Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Kevät, kesä ja syys -käyttöön‪» RAB Neutrino 200‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Eero M. 4.12.2020
Yleisarvosana
Päiväunet jo otettu. Odotan innolla todellista testiä!
Emma K. 27.11.2020
Yleisarvosana
Kesäpussi parhaimmillaan. Viileämmille keleille tarvitsee lämpimämmän, mutta Suomen kesässä pärjää kyllä tällä mainiosti. Plussat keveydestä ja pieneen tilaan pakkautumisesta.
Markus L. 4.8.2020
Yleisarvosana
Makuupussista oli kokolappu leikattu saksilla irti kun se saapui postista. Todennäköisesti sieltä on nyhdetty myös höyheniä pois pari sataa grammaa. 120km ja 7tunnin vauhdikkaan pyöräilyn jälkeen tuli illalla kylmä kun lihakset alkoivat jäähtymään. Makuupussissa tunsin kolmen minuutin jälkeen lämmön eikä ollut enää kylmä. Makuupussi tuntui todella hyvältä myös seuraavana yönä 15°C lämpötilassa. Se on huomaamattoman kevyt laukussa ja puristuu todella pieneen tilaan. Pussi on saanut kritiikkiä lyhyestä vetoketjusta. Itse otin vetoketjun oikealle puolelleen koska teltan oviaukko on oikealla. Lyhyen vetoketju takia pussia ei voi kuulema käyttää peittona kuumalla ilmalla. Itse ratkaisin sen niin että käänsin pussin ympäri eli selkä puolen rinnan päälle, sukelsin jalat pussin perälle ja peitto toimi täydellisesti. Varpaat eivät jäätyneet ja nukuin kuin murmeli ensimmäisen ja toisen yön keskellä metsää, yksin, pimeässä ensimäistä kertaa kahteenkymmeneen vuoteen. Makuupussissa on tasku. Se on todella oudossa paikassa, ja en tule käyttämään sitä ikinä. Kauluksen kiristyshihnat ovat vähän outoja mutta uskon että opin käyttämään niitä pienen harjoittelun jälkeen. Leveillä hartioilla joutuu kyljelleen kääntyessä vähän pomppimaanettä pussi tulee oikeinpäin mukana.
Andrew g. 18.4.2020
Yleisarvosana
Hyvää ostoa, kevyt, runsaasti tilaa, hyvä ohjauslevy olkapäillä pitämään vedon poissa, erittäin tyytyväinen ostokseen
Pasi R. 5.9.2019
Yleisarvosana