Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Rinkat‪» Anatomiset‪» Naisten / lyhyet mallit‪» Fjällräven Keb 52 Womens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Janika P. 16.7.2020
Yleisarvosana
Täydellisen kokoinen, säädettävä selänpituus mekanismi iso plussa! Kätevä kun avautuu sivusta sekä pohjasta vaikka päältä täyttäisi. Materiaali vaikuttaa erittäin kestävältä.
Johanna K. 11.7.2020
Yleisarvosana
Juha P. 29.5.2020
Yleisarvosana
hyvä rinkka 14 vuotiaalle tytölle
nor...@...om 19.9.2019
Yleisarvosana
Täydellinen rinkka pienikokoiselle naiselle kun kerrankin rinkan hihnat saa tarpeeksi tiukalle ja oli kevyt kantaa selässä pidemmälläkin reissulla.
Nimimerkki Makis 26.7.2019
Ostin rinkan ensimmäiseksi rinkakseni. Pohdin myös Kajkan (65 litraisen) ostamista. Kebissa arvelutti koko, koska tarkoitus oli tehdä useamman yön vaelluksia, mutta parilta pidemmältä vaellukselta on nyt kokemusta rinkka on osoittautunut oivalliseksi matkakumppaniksi. Tekstiili on lujaa ja puuosat somia. Rinkan selän säätäminen on helppoa, paljon näppärämpää kuin tarrallisissa (esim. Abisko), ja säätövaraa on reilusti. Huppuosio on irrotettava koko rinkasta, mikä on näppärä ominaisuus leiriolosuhteissa kun haluaa vain tykötarpeet telttaan tai nuotiolle. Ulkopuolelle toivoisin lisää kiinnikkeitä, toki ne ”pilaavat” kauniin ulkonäön mutta helpottaisivat vaikkapa istuin alusten kantamista. Sivutaskut tuppaavat täyttymään juomapullosta ja telttakepeistä. Erittäin kestävän oloinen rinkka, jossa hyvät taskut ja erinomainen kantolaite!