Lajit‪» Veneily‪» Pelastuspuvut‪» Ursuit MPS kuiva välipuku‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.11.2023
Yleisarvosana
Alustavasti vaikuttaa hyvältä. Koko sopiva. Mansettiin tottuu..
kuo...@...om vahvistettu ostaja, 24.10.2023
Yleisarvosana
Kaulamansetin joutui leikkamaan isommaksi, koska vetoketjun kohta painoi ikävästi kurkkuun koko ajan. Muuten hyvä puku alusasuksi kylmille keleille.
Roman T. vahvistettu ostaja, 6.10.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Pituuteni 189cm ja painan 80. Tilasin L-koon ja istuu hyvin, mutta jos olet yli 189 ja sinulla on pitkät kädet kuten minulla, niin kannattaa harkita XL:ää. Testattu järvellä melonnan aikana ja puku toimi hyvin, mutta ylimääräinen ilma pitää puhaltaa ulos, koska on vaikeampaa uida kun ilmaa on paljon. Suosittelen uintia selässä. Testasin sitä, kun ulkolämpötila oli +30C, enkä edes hikoillut rannalla seisoessani. Ostettu melontaa varten kylmässä vedessä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.10.2023
Yleisarvosana
Ei moittimista syksyn kalastus hommissa.
Markku S. vahvistettu ostaja, 17.6.2017
Yleisarvosana

Heikki N. vahvistettu ostaja, 1.9.2023
Yleisarvosana
Pitää avannossa kuivana paitsi retkiluistimet :).

Sami K. vahvistettu ostaja, 25.1.2023
Yleisarvosana
Kevyt ja mukava pitää

Jari M. vahvistettu ostaja, 19.8.2023
Yleisarvosana
Yksi melontareissu testattu. Päivän edetessä keli parani ja ilman lämpötila nousi yli +20°C asteen. Puku on lämmin, mutta ei tullut missään kohtaa sellainen olo, että sen kanssa olisi paistunut. Kuorivaatteina oli Märket housut, sekä tekninen huppari. Toimii siis vähän lämpöisemmissäkin sääolosuhteissa. Sukan mitoitus XL kokoisessa puvussa 44 koon jalat omaavalle ihan sopiva. Alle mahtuu tarvittaessa vaikka villasukka. Merkittävä plussa, melontahommia ajatellen, on keveys ja puvun pakkautuminen todella pieneen tilaan.
Tuomas L. vahvistettu ostaja, 9.7.2023
Yleisarvosana
Viikon reissu Valtijoki-Lätäsenolla takana ja kuivapuku toimi moitteettomasti. Uimareissut olivat lyhyitä, mutta puku piti vettä hyvin. Suvantopaikoissa oli mukavaa kun sai kaulamansetin auki ja sit taas koskeen tullessa vetoketju vain kiinni ja matka jatkuu. Puvun päällä pidin koko ajan ohutta kuoriasua suojaamassa kuivapuvun kangasta. Mansetit löystyivät viikon aikana hieman, mutta minun tapauksessa se oli tähän asti vain hyvä, koska mansetit alunperin todella tiukat.
Tapani K. vahvistettu ostaja, 27.5.2023
Yleisarvosana
Ostin tämän kuivapuvun käytettäväksi ilmatäytteisellä kanootilla lähinnä järvillä tapahtuvaan melomiseen ja kanootista kalastamiseen. Valitsemani koko osui kerralla oikeaan ja puvun alle jää riittävästi tilaa säänmukaisille lämmittäville kerroksille. Koska tämä kuivapuku on nimenomaisesti välipuku, sitä ei pidä käyttää ilman että päälle pukee vähintään ohuet vaatteet ja jalkineet suojaamaan pukua. Minä puin ohuet ulkoiluhousut, ohuen vuorittoman ulkoilutakin ja jalkaan laitoin uimakengät (2 numeroa normaalia isompi koko, jotta Ursuitin sukkaosa mahtuu sisään). Kokonaisuus toimii erinomaisesti. Ei haittaa, vaikka meloessa roiskuu vettä päälle, itse pysyn kuivana eivätkä aluskerroksetkaan kastu kuin ehkä hieman hikoilusta. Ainoa käytössä lievästi epämukava asia on puvun erittäin tiukka kaulus, mutta pakkohan sen on olla, jotta puku olisi vedenpitävä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.4.2023
Yleisarvosana
Kevyt kuivapuku. Vetoketju painaa kaulaan toisin kuin vetoketjuttomissa manseteissa. Vetoketju mansetissa altistaa puvun myös pienelle veden hörppimiselle.
jopi m. vahvistettu ostaja, 27.12.2021
Yleisarvosana
Pilkkikäytössä testattu nyt pari kertaa. Mansetteja vähän leikattu itselle sopivaksi ja niihin tottui nopeasti. 180cm/86Kg koko muuten ok, mutta hartioihin vähän ois kaivannut lisää ja sukat olivat reilut. Alle mahtuu hyvin paksu merino kerrasto ja villahousut/pusero.
Matti P. vahvistettu ostaja, 15.3.2023
Yleisarvosana
Jo toinen välipuku jonka ostin. Kevyt ja huomaamaton. Ehdoton turvatuote luisteluun. En mene koskaan jäälle ilman. Vielä ei ole tosi tarpeeseen tullut.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.12.2020
Yleisarvosana
Huipputuote! Huomaamaton päällä saaristoretkillä mukana meloessa ja purjehtiessa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.1.2023
Yleisarvosana
Atte L. vahvistettu ostaja, 6.1.2023
Yleisarvosana
Urska on urska💪 ehdoton varuste vesillä liikkujille.
Antti H. vahvistettu ostaja, 2.1.2023
Yleisarvosana
Todella hyvä valinta esim talvikalastukseen. Oikein valittu vaatetus sään mukaan tämän kanssa täytyy olla niin ei tule liian kuuma. Ei ole kuitenkaan liian tukala hommia tehdessä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kevyt ja ohut ja mukava kuivapuku, joka sopii hyvin kuorivaatteiden alle. Kannattaa varoa, ettei puku jää kiinni mihinkään, sillä materiaali on niin ohutta, että se katkeaa helposti. Puvun jalat ovat suuret ja ne on "vedettävä ylös", jotta se on mukava kengissä. Kaavion mukaan minun olisi pitänyt ostaa koko L, mutta se oli aivan liian iso - ostin kokoa M, joka sopii täydellisesti (olen 175cm/58kg). Naisena on vaikeaa, kun pitää tehdä luonnollisia askelia - kun ottaa huomioon samanlaisen, jossa on takaluukku ja oikean kokoinen jaloissa...
Olli K. vahvistettu ostaja, 2.11.2022
Yleisarvosana
Talvella pilkillä ja viileän avovesikauden melontahommissa. Mukavan kevyt ja ei hikoa juurikaan vaikka tekee rivakoita kävelyitä tai painii pilkkireissulla umpisessa.
Otto D. vahvistettu ostaja, 19.10.2022
Yleisarvosana
Puku oli sellainen kuin toivoinkin. Mahtui päälle. Suojaa kastumiselta ja pikkaisen kelluttaa. Tilasin yhtä kokoa isomman puvun ja siinä oli tarpeeksi liikkumatilaa. Oikean kokoisessa ei olisi ollut. Mitat 192/105 ja puvun koko XXL
Arto M. vahvistettu ostaja, 8.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.9.2022
Yleisarvosana
esa...@...fi vahvistettu ostaja, 28.8.2022
Yleisarvosana
mikko h. vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
Sami N. vahvistettu ostaja, 9.1.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä henkivakuutus. Itsellä koko L juuri sopiva, omat mitat 186/85. Alle menee hyvin alusasu sekä väliasukin tarvittaessa.
Toni H. vahvistettu ostaja, 16.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.7.2022
Yleisarvosana
Perheemme viides MPS välipuku ja näyttää olevan samaa hyvää laatua jopa muutamalla hyvällä uudistuksella (esim kuminauha vyötäröllä takana) lisättynä.
Sakari T. vahvistettu ostaja, 29.5.2022
Yleisarvosana
Ehdottoman hyödyllinen turvavaruste esim. kevättalvisille retkille meren jäälle. Puku hiostaa jonkin verran, jos se päällä joutuu ponnistelemaan enemmälti, esim. lumessa kahlatessa, mutta kohtuullisen mukava pitää koko päivänkin reissulla. Kaulamansetti on uutena tiukka, sen asettuminen vaatii muutaman käyttökerran. Samoin jalkineen ja sukan yhdistelmä valittava huolella, koska kantapään liitossauma alkaa helposti muuten hiertää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.5.2022
Yleisarvosana
Kokomerkintä on todellakin paikkansapitävä, xxl on liian iso 188 senttiselle käyttäjälle. Koko XL on sopiva. Puku on kevyt ja helppo pukea.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.4.2022
Yleisarvosana
Halpa henkivakuutus. Ei kokemusta vedessä. Ei tietenkään hengitä yhtään.
Aleksi S. vahvistettu ostaja, 15.4.2022
Yleisarvosana
Helppo pukea. Koko juuri oikea. Kaula-aukko napakka, mutta ei liian.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.2.2022
Yleisarvosana
Tositoimiin ei ole vielä ehtinyt mutta sisällä vähän aikaa päällä pitäneenä puku tuntui helpolta pitää päällä ja vaivattomalta liikkua. Puvun mitoitukseen voisi lisätä vakiovaihtoehdoksi ”vatsakas”-mallin, niin ruokapöydässä viihtyneet keski-ikäiset miehet saisi valita suoraan katalogista koon. Muuten vakiomitat olivat sopivat.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.1.2022
Yleisarvosana
Puku istuu hyvin, ja tällaiselle hoikkavartaloiselle mansetit on kaula-aukossa ja hihansuussa sopivat eikä säätöä tarvitse. Alle mahtuu pilkkikaudella hyvin esim. kerrasto ja paksumpi väliasu jos niin haluaa. Sukat on aika reilun kokoiset, joten kenkävalinta täytyy miettiä ja kengissä saa olla hieman liikkumavaraa, mutta esim saappaisiin tuntui istuvan hyvin.
Pekka H. vahvistettu ostaja, 24.1.2022
Yleisarvosana
Sellainen kuin ajattelinkin.Hihojen resoreita pitänee varovasti lyhentää. Kaula-aukko tuntuu ensin kireältä mutta siihen tottunee. Tämän päälle puettava pukine pitää olla niin väljä että ilma joka pukuun väkisin jää ei ahdista esim kumartuessa tai istuessa. Reilu talvihaalari päällimmäisenä toimii kylmillä keleillä.
mauri j. vahvistettu ostaja, 21.1.2022
Yleisarvosana
Nopea toimitus. Puvun ostin ylisuurena ja se oli hyvä ratkaisu 174 99 kg leveät hartit xl koko olisi ollut pieni . Otin XLL joten tilava kevyt asuste huomaamaton pilkkiasun alla
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.1.2022
Yleisarvosana
Monipuolinen kuivapuku, itsellä kalastuskäytössä. Voi turvallisin mielin liikkua jäällä.
Timo L. vahvistettu ostaja, 3.1.2022
Yleisarvosana
Muutaman käyttökokemuksen jälkeen istuu hyvin päällä. Pientä haastetta retkiluistelukenkien istuvuuden kanssa, normaalipohjalliset eivät mahdu kenkiin puvun kanssa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ostin tämän talvella veneilyyn. Odotan innolla, pitääkö se minut hengissä. Tilasin L-koon pituuteni (174 cm) takia, mutta jalat olivat löysät. Luulen, että yksi koko ei sovi kaikille, mutta Ursuit-kokotaulukosta voisi olla enemmän hyötyä, jos korkeus määritettäisiin jaloista hartioiden yläosaan. Muuten puku on hyvin suunniteltu ja istuvuus mukava. Tarjoaa hyvän liikkuvuuden melontaan. En välitä ylimääräisestä tilasta sisällä lämpökerrosten käyttöä varten. Rannetiivisteet menevät päälle ja pois pehmeästi. Kaulatiiviste on kauniisti suunniteltu. Puku on erittäin helppo pukea ja riisua, ja se on erittäin kevyt.
niklas k. vahvistettu ostaja, 12.9.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tilattu koko L.Olen koulutettu, 183 cm 82Kg, kengän koko 44-45. Asennettu täydellisesti! Käytä sitä veneilyyn, kunnes jää tulee, sitten pitkän matkan luistelu tai moottorikelkka jäällä. Ymmärrä, että hinta voi estää ostoksia, mutta vapaa -aikani on veden äärellä, joten otan kustannukset.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.7.2021
Yleisarvosana
Kamilla K. vahvistettu ostaja, 18.5.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin tyytyväinen pukuun - aivan täydellinen. Nopea ja hyvä palvelu. Olisi voinut olla hieman selkeämpi missä lähetys oli kulloinkin. Seisoi vähän kauan päivitettynä yhdessä paikassa. Erittäin suositeltavaa tehdä ostoksia sivustolta.
Casper D. vahvistettu ostaja, 18.4.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Superpuku, käyttää sitä vesihiihtoon.
Pauli H. vahvistettu ostaja, 2.2.2021
Yleisarvosana
Hyvin sopi yli 2 m hepulle. Toimitusaika yli 2kk eli surkeaa...!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.1.2021
Yleisarvosana
Yllättävän mukavantuntuinen päällä ja tositoimissa pukua ei huomakkaan. Kovemmassa liikunassa MPS hiostaa yhtä paljon (tai vähän) kuin mikä tahansa muu gore-tex/kalvo puku. Merinotuubihuivi kaulalla estää kaulan hikoilun nepparimansettia vasten. Tällaiselle harteikkaalle 177/95 XL oli liian pieni joten vaihdoin XXL:ään. Puvun jalat ja kädet on nyt paria pykälää liian pitkät mutta se ei haittaa kun laittaa päälyvaatteet päälle. Lisäksi XXL puvussa on isompi kaulamansetti joka passaisi kaulalleni paremmin kuin XL:n.
janne s. vahvistettu ostaja, 18.1.2021
Yleisarvosana
Huippu tuote!
Mikko M. vahvistettu ostaja, 21.12.2020
Yleisarvosana
Erinomainen tuote talven alkujäille retkiluistelukäyttöön. Mittatilausmalli olisi vielä parempi, mutta peruskoko ajaa myös asiansa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2020
Yleisarvosana
Mukavempi käyttää kuin ”kokopuku” ja huomattavasti lompakko ystävällisempi :)
Tomi T. vahvistettu ostaja, 17.12.2020
Yleisarvosana
Tositestiltä onneksi vielä välttynyt mutta päällä käytössä toiminut ja kestänyt hyvin
Aleksander R. vahvistettu ostaja, 15.12.2020
Yleisarvosana
MPS on erittäin hyvä ostos jos ei halua investoida päälipukuun. Hintansa väärtti ja erinomainen henkiturva kylmiin vesiin. Tulee olemaan kovassa käytössä rymytessä, ja kun haluan hieman säästää saman merkin sea horse mallia pahimmilta rymyreissuilta pusikoissa.
Claudia K. vahvistettu ostaja, 8.12.2020
Yleisarvosana
Mikko L. vahvistettu ostaja, 13.11.2020
Yleisarvosana
Ostin puvun kylmän kauden kajakkimelontaa varten. Nyt 5 melontakertaa takana. Puku on helppo pukea ja ottaa pois. Laitan sukat ja sandaalit puvun sukkaosan päälle, niin puvun kanssa on hyvä kävellä ja kahlata vedessä. Tiukka kaula-aukko ei haittaa melonnassa. Uintikokemus vielä puuttuu.
Ian G. vahvistettu ostaja, 23.10.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tilauksesta toimitukseen Australiaan oli helppoa ja nopeaa. Puku on odotettua kevyempi, vaikka luulisi sen olevan 1kg. Huomasin, että tämä ei ole iso purjehtivien märkävarusteideni alla ja vielä enemmän puristamalla ilma ulos käpertyen. Puku oli helppo pukeutua ja oli yllättynyt halkaistusta kaulasta ja vetoketjun mukavuudesta, kun pääsin kuumaan. Vaikka en ole vielä käyttänyt tätä kovalla säällä, olen varma, että tämä tekee tarkoituksensa ja pitää minut kuivana ja lämpimänä.
Matti T. vahvistettu ostaja, 1.9.2020
Yleisarvosana
Kätevä ja käytössä lähes huomaamaton ellei oteta huomioon tiukahkoa kaulamansettia joka sekin tuntuu muutaman käyttökerran jälkeen ihan siedettävältä.
Mika A. vahvistettu ostaja, 6.8.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä puku
joni s. vahvistettu ostaja, 11.7.2020
Yleisarvosana
N. 8x jälkeen kaulamansetti "repeili". Puku mukava ja huomaamaton päällä.
Lassi P. vahvistettu ostaja, 9.5.2020
Yleisarvosana
Pitkän arpomisen jälkeen päädyin Ursuitin tuotevalikoimassa tähän väliasumalli pelastuspukuun. Kerrasto alle ja mitä vaan päälle. MPS on niin kevyt, että sitä ei oikeastaan edes huomaa pitävänsä, mutta tuo kalareissuille niin avovesi-, kuin talvikaudella halvan, mutta hyvän henkivakuutuksen. Mikä parasta: Saa jatkaa Hemingway-tyylistä villapaitakalastusta vaikka avomerellä hyvällä omallatunnolmla! Suosittelen!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.3.2020
Yleisarvosana
Huipputuote mönkijällä kurassa uimiseen, toimii hyvin ajoasun alla
Kerstin R. vahvistettu ostaja, 18.3.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Varusten palvelu on erittäin hyvää. On sääli, että naisten kokoja ei ole. Voisi kokeilla S ja M Jalat ovat molemmille melko lyhyet, päätin valita S: n, jonka korkeus on 167 cm. Puku kuluu erittäin hyvin melattaessa.
Stuart M. vahvistettu ostaja, 3.3.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kevyt, helppo päästä päälle ja pois - täydellinen purjehtimaan keskikerroskuivapuvussa
Tapio N. vahvistettu ostaja, 19.1.2020
Yleisarvosana
Vain kerran ehtinyt käyttää pilkillä. Lämpöä n. -2 C ja liikuin kävellen. En ole pelastus-/kuivapukua ennen käyttänyt. Pukemisen jälkeen ajattelin kuristuvani kaulamansettiin, mutta käytössä unohtui nopeasti. On kevyt, ei haittaa liikkumista. Hengittää ihmeen hyvin. Päällä olleen kuoripuvun sisäpintaan tiivistyi kosteutta, mutta alla olevista vaatteista mitkään eivät tuntuneet märiltä. Veden varassa en ole ehtinyt kokeilemaan. Olen 175cm ja 70kg. Valitsin koon L (170-182cm). Jos olisin yhtään pidempi, en saisi ainakaan istuessa nostettua käsiäni hartiatason yläpuolelle. Väljyyttä sitä vastoin riittää. Alla oli kerrasto ja Ursuit Thermofill Heavy eikä ahdistanut mistään. Vetoketjun yläpään kaulamansettiin kiinnittävien ompeleiden kestävyys arveluttaa. Paikallisessa Motonetissa myynnissä olleen puvun ompeleet olivat jo pettäneet kun kävin pukua sovittamassa ennen kuin tilasin täältä omani.
Pekka I. vahvistettu ostaja, 16.1.2020
Yleisarvosana
Paras henkivakuutus ilman omavastuuta
Lisa K. vahvistettu ostaja, 10.12.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä melontaan
Hannu R. vahvistettu ostaja, 20.11.2019
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen ja huomaamaton käytössä. Kaula-aukko turhan tiukka. Muuten väljä M-koko 173cm/76kg. Sukkaosa on tiukempi menee juuri villasukka sisään 43 jalalla. Testattu kajakkimelonnassa jääkelillä sekä työskentelyssä heikolla jäillä.
Asiakaspalvelija Tuomo R. vahvistettu ostaja, 1.7.2019
Yleisarvosana
mar...@...om vahvistettu ostaja, 30.6.2019
Yleisarvosana
Huipputuote keväiseen uisteluun. Mukava, turvallinen. Ei mitään huomautettavaa. L on hyvä koko vähän vatsakkaalle, 178 cm miehelle.
Kai K. vahvistettu ostaja, 18.3.2019
Yleisarvosana
kevyt ja huomaamaton käytössä.kaulamansetti omalle kaulalle vähän ahdistaa.saa pakattua pieneen tilaan.hyvä ostos!
Markus H. vahvistettu ostaja, 4.3.2019
Yleisarvosana
Helppo käyttää ja toimii hyvin. Tuo mielen rauhaa kylmillä vesillä liikuttaessa itselle ja läheisille.
Ville P. vahvistettu ostaja, 28.2.2019
Yleisarvosana
Parin käyttökerran vaikuttaa erittäin hyvältä tuotteelta. Pilkillä oli huomattavasti luottavaisempi olo vaikka jäät olivatkin melko ohuet.
Matti R. vahvistettu ostaja, 21.1.2019
Yleisarvosana
Kaulus vähän liian kireä.
Nicolas P. vahvistettu ostaja, 18.1.2019
Yleisarvosana
Jos ei selkäranka tai lompakko anna periksi ostaa rehellistä pelastus/kelluntapukua niin osta edes tämä. Ei tämä päälläkään kauaa avannossa kellu mutta korpeaa se vähemmän kun ei ole kaikki vaatekerrat märkänä. Ohuempi olemus myös sallii mielestäni laajemman käytön vuoden mittaan.
Sakari R. vahvistettu ostaja, 4.1.2019
Yleisarvosana
L-koossa on liian lyhyt yläosa n. 180-185 mittaiselle henkilölle. Vyötärön ja takapuolen kohdalla liikaakin tilaa normaalivartaloiselle.
Ville M. vahvistettu ostaja, 13.12.2018
Yleisarvosana
Pyry V. vahvistettu ostaja, 9.12.2018
Yleisarvosana
Halpa henkivakuutus, yllättävän "huomaamaton" totuttelua vaativaa kaulamansettia lukuunottamatta, eli riittävän mukava päällä.
Timo P. vahvistettu ostaja, 15.11.2018
Yleisarvosana
Hyvälaatuinen ja kevyt välipuku. M-koko sopiva 177 cm ja 72 kg vartalolle. Kengän koko normaalisti 41, puvun sukka sopii hyvin eikä ole liian tiukka kaksien sukkien kanssa. Kaulamansetti tuntuu aluksi tiukalta, mutta kymmenen tunnin kalastusreissu meni ilman minkäänlaisia hengenahdistuksia. Alle mahtuu hyvin kerrasto ja fleece-haalari eikä kylmästä ollut tietoa +7C lämmössä ja 8ms tuulessa - MPS:n päällä kuoritakki ja -housut. Veden varassa en ehtinyt tuotetta vielä testata.
Petri A. vahvistettu ostaja, 20.9.2018
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.9.2018
Yleisarvosana
Sami F. vahvistettu ostaja, 15.7.2018
Yleisarvosana
Erinomainen merilinnustuksessa maastopuvun alla. Ei tuuli eikä sade haittaa, ja lisäksi toki tärkeä turvavarusteå
mik...@...fi vahvistettu ostaja, 19.6.2018
Yleisarvosana
simo m. vahvistettu ostaja, 12.5.2018
Yleisarvosana
mahtava ostos... ei hikoo päällä mukavan huomaamaton. pitkään suunnitellu hankkimista suosittelen..l-koko sopivan väljä 181cm 83kg reenatulle miehelle SUOSITTELEN..
Pertti L. vahvistettu ostaja, 25.2.2018
Yleisarvosana
Toimiva ja turvallinen. Aika leveä mitoitus keskimääräiselle vartalolle, mutta menee silti hyvin vaatteiden alle.
san...@...om vahvistettu ostaja, 18.2.2018
Yleisarvosana
Puvut toimitettiin nopeasti tilauksen jälkeen, ja kokokin onnistui arvioida oikein tuotesivulla olleen kokotaulukon perusteella sekä itselleni että miehelleni. Puku tuntuu laadukkaalta, ja hankittiin retkiluistelua ja muuta jäillä liikkumista varten. Onneksi emme ole vielä päässeet testaamaan puvun kuivanapito-ominaisuuksia...
jar...@...fi vahvistettu ostaja, 13.2.2018
Yleisarvosana
Tapio L. vahvistettu ostaja, 26.1.2018
Yleisarvosana
Reilun kokoinen, alle mahtuu paljon lämmintä. Jalkaosien kestävyys mietityttää, siksi laitan ohuen neopreenisukan päälle kestämään retkiluistelun monon liikkeen. ohut ja päälle laitettuna melko huomaamaton.
Pertti K. vahvistettu ostaja, 21.1.2018
Yleisarvosana
Tuote tuli huolellisesti pakattuna avaamattomassa alkuperäispakkauksessa kaikkine ohjeineen ja takuulappuineen. Itse tuote kooltaan L (sopiva miehelle 185cm/93kg). Tuotteessa ei valmistusvikoja yms.. Olen tyytyväinen saamaani tuotteeseen, sen testaus tosiolosuhteissa ei vielä ole päässyt alkamaan - tarkoituksena käyttää sitä välipukuna talvikalastuksessa, pilkkireissuilla ja sitten veneilykauden alettua vesillä vastaavalla tavoin. P.K.
Anssi V. vahvistettu ostaja, 15.1.2018
Yleisarvosana
Edullinen henkivakuutus.
Toni L. vahvistettu ostaja, 26.12.2017
Yleisarvosana
Toimii juuri kuten pitääkin. Mitoitusta voisi hieman muuttaa enemmän suomalaiseen vartaloon sopivaksi ja sukankokovariaatioita olla. Hyvä henkivakuutus.
Juhani E. vahvistettu ostaja, 11.10.2017
Yleisarvosana
Kevyt ja helppo pukea, eikä hiosta hengittävyytensä ansiosta. Massiivinen vetoketjun vedin hieman epämiellyttävä kaulassa. Kesällä kokeillaan toimivuus käytännössä.
Ari J. vahvistettu ostaja, 3.10.2017
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja käyttökelpoinen tuote kalastushommiin
Ari P. vahvistettu ostaja, 27.9.2017
Yleisarvosana
Hyvän tuntuinen puku, koko on reilu, eli jos on normaalisti L-koko niin tämä riittää varmasti samana kokona vaikka mättää alle kaikki villakamppeet mitä löytyy. Melko ohut, eli kylmällä laitettava paljon ja lämmintä alle, jos joutuu vedessä olemaan kauan. Vetoketju tulee mansettiin asti, aluksi hiukan häiritsi, mutta siihen tottui. Jos saisi valita, niin mielummin kaulamansetti ilman vetskaria. Pipo tuli puvun mukana, on lämmin ja mukavan tuntunen päässä.
Christian A. vahvistettu ostaja, 22.9.2017
Yleisarvosana
Kalle O. vahvistettu ostaja, 19.6.2017
Yleisarvosana
Huomaamaton henkivakuutus päällysvaatteiden alla.Vie vähän tilaa verrattuna päällyskuivapukuun. Tuskin kestää kovaa kulutusta?
Teemu H. vahvistettu ostaja, 11.5.2017
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.5.2017
Yleisarvosana
Marko S. vahvistettu ostaja, 3.5.2017
Yleisarvosana
Pätevä ja pieneen tilaan mahtuva puku.
Jakke L. vahvistettu ostaja, 19.12.2021
Ursuit MPS on välimuoto kuivapuvuissa, joka on toimiessaan hyvä, mutta sen aitoa tarvetta kannattaa miettiä. Idea olisi saada lämmittävä pukeutuminen alle, mutta kokoluokitus on sen verran ahdas, että se ei useinkaan talvella toteudu. Joutuu pukemaan liikaa vaatteita MPS:n päälle. Syksyllä ongelmia ei ole, mutta aikaisin keväällä ainakin melonnassa on lähes pakko käyttää niin vähän vaatekerroksia, että hyöty alkaa olla nolla, jos ei nopealla aikataululla pääse ylös. Jos ottaa kokoluokkaa isomman, niin suurella todennäköisyydellä kaulamansetti vuotaa niin paljon, että puku muuttuu jopa vaaralliseksi. Itseasiassa kaulamansetin vuoto enemmässä kuin vähäisissä määrin on melkoisen yleinen MPS:n ongelma ja ainoa ratkaisu on teettää tehtaalla sopivampi. Se nostaa lopullista hintaa noin 150 eurolla. MPS on hyvä turva sellaisille, jotka eivät kastu, mutta riski on olemassa. Jos kastumista tapahtuu suurella todennäköisyydellä tai varmasti, niin kannattaa suunnata aitoihin kuivapukuihin. Antaisin 3 tähteä, jos moinen olisi mahdollista, sillä iPadillä ja Safarilla ei ole tähtimahdollisuuksia.
Nimimerkki Baba 18.1.2018
Olen käyttänyt väliasuna retkiluistelussa n. 8 vuotta. Edelleen melkein kuin uusi, vetoketjun alapäätä jouduin hieman tiivistämään joustavalla massalla. Loistotuote,hengittää hyvin, joten hikoaminen on samanlaista kuin ilman. Olen käynyt tämän puvun kanssa avannossa pariin otteeseen ja olo on ihan erilainen kuin normaalivaatteissa. Uudet käsineet vaan käteen ja taas menoksi, ei mitään vaihtovaatesouvia viimassa. Kehitin vielä toppauksia, joilla hidastan veden pääsyä saappaisiin, näin varpaitakaan ei ala palella plutaamisen jälkeen. Tämä on niitä harvoja tuotteita, joihin voi olla täysin tyytyväinen. Ja vielä näin monen vuoden jälkeen. Ja kotimainen. Tosin L-koko voisi olla hiukka pitempi...(ehkä se on muutettu uudemmissa malleisa, en tiedä).
Nimimerkki Henkivakuutus 26.11.2015
Paras hankinta talvikalastukseen. Kävin kokeilemassa puvun kanssa jäihin menoa, ja todellakin tämä antaa armoa siihen tilanteeseen. Jäihin putoamosesta jää shokki pois, ja voit alkaa heti kampeamaan itseäsi takaisin jäälle.
Nimimerkki Matvei Retkinen 13.4.2011
Aina jäille lähtiessä tämä "kerrasto" alle, jollei ole tarkoitus mennä veteen! Plussaa: kevyt, halpa, huomaamaton. Miinusta: kireä kaulalta, kun vetoketju on kiinni. Pakko toisaalta ollakin. Naisille hankala pissattava, mutta miehille ok. Varmista että vetoketju menee kunnolla kiinni!
Nimimerkki Esuli 20.11.2009
Todella kätevä puku jota olen käyttänyt jäällä kävellessä ja vesillä. voi pitää päällä kokoajan myös maissa, ei hiosta ja on lähes huomaamaton.
Nimimerkki ei hypotermiaa ! 3.9.2009
Jokainen, joka liikkuu vesillä tai jäillä tarvitsee tämän puvun, alle fleecekerrasto ja päälle sään mukaan varustetta, eipä kylmä kangista edes avannossa !