Lajit‪» Hiihto‪» Maastohiihto‪» Maastohiihtosauvat‪» LEKI PRC Max hiihtosauva‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Petri K. 4.12.2021
Yleisarvosana
Kevyt ja laadukkaan oloinen sauva kuntohiihtäjälle, iso ero aiempiin lasikuitusauvoihin verrattuna. Hihnojen irroitus/takaisinlaitto onnistuu helposti ja samoin sompien vaihto. Mukana reilusti liimaa kahvojen liimaukseen lyhennyksen jälkeen.
Gernot S. 14.11.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset pylväät erittäin hyvällä myyntihinnalla
Anonyymi 9.11.2021
Yleisarvosana
Tarjoushinnalla huikea hinta-laatusuhde. Kavereita harmitti, kun en vinkannut heille ajoissa. Kevyimmät sauvat joilla olen hiihtänyt. Vaikka ovat pisintä kokoa niin en silti saa niitä taipumaan ylämäessä, vaan kaikki voima siirtyy lumeen niinkuin pitääkin. Kahvat piti kuumaliimata itse. Tämä oli hyvä jos olisi pitänyt lyhentää sauvoja. Liimaa sisältyi toimitukseen runsas pötkö. Trigger-käsilenkit myös minulle uusi innovaatio. Ne ovat todella näppärät, jos esim. haluaa käyttää puhelinta kesken hiihdon.
Danny H. 9.3.2021
Yleisarvosana
Erittäin kevyt, erittäin vahva napa. Pylväät tulevat ilman tarttujia, joten kahvat on helppo irrottaa, leikata pylväät koon mukaan ja asentaa kahvat takaisin. Olen painottanut näitä pylväitä paljon ilman mitään ongelmia. Ei taipumista tai murtumista toistaiseksi.
ant...@...fi 7.3.2021
Yleisarvosana
Erinomaisen jäykkä hiihtosauva jolla ilo hiihtää. Suosittelen!
Patrick D. 14.2.2021
Yleisarvosana
kauniit pylväät, jäykät ja käytännölliset irrotettavilla huppuilla ja vaihdettavilla aluslevyillä Kiitos Varuste.net kilpailukykyisistä hinnoista
jan l. 10.12.2020
Yleisarvosana
Lekin hyväksi todetulla Trigger Shark 2.0 kiinnitysmekanismilla varustetut hiilikuitusauvat.
Kaspar M. 14.12.2019
Yleisarvosana