Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Monot‪» Madshus Glittertind BC Boots (NNN-BC)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
mar...@...om vahvistettu ostaja, 18.12.2022
Yleisarvosana
Tuli vaimolle. Hyvin kulkee perinteinen ja latujen ulkopuolella. Laskemisesta ei vielä kokemusta. Vähän valitteli että palelee varpaat vaikka olikin kunnon sukat. Keli -10
Lasse S. vahvistettu ostaja, 11.12.2022
Yleisarvosana
Barry G. vahvistettu ostaja, 4.8.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Saappaat ovat hyvin tehdyt, lämpimät, mukavat ja istuvat leveämmälle jalalle.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.4.2022
Yleisarvosana
Muutaman sadan kilometrin hiihdon jälkeen jo entiset. Jalkaterää kiertävä nahkalista halki kummaltakin puolelta kohdalta, missä mono taittuu hiihtopotkun aikana. Nyt vedenpitävyys mennyttä, nähtäväksi jää miten pitkään pysyvät muuten kasassa. Lämpimät ja mukavat jalassa. Remmejä on liikaa. Harmittaa heikko kestävyys, kun ovat parhaiten minun jalkaan istuneet erämonot.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.3.2022
Yleisarvosana
Ihanan lämpimät!
Николай Ф. vahvistettu ostaja, 16.3.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvät saappaat. Lämmin ja hyvin tehty. Hyvä jalkatuki. Nauhoituksen päällä oleva suojasukka toimii hyvin syvässä lumessa. Koska tällä hetkellä olen käyttänyt sitä kerran, katson kuinka väliaikainen resurssi tulee olemaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.2.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä tuote, koko päivän lumen jälkeen jalka pysyi lämpimänä ja kuivana. Myös tarjonta erinomaista, tuote saapui perille muutamassa päivässä.
Fedor F. vahvistettu ostaja, 21.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
hyvät mukavat BC-saappaat jokapäiväiseen BC-hiihtoon
Teemu S. vahvistettu ostaja, 4.1.2022
Yleisarvosana
Tukeva kenkä mutta kokonumerointi ei pidä paikkaansa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.4.2020
Yleisarvosana
Miellyttävät jalassa ja lämpimät. Plussaa korkea varsi. Nappi valinta! Ostin 42 kokoa, hieman isompana kuin norm. hiihtokenkä, sopii paksummat kun sukat.
Martin K. vahvistettu ostaja, 21.11.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Toimitus Kanadaan oli erittäin nopea. Jouduin maksamaan melko vähän tullimaksuja ja arvonlisäveroa täällä Kanadassa. Kun kokeilin niitä, ne sopivat täydellisesti ja antavat erittäin vahvan vaikutelman. Ne ovat hyviä hiihtoetäisyydelle ja alamäkeen telemarkkailulle NNN BC -sidoksessa ja sopivat täydellisesti jaloilleni. Olen erittäin tyytyväinen tähän mennessä saappaat.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.3.2020
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.2.2020
Yleisarvosana
Olen käyttänyt tunturihiihdossa ja pääsääntöisesti retkiluistelussa. Ei mitään pahaa sanottavaa. Oikein valituilla sukilla on myös vaikutusta.
Timo V. vahvistettu ostaja, 13.10.2019
Yleisarvosana
Erinomaiset hiihtokengät, kyllä Norjalaiset osaavat. Relatiivisen kevyet ja kuitenkin äärimmäisen tukevat. Jalkaan kiristäminen huomattavan helppoa. Ostin valitettavasti ensin toisen merkin vastaavan tuotteen, jotka olivat painavat, hankala laittaa jalkaan, eivätkä kuitenkaan puoliksikaan näin tukevat. Oppirahat oli maksettava.
Mika H. vahvistettu ostaja, 30.3.2019
Yleisarvosana
Hyvät ja tukevat jalassa. Eivät hengitä lainkaan, kuten muovimonolta voi odottaakin. Jo muutaman tunnin käytön jälkeen sukat ovat märkänä. Varpaita ei toki ole pakkasillakaan palellut.
Nimimerkki Susie 13.1.2021
Kähypelit. Mukavat, tukevat ja kevyet. Olen nilkoista suht tuhti ja jännitin, ovatko liian tiukat. Eivät lainkaan eli menee rintavammallekin jalalle. Olen löytänyt hiihtämisen ilon uudelleen, kun siiryin tunturisuksiin ja vaellushiihtomonoihin. Maahtavaa!!!