tarrakiristys on aika ”slim”, mutta silti takin hihat joutuu aina asettelemaan, ja on hidas pukea (vrt. Fastfit-mallit) Klapien teko ym onnistuu, mutta teltan/tarpin laitto ei. Nimensä mukaisesti on tuulenpitävä, toimii siis sellaiseen käyttöön esim. kevyissä pihatöissä.
Timo H. 28.12.2020
Yleisarvosana
Hyvät hanskat, hieman piukemmat versiot ovat kuin normaalit hanskat kädessä.
Anonyymi 14.4.2020
Yleisarvosana
Ihan ok. Näillä ei enää mitään sormi näpräilyä pysty tekemään, ovat aika tumput.
Jani R. 30.5.2019
Yleisarvosana
Anonyymi 31.12.2020
Vahva pettymys. Ovat TODELLA jäykät sormikkaat mikä johtaa siihen että ne joutuu ottamaan pois kädestä melkeinpä minkä tahansa asian tekemistä varten. Mitä kylmemmäksi keli menee, sitä jäykemmiksi nämä muuttuvat. Eivät myöskään erityisen lämpimät. Tuulenpitävyyttäkin haittaa se että ranteen velcrokiristys jättää tyveensä helposti avoimen aukon josta tuuli puhaltaa suoraan iholle. Mechanixeistä muuten hyviä kokemuksia, mutta tämä malli taitaa olla melkeinpä käyttökelvoton.