Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Vapaa-ajan jalkineet‪» Merrell Vapor Glove 3 Luna Leather Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 27.10.2022
Yleisarvosana
Loistavat kengät, varpailla on hyvin tilaa, pohja on ohut mutta suojaa riittävästi myös teräviltä kiviltä ja kengillä on mukava kävellä kaikilla pinnoilla. Miesten malli sopii myös leveäjalkaiselle naiselle. Nämä ovat olleet päivittäisessä käytössä koko lämpimän kauden, kallioilla kiipeillessä, kaupungissa ja purjeveneellä. Pohjassa oli sopivasti pitoa. Nahkapinta kesti paremmin kuin edelliset vastaavat jotka olivat kangasta, tosin pohjaa piti käydä suutarilla liimaamassa reunoistaan uudestaan kiinni n. kolmen kuukauden aktiivisen käytön jälkeen. Valitettavasti pohja kului kantapäästä puhki n. vuodessa, mutta hankin silti uudet samanlaiset tilalle.
Paul Rauno M. 12.10.2022
Yleisarvosana
hyvä ja leveä toe box. kevyt kulkea ja erinomainen tuntuma maahan.
h.v...@...om 2.10.2022
Yleisarvosana
todella hyvät ja kestävät kengät!!!
Tuomas L. 17.9.2022
Yleisarvosana
Loistavat toimistokengät, näyttää siistiltä, on mukavat jalassa ja tärkeintä: pitää jalan lähellä maata.
Anonyymi 9.9.2022
Yleisarvosana
Muutaman kerran käytön jälkeen vaikuttaa hyvältä tuotteelta! Omaa kokoa yhden koon isompi on sopiva.
att...@...fi 2.9.2022
Yleisarvosana
Loistavat kengät ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Parhaimmat kengät omana jalkaani ikinä. Ainoa miinus joka verottaa 2 tähteä pois on kenkien pohjan liimauksen pettäminen 3 viikon käytön jälkeen. Toivottavasti kyseessä oli vain virheellinen pari sillä kengät ovat täydelliset kaiken muun osalta.
Anonyymi 29.8.2022
Yleisarvosana
Täysnahkainen kenkä ilman mitään tarpeettomia ja jopa haitallisia kantakorotuksia tai "tukia". Juuri mitä etsinkin. Antaa jalalle mahdollisuuden toimia luonnollisesti. Lankattuna jopa tyylikäs. Minkäänlaista vuorta ei ole eli talvikäyttöön nämä eivät sovellu, pohjakin on talvella hyvin liukas. Mukana tulleet nauhat olivat ihmeen lyhyet ja myös vähän heppoisen tuntuiset. Päädyin vaihtamaan ne. Kumipohjan ja nahan liimaus alkoi vähän irvistämään yhdestä kohtaa parin käyttökerran jälkeen. Sain sen liimattua, mutta päädyn vaihtamaan kengät takuun piikkiin, ainakin jos vielä pettää.
Niko A. 24.8.2022
Yleisarvosana
Ensimmäiset barefoot-jalkineet ja en olisi parempaa ensikokemusta voinut odottaa. Ohuen pohjan myötä hyvä tuntuma alustaan ja nahkapäällisen ansiosta sopivat käytettäväksi aivan mihin vain, juhlista vapaa-aikaan.
Anonyymi 22.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaan tuntuiset ohutpohjakengät, jotka toimivat päivittäisessä käytössä lämpimällä säällä. Kylmällä säällä kylmyys tuntuu pohjan läpi. Vaivaisenluusta kärsivälle ovat olleet hyvä hankinta, kun varpaille on riittävästi tilaa. Pohjan kuviointi menee välittömästi tukkoon havunneulasista, jotka kulkeutuvat hamaan ikuisuuteen kenkien mukana. Siitä ainoa pieni miinus.
Pertti L. 15.8.2022
Yleisarvosana
Toimivat ja siistit ohutpohjakengät kaupunkikäyttöön
mik...@...om 7.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 5.8.2022
Yleisarvosana
Siisti ja laadukkaan oloinen kenkä, mutta omaan jalkaan ihan liian kapea.
Mika S. 5.8.2022
Yleisarvosana
Tyylikkäät sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, toki kura lenkille valitsisin jotkut kankaiset. Jalassa kuin mokasiinit, 100% paljasjalka jalkine.
Anonyymi 19.5.2022
Yleisarvosana
Murat P. 8.5.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Kenkä on kaunis, mukava ja sopii täsmälleen ihmisen jalan luonnolliseen muotoon. Se on kevyt ja tuntuu sukasta, voit tuntea maan jokaisella askeleellasi. Hyvä ja joustava.
Anonyymi 8.4.2022
Yleisarvosana
Näissä pitää valita riittävän iso koko. Jalkaterällä pitää olla tilaa mukautua alustaan. 1/2 numeroa normaalia isompi on hyvä.
Anonyymi 16.12.2021
Yleisarvosana
Tyylikkäät ja mukavat.
Jani J. 4.6.2020
Yleisarvosana
Hyvät, taipuisat kengät. Jalantuki pysyy aktivoituna kokoajan, kiitos tosi ohuen pohjan. Nilkan alue vapaa ylimääräisistä tuista ja kehittää hyvin tukilihaksia.
Mirna K. 25.8.2019
Yleisarvosana
Hyvät jalassa, kestävät, kaupunkimaisemaan sopivat!
Valtteri A. 11.8.2019
Yleisarvosana
Paljasjalkakengät, jotka vielä näyttää fiksulta. Mitä muuta voi ihminen toivoa? Nahka, kuten muukin kenkä, tuntuu laadukkaalta, ja sopii siistin ulkonäkonsä ansiosta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.