Lajit» Ulkoilu» Kengät» Juoksukengät» Nastalliset juoksukengät» VJ Sarva Xero 5 M»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 18.2.2021:
Yleisarvosana
Vasta muutama lenkki takana mutta jo nyt huomattavissa ero aiempiin nastakenkiin: Sarvat ovat kevyemmät ja pohja ei niin jäykkä eli lähempänä slikseillä juoksemista.
Anonyymi kirjoitti 5.2.2021:
Yleisarvosana
Excellent! I have used this for winter running in the states. No hesitation when going out after it has snowed. The shoes provide good grip on ice and through snow and will not hesitate to recommend. Make sure you have waterproof socks. TTS
Amrinder S. kirjoitti 31.12.2020:
Yleisarvosana
Vj sarva xero 5M provides great grip on icy, snowy conditions. I had used it for 2 weeks so far. So, I recommend xero 5 as snow running shoes for beginners.
Iiro K. kirjoitti 28.12.2020:
Yleisarvosana
Aivan erinomainen pito kengissä, yksi tähti putoaa siitä että ovat hieman kapeat leveälestiselle jalalle ja toiveena olisikin, että vastaisuudessa Sarvalta saisi eri lesti leveydellä kenkiä.
Lauri L. kirjoitti 21.12.2020:
Yleisarvosana
Pitävät nastarit hyvällä tuntumalla ja vedenpitävyydellä!
Mikael S. kirjoitti 20.12.2020:
Yleisarvosana
Jättebra service och snabb leverans Bra kommunikation vid beställning... Läste om dessa skor innan så när jag såg att som fanns att beställa här ..billigt ! Så slog jag direkt ..och blev så nöjd 😊 Perfekta skor för dom flesta underlag då man behöver extra fäste vid löpning/gång Rekommenderar både skor och Varuste 🙂👍👍
Simo R. kirjoitti 3.12.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvä pito ja napakasti istuva ketterä kenkä.
Jani T. kirjoitti 1.12.2020:
Yleisarvosana
Lopultakin pääsin kenkiä testaamaan ja tuntuivat aivan mahtavilta ensimmäisestä hetkestä alkaen. Pitoa löytyy, on kepeyttä ja ulkonäkö hivelee silmiä. Äitiltä tilasin säärystimet. Niiden uskoisin tulevan tarpeeseen, kun lunta ja pakkasta on enemmän.
Raimo N. kirjoitti 15.9.2020:
Yleisarvosana
Todella sopivat minun jalkaan. Hyvä pito jäällä. Viime talvi oli tosin lähes lumeton ja jäätön ...😊
Arto Y. kirjoitti 18.2.2020:
Yleisarvosana
Omalle jalalle paras istuvuus, hyvä juoksuinen ja tautisen pitävä sekä erittäin kestävä kenkä. Polvivaivaisena jalkinevalinnat eivät ole helppoja, mutta näiden kanssa pystyn juoksemaan läpi talven.
Erno L. kirjoitti 5.2.2020:
Yleisarvosana
Loistava pito, nastat eivät tunnu läpi edes asfaltilla.
Mikko M. kirjoitti 3.2.2020:
Yleisarvosana
Hyvät popot. Pitoa ja mukavuutta löytyy
jarkko n. kirjoitti 3.2.2020:
Yleisarvosana
Yhden testikerran perusteella vaikuttivat hyvälle popoille liukkaille keleille. Viides tähti riippuu tuotteen kestävyydestä, ja sitä on vielä liian aikaista arvioida :)
Mitro K. kirjoitti 31.1.2020:
Yleisarvosana
Aivan ällistyttävän hyvä juoksukenkä, vaikka ei olisi nastojakaan siis. Paras kenkä tähän mennessä mitä olen omistanut. 😊❤️🔥👍
Kauko K. kirjoitti 23.1.2020:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä kenkä talvilenkkeilyyn jäisillä keleillä
Enni R. kirjoitti 19.12.2019:
Yleisarvosana
Hyvät kengät talvi ulkoiluun. Lesti sopivan tilava leveään jalkaani. Suosittelen!
Joni P. kirjoitti 9.11.2019:
Yleisarvosana
Todella jämäkät ja äärimmäisen hyvin pitävät nastakengät. Sopii hyvin neutraalisti askeltavalle. Koko muiden valmistajien kenkiin verrattuna vaikuttaa ehkä hieman reilummalta, mutta tämä ei haittaa ollenkaan, sillä ainakin itse käytän talvella hieman paksumpaa sukkaa juostessa. Miellyttävä kenkä, joka pitää jalat myös riittävän lämpiminä (testattu -13 asteessa). Helppo suositella kaikille tätä tossua!
Paulius M. kirjoitti 16.8.2019:
Yleisarvosana
Seems to be good orienteering shoes!
Torbjörn G. kirjoitti 1.5.2019:
Yleisarvosana
Ersatte mina VJ Sarva Xero 4 M med ett par VJ Sarva Xero 5 M, efter 9 månaders användning och 315 km. Är grymt nöjd med skon. Den är lite kraftigare än VJ Intergrator som gav mig smärta i tålederna (jag är ganska tung). Sarva Xero är något mer rejäl och skyddar foten bättre. Dock hade jag önskat att nätet på sidorna skulle hålla bättre. Min förra sko har många hål på utsidan av foten, strax bakom lilltån. Förhoppningsvis är Xero 5 bättre, men det verkar inte vara någon större skillnad i materialet. Hade gärna haft ett heltäckande material 2 cm upp från sulan längs hela yttersidan.
Anonyymi kirjoitti 2.4.2019:
Yleisarvosana
Kevyet ja pitävät kengät
Kai R. kirjoitti 8.3.2019:
Yleisarvosana
Aivan loistava pito. Aivan eri meininki juosta liukkailla kun voi luottaa kengän pitoon. Lisäksi kenkä istuu jalkaan tosi hyvin.
Mikko H. kirjoitti 15.1.2019:
Yleisarvosana
Tosi kevyet ja hyvät juoksukengät. Ainut, mikä hieman askarruttaa on se miten niillä pärjää yli 10 asteen pakkasessa. Toisaalta ei varmaan tule juostua niin kylmällä ilmalla😁
Jani J. kirjoitti 12.1.2019:
Yleisarvosana
Erittäin kevyt ja hyvin rullaava kenkä. Toimii hyvin myös pitkillä lenkeillä ja pito on todella hyvä!
Jouko T. kirjoitti 3.1.2019:
Yleisarvosana
Loistava pito ja rullaavuus. Tuntuma on sama kuin kesällä juoksisi. Yksi tähti menee siitä, että en vielä tiedä miltä kenkä tuntuu kun päällinen kastuu kun ei ole kalvoa?
Nimimerkki Juke kirjoitti 6.12.2020:
Kenkä pitää kyllä hyvin mutta jos vähänkin irtolunta/loskaa niin jalat on heti läpimärät eli kosteus ei pysy ulkopuolella.
Petteri R. kirjoitti 10.12.2019:
Nastalenkkariksi toimii myös nopeassa juoksussa varsin hyvin. Sopii hyvin niin kadulle kuin vaativillekkin poluille. Pito on hyvä niin jäällä kuin märällä kalliolla. Kurassa karkeampi pohjakuvio toimii hitusen paremmin.
Nimimerkki metsä kirjoitti 24.3.2019:
Neloset käytössä ja tarkoitus päivittää näihin vitosiin. 5/5 pito ja rullaavuus pidemmillekin lenkeille vaikka peilijäällä. Hyvin pärjää vaikka -20 asteessa.