Lajit‪» Sukellus‪» Sukelluskurssit‪» Alkeiskurssit‪» PADI Open Water Diver - laitesukelluksen peruskurssi kuivapukuluokituksella (OWD+Dry Suit Specialty)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.8.2022
Yleisarvosana
Siisteintä mitä oon koskaan tehnyt ja kokenut. Opetus oli ihan huippuluokkaa, on erittäin varma olo, että osaa kaikki kurssin asiat, tietää miten kaikki toimii, mitä pitää ja mitä ei pidä tehdä. Näin hyvän opastuksen jälkeen uskaltaa lähteä itsenäisesti etsimään vedenalaisia seikkailuja. Kouluttaja oli rauhallinen, kärsivällinen, rento ja osasi kertoa ja esittää asiat erittäin perusteellisesti.
Asiakaspalvelija Heta H. vahvistettu ostaja, 10.9.2021
Yleisarvosana
Monipuolinen kurssi todella asiantuntevalla ohjeistuksella, voin suositella! Ohjaaja keskittyi kaikkiin yksilöllisesti, vaikka ryhmässä tehtiinkin.
Asiakaspalvelija Iina A. vahvistettu ostaja, 16.4.2021
Yleisarvosana
Loistavat puitteet Sukellusareenalla sekä mukavat ja ammattitaitoiset kouluttajat.
Jarkko H. vahvistettu ostaja, 5.8.2020
Yleisarvosana
Todella asiantuntevaa ja huolellisesta koulutusta. Olen tyytyväinen, että otin yhdistelmäkurssin erityisesti siksi, että kuivapukuhankintani tulee todennäköisesti onnistumaan paremmin, koska tiedän nyt paljon kuivapuvuista.
Emma I. vahvistettu ostaja, 14.8.2018
Yleisarvosana
Mukavat ja osaavat ohjaajat, laadukkaat varusteet ja itsensä ylittämistä tiedossa! Ainoana miinuspuolena lajin koukuttavuus.