Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Ahkiot‪» Vaellusahkiot‪» Tee se itse: Erapro-ahkio + aisat + vetovyö -ahkiopaketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 5.4.2022
Yleisarvosana
Ensimmäisen pidemmän talvimatkan jälkeen pulkka sai "peukut pystyyn". Teimme pari muutosta pulkkaan, johon aisa kiinnitettiin. joten toivottavasti kestävät pidempään. koska pulkka on 100 % muovia lisäsimme aisan kiinnityspisteeseen metallilevyjä ja jatkossa pyrimme laittamaan sukset alle, jotta pulkin pohja kestää vielä muutaman vuoden. Kaiken kaikkiaan pulka on hieman hitaampi kuin lasikuitu (paljon kitkaa). Mutta he tekevät työnsä.
Jani-Hannu O. 11.3.2022
Yleisarvosana
Kaikki mitä tarvitsee.
Anonyymi 18.1.2022
Yleisarvosana
kaikki on hienoa vain solmioiden esirei'itys, joita ei ole tehty..
Anonyymi 6.3.2021
Yleisarvosana
cristian c c. 29.10.2021
Yleisarvosana
Toimii hyvin talvella
Jarno O. 21.8.2020
Yleisarvosana
Jussi K. 10.5.2019
Yleisarvosana
Toimi kuin ajatus viikon verran keväthangilla UKK:lla.
Ossi M. 30.3.2019
Yleisarvosana
Hyvä paketti, oikeastaan parhaat osat valittu tee-se-itse ahkioon
Jenni R. 24.3.2019
Yleisarvosana
Nimimerkki Pasi 16.3.2022
Minulla on vanerista tehty ahkio. Muovista jalakset pohjassa. Alumiiniaisat metallipajalta. Ostettuna vain nuo vetovaljaat. Mallina itse muunneltu Jr 27. Suosittelen. Leveä keula 'ui' hyvin hangella. Monta hyvää reissua tehty.
Nimimerkki NapapiirinSusi 14.4.2020
Jos vaellat yksin niin aisat kannattaa korvata yhdellä kiipeilyköydellä. Köyteen on vain muistettava tehdä joustava silmukka jotta ei nyi lähtötilanteissa. Köysi on moninverroin mukavampi sillä vaeltaessa ahkio tulee kaatumaan useita kertoja. Nostamaan mentäessä ei tarvitse valjaita irroitella. Ahkion kannoille tulemista ei tarvitse vieroksua sillä sitä se ei tule tekemään. Ensinnäkin, ahkio luistaa huonommin kuin sinä, siksi se ei loivissa alamäissä tule kannoille. Jyrkissä mäissä vedä ahkio köydestä rinnallesi. Tätä varten köyteen on hyvä tehdä pieni silmukka jo tunaus vaiheessa. Tästä silmukasta on hyötyö myös kun kiskot ahkiota syvistä ojista/syvänteistä. Tämä siis käytännössä opittua ja todettu toimivaksi ratkaisuksi.