Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Metsästysreput» Selkäreput» Eberlestock Switchblade (F5)»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 24.10.2021
Yleisarvosana
Morten W. 28.4.2021
Yleisarvosana
Wolfgang H. 17.3.2021
Yleisarvosana
Andreas d. 21.10.2020
Yleisarvosana
Ensinnäkin minun täytyy ihailla erinomaista viestintää, jonka Varuste on toteuttanut koko tilausprosessin. Minusta tuntuu, että monet kaupat eivät toimittaneet samaa viestintää. Eberlestock Switchblade (F5) on hyödyllinen reppu viikonloppumatkoille ja hyvä kuin minun laukku. Hyvälaatuiset vetoketjut ja mukava, että voit avata ne koko matkan, joten sinulla on pääsy koko osastoon. Älykkäät lipastaskut repun päällä.
Romeo H. 2.1.2020
Yleisarvosana
Tukeva ja tyylikäs. Monet mahdollisuudet järjestelyyn ja lataamiseen. Erittäin mukava kuljettaa. Olen 1,88m. pitkä, se on olkasarjan raja.
Iiro K. 28.12.2019
Yleisarvosana
Moneen taipuvat päiväreppu, jonka pystyy "tiivistämään" kompaktiksi mikäli ei ole täynnä
Stephan F. 1.3.2019
Yleisarvosana
Joni P. 20.12.2018
Yleisarvosana
Muutaman viikon käytön jälkeen on jo huomannut tällaisen repun tarpeen. Läppäri, kansio, vaihtovaatetta, hieman evästä ja juotavaa kulkeutuu mukana helposti joka paikkaan ja ilman ylipakkaamisia. Kokonsa puolesta varsin pätevä. Laatu on korkeaa, ja materiaalit, mollet sekä vetimet tuntuvat kestäviltä. Ainoa miinus tähän mennessä: päällä oleva tasku on helppokäyttöinen ja vetää puoleensa paljon pientä tavaraa. Jos sen täyttää liian raskailla tavaroilla, on päätaskun osittainen auki saaminen/auki pitäminen haastavaa. Päätasku aukeaa siinä kohtaa yleensä kokonaan ja sisältö saattaa valahtaa ulos. Tästä syystä yksi tähti pois.