Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Reput‪» Metsästysreput‪» Selkäreput‪» Eberlestock Switchblade (F5)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.2.2023
Yleisarvosana
Mika P. vahvistettu ostaja, 9.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Loistava EDC. Siistinä
Robert M. vahvistettu ostaja, 21.11.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kiimainen!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.8.2022
Yleisarvosana
Reppu on vakaa ja sitä on hyvä kantaa selässä sekä kävellessä että pyöräillessä. Tilavuus soveltuu hyvin viikonloppumatkalle. Jämäkän materiaalin ansiosta reppua voi käyttää myös puolityhjänä. Opiskelutavarat voi kätevästi pakata repun erilaisiin taskuihin ja mukaan mahtuu treenivarusteet. Plussaa olisi ollut mukana tuleva juomarakko
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.6.2022
Yleisarvosana
Kokonsa ja taskujensa puolesta erinomainen EDC reppu. Mukava kantaa, kuten Eberlestock yleensäkin. Tukeva ja taatusti kestävä laatutuote.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.6.2022
Yleisarvosana
Hyvä reppu jokapäiväiseen käyttöön. Repussa on tarpeeksi ominaisuuksia toimia toimistoreppuna, mutta käyttömukavuuden ja tilan puolesta reppu sopii erinomaisesti myös päivärepuksi vaelluksille.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.5.2022
Yleisarvosana
Erittäin toimiva ja yllättävän tilava! Pienistä ”termospullotaskuista” kyljissä olisi tosin voinut tehdä hieman tilavammat jolloin vaikka reppu olisi pakattu täyteen saisi taskuihin vielä jotain mahtumaan.
Ralf S. vahvistettu ostaja, 27.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kiitos hyvästä hinnasta, nopeasta toimituksesta ja upeasta tuotteesta. Käytän tätä reppua joka päivä. Yksi pieni asia. Sadesuoja tekisi siitä 100%.
MAX B. vahvistettu ostaja, 3.12.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.10.2021
Yleisarvosana
Morten W. vahvistettu ostaja, 28.4.2021
Yleisarvosana
Wolfgang H. vahvistettu ostaja, 17.3.2021
Yleisarvosana
Andreas d. vahvistettu ostaja, 21.10.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ensinnäkin minun täytyy ihailla erinomaista viestintää, jonka Varuste on toteuttanut koko tilausprosessin. Minusta tuntuu, että monet kaupat eivät toimittaneet samaa viestintää. Eberlestock Switchblade (F5) on hyödyllinen reppu viikonloppumatkoille ja hyvä kuin minun laukku. Hyvälaatuiset vetoketjut ja mukava, että voit avata ne koko matkan, joten sinulla on pääsy koko osastoon. Älykkäät lipastaskut repun päällä.
Romeo H. vahvistettu ostaja, 2.1.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tukeva ja tyylikäs. Monet mahdollisuudet järjestelyyn ja lataamiseen. Erittäin mukava kuljettaa. Olen 1,88m. pitkä, se on olkasarjan raja.
Iiro K. vahvistettu ostaja, 28.12.2019
Yleisarvosana
Moneen taipuva päiväreppu, jonka pystyy "tiivistämään" kompaktiksi mikäli ei ole täynnä
Stephan F. vahvistettu ostaja, 19.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Mahtava paketti 🤙
Joni P. vahvistettu ostaja, 20.12.2018
Yleisarvosana
Muutaman viikon käytön jälkeen on jo huomannut tällaisen repun tarpeen. Läppäri, kansio, vaihtovaatetta, hieman evästä ja juotavaa kulkeutuu mukana helposti joka paikkaan ja ilman ylipakkaamisia. Kokonsa puolesta varsin pätevä. Laatu on korkeaa, ja materiaalit, mollet sekä vetimet tuntuvat kestäviltä. Ainoa miinus tähän mennessä: päällä oleva tasku on helppokäyttöinen ja vetää puoleensa paljon pientä tavaraa. Jos sen täyttää liian raskailla tavaroilla, on päätaskun osittainen auki saaminen/auki pitäminen haastavaa. Päätasku aukeaa siinä kohtaa yleensä kokonaan ja sisältö saattaa valahtaa ulos. Tästä syystä yksi tähti pois.
Nimimerkki 朝はごはんと鮭 14.9.2022
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
・Jos kyseessä on matkapaketti työmatkasta 2 yöksi ja 3 päiväksi, se sisältyy hintaan. ・Oli erittäin mukavaa päästä säätämään vapaasti vartalon muodon mukaan. (Katso lisätietoja ulkomaisista arvosteluvideoista) ・ Vetoketjusta materiaaliin se on tukeva ja näyttää olevan kunnossa, vaikka sitä käsitelläänkin hieman karkeasti. MOLLE-10 oli hyvin ommeltu. ・ Kesti viikon päästä Japaniin. Helsingistä Japaniin DHL Japanista kotiin Sagawa ・3 500 jeniä toimituskuluihin ja 2 300 jeniä tullimaksuihin Japanissa ・Maksoin luottokortilla ja pankkisiirrolla, mutta se on vaikeaa, kun se ei ole luottokortti