Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Vedenpitävät reput» Ortlieb Atrack 35L»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 6.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 4.5.2021
Yleisarvosana
Lähdimme äskettäin vuorijärven melontaan ja tarvitsimme turvallisen ja kuivan tavan kuljettaa kameravälineitämme. Huomattavan tutkimuksen jälkeen päädyimme Ortlieb Atrack 35l -malliin. Istuvuus toimii hyvin molemmille. Yksi huomautus mitoituksesta. Alun perin tilasin Ortlieb Atrack ST: n, koska olen 172 cm ja 65 kg. Ortliebin video näytti miesmallin (170 cm), jossa Atrack 35l oli asetettu keskikokoiseksi ja koska ST säätyy arvosta XS arvoon M, ajattelin, että Atrack ST olisi hyvä valinta. Viime hetkellä valitsin kuitenkin Atrack 35l: n ja olen iloinen siitä, että valitsin, koska olen asettanut sen asentoon L sopiakseen oikein. Kuten kaikki asiat, istuvuus on erittäin tärkeää, ja Ortliebia kehotettaisiin ilmoittamaan vartalon mitat eikä kokonaiskorkeus pakkauksen mitoituksessa. Joka tapauksessa Atrack 35l sopii erittäin hyvin säädettynä. Ensimmäiset vaikutelmamme ovat erittäin suotuisia, ja alla on lueteltu hyvät ja huonot puolet. Plussat 1. Kestävä ja vedenpitävä materiaali. 2. Säädettävä mitoitus vastaamaan vartalon eri pituuksia. 3. Nesteytysjärjestelmän kanssa yhteensopiva (vaikka vedenpitävyyden ylläpitämiseksi on käytettävä Otlieb-järjestelmää). 4. Valinnainen lisävarusteena saatava hihnajärjestelmä lisää pakkauksen monipuolisuutta (esim. Pylväät, sukset jne.). 5. Helppo pääsy kaikkeen sisältöön duffel-tyylisen pääsyn ansiosta. 6. Paljon sisäisiä säilytystaskkuja. 7. Erinomaiset lantiovyöt säilytystaskulla. 8. Mukavat olkahihnat rintahihnalla. Haittoja 1. Avaa pussi oikein päin avaamalla ylä- ja alaosa. 2. Joidenkin mielestä vetoketju on tahmea (välttämätön vedenpitäväksi). 3. Painavampi kuin vaelluspakkaus (Osprey Exos 38 painaa 1,1 kg). Ortlieb painaa 1,47 kg. Hinta, jonka maksat todella vedenpitävästä pussista. 4. Ei yläkahvaa. Kaiken kaikkiaan suosittelemme tätä vedenpitävää reppua!
Jonathan C. 29.12.2020
Yleisarvosana
Tämä laukku täyttää täydellisesti kaikki odotukseni, oletamme tämän tuotteen korkean laadun. Kun olet selässäsi, et tunne sitä ollenkaan. Ei voi odottaa testata sitä hieman äärimmäisemmissä tilanteissa.
Melanie P. 24.12.2020
Yleisarvosana
Katja N. 21.12.2020
Yleisarvosana
Aivan mahtava reppu!
Mira R. 18.12.2020
Yleisarvosana
Konstantin K. 12.12.2020
Yleisarvosana
Sampo J. 10.12.2020
Yleisarvosana
Johanna L. 24.10.2020
Yleisarvosana
Maailman paras reppu ❤️ Todella käytännöllinen ja vielä hyvännäköinen selässä. Keskikoko on yllättävän tilava ja siihen mahtuu paljon kamaa.
Kent E. 14.7.2020
Yleisarvosana
Canonin hyvä palvelu ja nopeat toimitukset Hyvin tyytyväinen
Yat Ho L. 17.3.2020
Yleisarvosana
Upea reppu, näin sen verkossa niin kauan, eikä sitä ole saatavana maassani. Rakastan saada se ja kokeilla sitä pian ulkona .. Yksi asia, jota rakastan nähdä tulevaisuudessa, lantiovyö on irrotettava tai valinnainen (koska lantiovyö ulottuu alaselkään, jos reppu tulee 2 tyyppiseen lantiovyöhön / alaselkätyynyyn, se on täydellinen .. .
MATHIEU F. 4.3.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä tuote. "Made in Germany" -laatu. Selkätuki on erinomainen, sillä heillä on jo ollut Ortlieb-laukku, he ovat ainoat, jotka tarjoavat tämän tyyppisiä tuotteita ... Takasuljin on käytännöllinen, sinun täytyy tottua siihen, mutta se on melko mukava. VARUSTE-sivusto: Erinomainen hinta ja toimitusnopeus. TOP-pakkaus ------ Erittäin hyvä tuote. "Made in Germany" -laatu. Selkätuki on erinomainen, sillä heillä on jo ollut Ortlieb-laukku, he ovat ainoat, jotka tarjoavat tämän tyyppisiä tuotteita ... Takasuljin on käytännöllinen, sinun täytyy tottua siihen, mutta se on melko mukava. VARUSTE-sivusto: Erinomainen hinta ja toimitusnopeus. TOP-pakkaus
Timo K. 22.2.2020
Yleisarvosana
Nyt vasta yhden kerran "tosikäytössä" ollut, vesitiivis, reppu. 35l on juuri sopivan kokoinen päiväretkille, mahtuu hyvin taukotakki ja varavaatteet. Varmasti riittää myös yön yli reissulle ... varsinkin, jos laittaa tietyt tavarat remmeillä ulkopuolelle. Ei tarvii enää sateella suojata erillisellä suojalla! Hyvät neljä erillistaskua repun sisällä. Aukeaa mielenkiintoisesti, pääsee helpost käsiksi kaikkiin tavaroihin ilman, että tarvitsee tyhjentää reppua. Repun sulkemiseen tarkoitetut remmit vaativat vielä hieman harjaantumista. Suosittelen!
Rob d. 12.2.2020
Yleisarvosana
Tämä on poikkeuksellisen hyvä pakkaus. Tarvitsin pakkauksen, joka voisi kuljettaa paljon raskaita kameravarusteita. En ole koskaan löytänyt erillistä kamerareppu, joka olisi tarpeeksi mukava. Ortlieb Atrack 35L: ssä on erinomainen valjaiden järjestelmä. Se sopeutuu hyvin vartalon eri pituuksiin. Lantiovyö on mukava ja kestää kuorman. Arvostan tämän pakkauksen yksinkertaisuutta. Siinä on yksi suuri alue kaikille tavaroillesi, ja voit käyttää sitä helposti takaa. I Neljä vetoketjullista sisätaskua ovat hyödyllisiä pienille esineille, mutta ne eivät vie mitään isoa, koska pakkaus sulkeutuu tiukasti. Tietenkin tämän pakkauksen valtava etu on, että se on vedenpitävä. Voin laittaa sen märälle alustalle työskennellessäni, eikä minun tarvitse huolehtia sateesta tai erityisen sadesuojan kannasta. Tätä pakettia olen etsinyt. Erittäin suositeltavaa.
Georg P. 12.10.2019
Yleisarvosana
Suurella tavalla toteutettu työkaluideo - olemme innoissaan siitä, kuinka se osoittautuu käytettäväksi matkoilla ja luonnossa
Harri S. 24.8.2019
Yleisarvosana
Christoffer G. 15.8.2019
Yleisarvosana
Mathieu N. 11.7.2019
Yleisarvosana