Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Rinkat‪» Anatomiset‪» Miesten / unisex-mallit‪» Fjällräven Bergtagen 38‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 22.11.2021
Yleisarvosana
Hieno tuote
Jacques K. 19.6.2021
Yleisarvosana
Tilasin tämän pakkauksen, koska halusin joitain erityispiirteitä, joita Kajka 65L: llä ja Kaipak 28L: lläni ei ole. Tämä on esimerkiksi kiinnityshihnan nauha kummallakin puolella edessä, pienempi koko, mutta silti kykenevä, siististi taittuvat hihnat (kaikki) ja kaksoiskeskikokoinen iceaxe-kärjen pidike. Valitsin oranssin näkyvyyden vuoksi ja minun on sanottava, että se huutaa kirkkaan voimakasta oranssia. Erittäin näkyvä ja erittäin mukava. Lukituksen takia en ole vielä ollut vuorilla, mutta ladaan sitä pienenä tai suurena ja käytän sitä moniin muihin matkoihin. Pieni tartunta on, että alaselän tyyny ja taustalevy yleensä ovat liian jäykät ja hieman epämiellyttävät. Sen lisäksi, että on erittäin mukava kuljettaa älykkyyttä tai ilman kuormaa. Lantiovyö toimii hyvin. Pakkaus on erittäin tyylikäs eikä tartu puiden oksiin, kiviin jne. Toistaiseksi se on ollut täysin sateenkestävä. Olen huomannut, että napsautettavat lukot ja yksittäinen napsautus irrotettavalle yläosalle on helppo ja nopea käyttää, myös yhdellä kädellä. On olemassa joitain pieniä vetoläpiä avautumisen ja sulkemisen helpottamiseksi, mikä toimii hyvin, ja mielestäni Fjällräven voisi hyötyä lisäämällä nämä muuhun pakkaukseensa. Minun koko on M / L ja se sopii pitkään selkäni. Kaiken kaikkiaan hyvin harkittu midipakkaus, joka on tarkoitettu kiipeilyyn ja paljon muuta. Suosittelen erittäin paljon Bergtagen 38 litraa. Ystävällisin terveisin, Jacques Keller
Anonyymi 7.4.2021
Yleisarvosana
Anton L. 19.2.2020
Yleisarvosana
Yksinkertainen, toimiva rakenne, materiaaleissa korkea laatu.
Teppo R. 25.7.2019
Yleisarvosana
Anonyymi 8.6.2019
Yleisarvosana
Pätevä "iso päiväreppu" tai "pikkurinkka". Nykyaikaisilla kompakteilla varusteilla tähän mahtuu muutamankin päivän varusteet, ja tukevuus riittää painavampiinkin kuormiin. Irrotettavat osat, kuten puurunko, yläläppä ja lantiovyö mahdollistavat kuitenkin saman repun huomattavan keventämisen.