Lajit» Ulkoilu» Kengät» Paljasjalkakengät» Vaelluskengät» Feelmax Kuuva 5»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Nicola G. kirjoitti 21.2.2021:
Yleisarvosana
Cool and great for outdoor; very comfy and a quality product, so far no complaints; but be warned: consider a 43 eu is actually a 44 eu so I had to order a 42 which is more fit to (I wear a 42.5 and there is plenty of space even with a 42). so better order one size less.
Anonyymi kirjoitti 17.2.2021:
Yleisarvosana
Nämä ovat jo toiset Kuuva 5-kengät jotka omistan. Edelliset ostin koossa 41 (oma jalkani on 25,5cm) jotta sekä lämpöpohjallinen, että villasukka mahtuvat. Nyt tilasin numeroa pienemmät ja koko 40 on sopiva viileälle kevät/syksykelille ja nämä ovat suosikkikenkäni, koska lesti on sekä riittävän leveä, että korkea minulle. Hyvää: - kevyet - jämäkät, mutta pehmeät jalassa - lämpimät - korkea varsi - nauhojen solmiminen nopeaa Huonoa: - vedenpitävyys ei 100%. Vaikka kenkiä huoltaa ja rasvaa, niin vuoden käytön jälkeen kosteus alkaa päästä sisään. - Sirkat hiertävät nauhat poikki käytössä ja nauhoja on joutunut uusimaan pari kertaa vuoden aikana.
Anonyymi kirjoitti 14.2.2021:
Yleisarvosana
Ihan hyvät popot, kun vertaa Jalaksen turvakenkiin. Saa nähdä kauanko kestää rymyämistä.
Marja H. kirjoitti 15.1.2021:
Yleisarvosana
Olen omistanut Kuuvat nyt parin kuukauden ajan, ja käytän niitä nykyisin lähes kaikkialla, paitsi silloin kun pitää mennä kaupungille "paremmissa" vaatteissa ja kengissä. Kengät ovat kevyet ja tosi mukavat jalassa, ja varpaille on hyvin tilaa liikkua. Otin yhtä kokoa isommat kengät mitä yleensä ostan, jotta alle mahtuu kahdet sukat. Kuuvat ovat pitäneet varpaani lämpimänä jopa -20 asteen pakkaskeleissä, kunhan pysyy liikkeessä ja on villasukat jalassa. Olen käyttänyt kenkiä monenlaisessa menossa: kadulla, metsässä, kallioilla, lumessa, pyöräillessä, ja olen niiden kanssa geokätköillessäni kiivennyt pariin puuhunkin. Kengät ovat toimineet erinomaisesti kaikissa näissä, eivätkä ole olleet märillä kallioillakaan liukkaat. Jäiset pitkospuut tuottivat ongelmia, mutta ne ovat ongelma melkein kaikille muille paitsi nastakengille, joten en lue tätä miinukseksi. Myös vedenpitävyys on tullut testattua, ja ainakin matalassa vedessä pitivät hyvin vettäkin. Kengät on helppo pitää puhtaana ja vahata, koska saumoja on niin vähän. Erittäin hyvät kengät monipuoliseen käyttöön. Ulkonäkö ei ehkä ole kaikkein kaunein (ihan sympaattiset töppöset kyllä), mutta itselleni tämä on sivuseikka.
Jukka H. kirjoitti 14.12.2020:
Yleisarvosana
Leveä lestinen ja mukava kenkä kävellä maastosta riippumatta. Suosittelen.
Maria B. kirjoitti 4.12.2020:
Yleisarvosana
Något smal över framfoten, men lätt och skön att gå i. Härlig kontakt med marken.
Janne K. kirjoitti 29.11.2020:
Yleisarvosana
Reilu mitotus etenkin leveydessä. Vivobarefootiin verrattuna vähän paksumpi pohja, mutta ostin itselleni talvikengäksi joten erittäin hyvä vain.
PG N. kirjoitti 29.11.2020:
Yleisarvosana
Nice boots. In real LIFE they are nicer then I expected. In pictures they Look Like they could be like rubber boots, in reality they Look and feel much better. Nice leather. The fit and comfort is very good. Comfy and snug. What I think what could have been better is when all the eyelits would have been closed. It's a bit off a strugle to tie them.
Juho H. kirjoitti 19.11.2020:
Yleisarvosana
Mahtavat kengät. Laatu parantunut huimasti aiempiin malleihin verrattuna, saumat kestävät paremmin ja nauhalenkit eivät enää katko nauhoja. Aiemmin ostin itselleni, nyt vaimolle ja suosituksestani pari ystävääkin hommasi vasta tällaiset. Pitää vettä arkikäyttöön riittävän hyvin, en ole testannut järveen astumalla. Yhtä kokoa normaalia isompi oli itselleni passeli.
David R. kirjoitti 17.11.2020:
Yleisarvosana
Wirklich tolle Schuhe. Der Bereich im Wrist ist allerdings sehr voluminös ausgelegt. Wer einen einen dünnen Wrist hat, hat entsprechend ausgebeulten Bereich am Schuh. Toll wäre es generell, wenn es im Wristbereich 1-2 mehr Ösenpaare für die Schubänder geben würde. Unterm Strich bin ich jedoch sehr zufrieden.
Varpu P. kirjoitti 20.10.2020:
Yleisarvosana
Ostin nämä, koska olen tykästymyt Feelmaxin Saana-lenkkareihin. Ikinä en ole näin paljoa kengistä maksanut, mutta on kyllä niin hyvät, että kannatti panostaa. Nämä on omaan leveään jalkaan just hyvät ja näillä on vaan älyttömän hyvä kävellä. Otin yhtä kokoa reilummat, että menee kylmemmillä säillä myös paksumman sukan kanssa. Itselle nämä on täys kymppi, hyvät jalassa ja ruskea väri mukavaa vaihtelua mustalle.
Erik W. kirjoitti 12.10.2020:
Yleisarvosana
Både sköna och funktionsdugliga. Perfekt för mig som gillar smygjakt och vill röra mig tyst genom terrängen.
Mathias G. kirjoitti 11.10.2020:
Yleisarvosana
Snygga, varma och sitter bra! Sköna att gå i. Har inte gjort någon långvandring men det kommer.
Teija K. kirjoitti 26.9.2020:
Yleisarvosana
Pehmeässä maastossa ja poluilla toimii hyvin. Paksummalla pohjallisella myös kovemmalla alustalla. Ei kiviseen maastoon.
Björn S. kirjoitti 24.9.2020:
Yleisarvosana
En fantastiskt lätt och skön känga. Direkt ur kartong och inga behov av att "gå in" dom. Det kan krävas viss tillvänjning till de mjuka sulorna men som jakt sko har jag aldrig testat något bättre. Jag hade önskat mig att sulan gick upp högre över tårna som ser ut att kunna slitas lite onödigt mycket. Möjligen skulle plösen kunna vara utformad så att vattensäkerheten var högre upp på skaftet. Ett visst släpp mellan sula och läder på ena skon vilket bekymrar något men vi håller på att reda ut det. Snabb hantering av beställning och återkoppling. Håller den långvarigt har jag svårt att se att man kan hitta nån bättre sko/känga
Hanne H. kirjoitti 22.9.2020:
Yleisarvosana
Kengät joista en halua ikinä luopua. Tunne jalkapohjissa metsässä kävellessä tuo maaston pehmeyden ja vaihtelevuuden esille. Tasapaino esimerkiksi rinteessä kasveja kerätessä säilyy todella hyvin. Vesisateiden aikaan keväällä ja syksyllä kengät toimineet todella hyvin. Vettä menee lävitse ainoastaan varresta alaspäin, mutta sekin vain siksi, että arvion ylittämäni vesi määrän korkeuden vähemmäksi kuin ajattelin. Autolla ajaessa on helppoa säilyttää haluttu nopeus, koska kaasujalassa on hyvä tunto. Ulkonäöltään kengät toimivat sekä metässässä, että kaupungilla. Ne kuitenkin naarmuttuvat helposti, mutta oikealla kenkärasvalla naarmut katovat. Muistaapahan hoitaa kenkiä.. Varsien nauha kiinnitys on nopea. On hyvä ettei naruja tarvitse pujottella joka kerta erikseen vaan ne voi vaan laittaa paikoilleen kuin luistimissa. Ja samaten kengät saa helposti jalasta, kun nauhat myös irtovat nopeasti. Kärjestä kovalla käytöllä vähän liimaukset irronneet, tämä on ainut miinuspuoli. Odotan innolla talvea, että voin testata kenkien lämpökestoa silloin, sekä lumen pehmeyttä jalkapohjien alla.
Viivi N. kirjoitti 16.9.2020:
Yleisarvosana
Erittäin kevyet ja hyväntuntuiset maiharit. Alkusyksyn säihin vähän turhankin lämpimät, sadesäällä ja viileämmillä keleillä hyvät. Toimivat kivikkoisessa metsässä loistavasti. Uskon, että menevät talvellakin pohjallisen vaihtamalla ja villasukan lisäämällä. Vettä tuntuvat pitävän, tosin en ole kumppareina käyttänyt. Kapeanilkkaisena joudun kiristämään kengän aika tiukaksi, lesti on arvioni mukaan normaali tai hieman leveähkö.
Jasmin K. kirjoitti 8.9.2020:
Yleisarvosana
Rennot paljasjalkamaiharit. Jaloilla hyvin tilaa liikkua. Hyvät monessa paikassa mutta hankalassa ja märässä maastossa liukkaat. Kuivalla kelillä normaalissa metsämaastossa toimivat.
John D. kirjoitti 15.8.2020:
Yleisarvosana
I have used these boots for around 300kms on very rocky, steep and muddy trails/tracks in temperatures ranging from -5 to 15c. I would have to say that they are the best overall minimalist boots I have used so far. They are very water resistant as well. Would recommend these boots and am in the process of buying another pair.
Tanja M. kirjoitti 11.8.2020:
Yleisarvosana
Hyvän tuntuiset jalkineet
Helge B. kirjoitti 14.7.2020:
Yleisarvosana
Unfassbar leicht. Wunderbarer Tritt. Mühelos lange Strecken zu laufen. Gut verarbeitet.
Leonie K. kirjoitti 3.7.2020:
Yleisarvosana
Even better than kuuva 4. They are a bit higher at the ankles.
Tommi L. kirjoitti 8.5.2020:
Yleisarvosana
Erittäin miellyttävät kengät jalassa ja kävellessä. Leveän lestin ja rakenteen ansiosta eivät liikavarpaatkaan haittaa liikkumista. Tosin vuodenajasta johtuen en ole vielä päässyt testaamaan maasto-olosuhteissa. Vähän mietityttää kenkien kesto, mutta se selviää vasta pitemmän käytön jälkeen. Neljän kuukauden käytön jälkeen nautin edelleen kenkien käytöstä. Hyvä on kävellä myös maastossa, sillä korkea jämäkkä varsi tukee hyvin nilkkaa. Ainoa miinus on nauhat, jotka katkesivat 3 kk kohdalla.
David H. kirjoitti 5.5.2020:
Yleisarvosana
Mycket bra, skön och vattentät sko som kommer att användas mycket! Möjligtvis lite tjock i sulan för att vara en barfotasko, lite trång i insteget för min breda fötter + framsidan av tårna inte har extra skydd så lädret blir skadat. / David
Galen L. kirjoitti 30.4.2020:
Yleisarvosana
These are the most comfortable boots I've ever worn. They have become my every-day wear shoes.
Satu V. kirjoitti 18.3.2020:
Yleisarvosana
Hyvin toimii täällä Lapin lumisessa talvessa! Villasukan ja lämpöpohjallisen kanssa jalat lämpimät yli kympin pakkasessa. Nauhat pysyy napakasti kiinni! Kevyet ja yllättävän hyvännäköset kengät livenä!
Andreas B. kirjoitti 28.2.2020:
Yleisarvosana
Något smala för mig men fullt godkända barfotaskor. Varma och flexibla samt bra vattentäthet.
Janne N. kirjoitti 18.2.2020:
Yleisarvosana
Mahtavat paljasjalkakengät. Lämpimät, kestävät ja kohtuu vedenpitävät monenlaisiin seikkailuihin.
rii...@...om kirjoitti 15.1.2020:
Yleisarvosana
Pettynyt tuotteen (suomi?) laatuun, alle kk käytön jälkeen pohja irtoaa liimauksistaan. Kenkä itsessään mukava käytössä. Laatu 2 tähteä tuote 4 tähteä Reklamoinnin jälkeen kkn päästä uudet kengät käytössä . Toivottavasti kestävät entisiä pidemmän aikaa ehjinä.
Elisa T. kirjoitti 17.1.2020:
Yleisarvosana
Ihana jalassa, pitänyt hyvin kosteutta. Pystyy hyvin kävelemään liukkaallakin, pohjan materiaali nappaa hyvin jäiseenkin maahan kiinni, etenkin jos vertaa tavalliseen kenkään tai aikaisemmin käytössä olleeseen Vivon Trackeriin.
Steve G. kirjoitti 14.1.2020:
Yleisarvosana
The service from Varuste.net was spot on. International delivery to UK at reasonable rates & good communication. Unfortunately, following the sizing guide I bought size to big (11UK), have Vivo Off Road Hi boots in 11UK and Vivo Stealth, RA, Primus & Neo in 10UK that are fine. My feet slide around in these Kuuva’s making socks move and rubbing. Decided not to return due to international costs so my opinion of the boots is affected by this. Have had to add extra volume reducers under insoles and between foot & tongue. Fit better now but less barefoot feel as a result. Very roomy toe box. Visually the leather was slightly more red than brown but felt nice & soft. Added Leder-gris brown to brown them a bit & proof them. Only had short walks for now but 1 longer walk through woods was very muddy, these slid around more than Vivo’s. The leather tore up a lot from brambles, more than other boots leaving them looking a bit of a mess which is a shame as had worn them when in smart jeans before & they looked good. At the moment I would say these feel better built than the Vivo's but I prefer the Vivo's for walking/running, in which I have high mileage. However, this could be due to these being the wrong size so will be looking for another sale for correct size of Kuuva's of Trek as I do think they are good boots, just a bit expensive without a sale price applied.
Niko P. kirjoitti 22.12.2019:
Yleisarvosana
Otin kokoa isommat mitä kesämallin feelmaxit ja osoittautui hyväksi valinnaksi. Muita talvikenkiä en ole näiden saapumisen jälkeen käyttänytkään. Kestävyydestä ei vielä osaa sanoa, mutta jalassa hiton hyvät ja hyvällä tavalla outoa kun talvikengissä voi varpaita liikutella. Tulisi talvi tänne eteläänkin, niin pääsisi testaamaan kunnon pakkasella.
Dan G. kirjoitti 21.12.2019:
Yleisarvosana
Finally a pair of legitimate minimalist winter boots. I know these have been around for a while but they have been hard to get into Canada. My first time wearing them was in the middle of a snow/freezing rain storm. The warmth, grip, and overall feel was incredible. I can’t recommend these enough. Even the price including taxes and shipping from Helsinki Finland to Peterborough Ontario, Canada, is a far better value than anything else on the market that I can get over here. Well done Feelmax and Varuste!
Jaana R. kirjoitti 19.12.2019:
Yleisarvosana
Käyttökokemus on vielä lyhyt, mutta kengät ovat erittäin mukavat jalassa ja toimivat hyvin ulkoleikeissä lasten kanssa.
Patrik S. kirjoitti 15.12.2019:
Yleisarvosana
Mycket bekväma och välsydda kängor. Very comfortable and well made.
Emma F. kirjoitti 20.11.2019:
Yleisarvosana
Fin sko som känns gedigen. Hoppas på en sko som håller i många år!
Malin Å. kirjoitti 9.10.2019:
Yleisarvosana
Åh, jag älskar dessa kängor, varma vid vristen, smidiga i foten! Full rörelseförmåga trots vinterskor är helt underbart!
Mika H. kirjoitti 14.9.2019:
Yleisarvosana
Tukevat ja kevyet jalassa. Tuntuvat lupaavilta lähipoluilla. En ole kerennyt vielä muualla kokeilla.
Sanna E. kirjoitti 5.9.2019:
Yleisarvosana
Pehmeät,mukavat jalassa.Vaivasenluun alutkin mahtuvat kenkiin kivuitta:)
Toni U. kirjoitti 17.7.2019:
Yleisarvosana
Kenkiä en hirveästi ole vielä käyttänyt, mutta tässä vaiheessa olen kovin positiivinen popoista
Eila S. kirjoitti 19.1.2019:
Yleisarvosana
Tarvitsin pitkään kestävät kengät, jotka joustavat, eikä pohja ole liian jäykkä, koska jalkaterän nivelet eivät kestä yhtään liikettä rajoittavaa vastusta. Kuuva tuntuu sopivalta ainakin parin kokeilun perusteella. Aitoa nahkaa, joka tulee muotoutumaan. Jonkinlainen eettisyys-sertifikaatti tms. joka oli iloinen yllätys. Ei vetoketjuja, jotka vuotavat / kuluvat rikki. "umpinainen" nilkkaa myöten. Helpot nauhoittaa. Voisi ansaita viisikin tähteä.
john p. kirjoitti 25.12.2018:
Yleisarvosana
hyvä kenkät ja paras
Panagiotis P. kirjoitti 13.12.2018:
Yleisarvosana
They are my first barefoot shoes and I am amazed. They are warm, comfortable, not slippery on snow. I love the red color
Nimimerkki Pappa kirjoitti 6.7.2020:
Todella hyvät vaelluskengät. Ainoa miinus on että pohjan joutuu tikkaamaan hyvällä suutarilla (30€, Mansen suutari, Tre), muuten lähtee saumat rakoilemaan. Itseäni ei lisäkustannus haitannut, sillä niin hyvät kengät nämä muuten ovat.