Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Vedenpitävät reput» Ortlieb Light-Pack Two»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kullervo M. kirjoitti 27.1.2020:
Yleisarvosana
Toimiva.
John S. kirjoitti 13.1.2020:
Yleisarvosana
Hyviä puolia: Todella kevyt ja pakkautuu pieneen tilaan, helppo avata ja sulkea, olkahihnat ja muutenkin repun kanto-ergonomia on yllättävän hyvä. Tätä kantaa ihan mielellään vaikka koko päivän. Helppo sulkea ja avata, ja varmasti vesitiivis. Huonoja puolia: Repussa itsessään ei ole mitään "tukirakenteita" eli riippuu paljon sisällöstä miten ryhdikkäästi reppu asettuu, kaikki normi "säkin" huonot puolet, eli pikkutavarat häviävät helposti sisälle ja niitä on hankala löytää ellei käytä pakkauspusseja Summa summarum: Parempi kuin osasin odottaa. Jos haluat ryhdikkään repun jossa on tavaroille paljon taskuja, valitse joku toinen reppu, mutta kaikkeen muuhun tämä soveltuu oikein hyvin.
Kimmo T. kirjoitti 14.12.2019:
Yleisarvosana
Kevyt, pieneen tilaan pakkautuva reppu, johon mahtuu hyvin tavaraa esim. päivän kalareissulle. Sopii todella hyvin myös arkikäyttöön kaupunkiympäristössä. Vesitiiveys iso plussa. Ainut mitä vähänkään voi kaivata olisi pieni tasku repun sisäpuolelle (vaikka avaimille), mutta pienillä varustepusseilla tämäkin huoli unohtuu.
Tiia G. kirjoitti 22.10.2019:
Yleisarvosana
Superkevyt, vedenkestävä, erittäin hyvä!
Walter C. 2.10.2019:
Yleisarvosana