Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Käsineet‪» Lasketteluhanskat‪» Hestra Fält Guide Glove‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 14.12.2021
Yleisarvosana
Päällisin puolin todella laadukkaan tuntuiset hanskat. Villaisen sisäosan ansiosta sormet pysyy lämpinä ainakin -10-15*C pakkasilla. Kylmemmällä kelillä pitää alkaa tukkia lineria alle. Omassa parissa sisä- ja ulkohanskojen parittamista varten olevat velcrot oli vähän miten sattuu (ei kohdakkain). Mukana tuleva karabiini ei vaikuta huippu hyvältä mutta toistaiseksi on kestänyt. Sen voi kyllä vaihtaa parempaan tarvittaessa. Kolme tähteä sen takia, että mielestäni tuohon hintaan kaikki pitäisi olla viimeisen päälle. Hyvät hanskat joita voi suositella mutta pientä sanomista ainakin omissa yksilöissä.
Lucas Paul T. 25.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Olen käyttänyt tätä käsinettä vain noin 2 viikkoa, mutta olen erittäin tyytyväinen. Hiihtäessä se oli toisinaan hieman viileä, mutta se ei häiritse minua. Päinvastoin, minusta tuntuu, että se voi olla hyvä tuki metsässä myös lämpiminä päivinä.
Дмитрий Г. 22.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Oikein hyvä!
Juha N. 26.12.2020
Yleisarvosana
Jukka K. 27.11.2020
Yleisarvosana
Laadukkaat ja lämpimät nahkahanskat
Anonyymi 5.3.2019
Yleisarvosana
Nimimerkki Ei kestäneet nämä hanskat 17.2.2022
Olivat autolla ajossa ja menivät aika nopeasti rikki etusormen saumasta. Muuten olleet melko hyvät, mutta sisähankan istuvuus myös vähän huono. Ymmärtääkseni ruotsalaisen selviytymisexpertin nimikkohanska, idea hyvä mutta toteutus ei täysin. Laatu yllätti negatiivisesti näin kalliissa hanskassa.
Nimimerkki Anonym 2.1.2022
Viikko kevyttä koiranulkoilutusta ja lumitöitä takana - nyt ensimmäinen sauma ratki etusormen sisäsyrjästä. Jäädäänpäs odottelemaan asiakaspalvelun reaktiota..