Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 2 hengen teltat‪» Helsport Ringstind Pro 2‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 14.6.2021
Yleisarvosana
simo m. 22.7.2020
Yleisarvosana
muutaman käyttökerran kokemukset.. vähän oli heikot kasaus ohjeet mutta selvittiin ilman insinööriä. vaikuttaa erittäin laadukkaalta teltalta materiaaliltaan ja sisäpuolen teltan kun saa kerran paikalleen eipä tarvitse irrotella menee pieneen tilaan kevyt. sopiva vaelluksille .. 2 normaalin kokoista nukkuu hyvinkin...hakusessa oli hyvä ja pitkäikäinen teltta ..tyytyväinen ostokseen voin suositella.
Heli H. 14.7.2020
Yleisarvosana
Helsportin takuuvarmaa laatua! Tilava yhdelle henkilölle, tiivis tunnelma kahdelle. Itse tulen käyttämään pääasiassa yksin. Helppo ja nopea pystyttää. Mukavan kokoiset eteiset 👍
Saara L. 23.6.2020
Yleisarvosana
Pari helleyötä nyt nukuttuna uudessa teltassa. Toimii ja hengittää, kätevä kun saa molemmista sivuista auki. Laadukkaan oloinen. Kahdelle hengelle kyllä varmasti melko ahdas, makuutila on kapea. Absidit molemmilla puolilla tuo tilantuntua lisää.
Ralf G. 19.3.2020
Yleisarvosana
Se on hieno teltta. Minulle moottoripyöräilijänä ihanteellinen kompromissi tilan, painon ja kestävyyden välillä.
Ryan N. 29.1.2020
Yleisarvosana
Tämän teltan ja rakentamisen laatu ylitti selvästi odotukseni. Näyttää siltä, että se on pommituksenkestävä vuori. Sikäli kuin voin kertoa, jokainen yhtä kova, ehkä jopa kovempi kuin hilleberg. Ehdottomasti iloinen, että annoin Helsportille mahdollisuuden !!