Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Rinkat‪» Anatomiset‪» Miesten / unisex-mallit‪» Fjällräven Keb 72‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.8.2022
Yleisarvosana
Yksinkertaisen selkeä laaturinkka. Pidän kovasti. Itse painan n. saman verran kun rinkan litrakapasiteetti. Täyteen pakattuna jaksan edelleen hyvin kantaa kokonaisen päivän. Lisälitroille ei tarvetta. Lisähakoja yms käyttäen on täydellinen. Isohko selkätasku on hyvin tilava ja kaikki pientavarat saa hyvin mahtumaan tähän. Heikkoutena voi kenties pitää välipohjan puuttuminen jos sellaiseen on aiemmin tottunut.
Sampo A. 15.8.2022
Yleisarvosana
Jarkko L. 10.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä rinkka, uskomattoman paljon ovat rinkat vuosien mittaan kehittyneet. Ei mitään ongelmia, vaivoja viikon vaelluksella.
Samuel J. 17.6.2022
Yleisarvosana
Hieman värieroa kuvista, mutta se oli aivan uusi muovipäällysteinen, joten olin todella tyytyväinen ostokseen ja toimitus oli erittäin nopea.
Ivan K. 2.5.2022
Yleisarvosana
André W. 18.8.2021
Yleisarvosana
Hyvin tehty reppu, joka on mukava kantaa. Laukku ei kuitenkaan ole täydellinen. Kaipaa esimerkiksi osaa "alaosaston" ja itse pussin ja joidenkin muiden pienien yksityiskohtien välillä. Yleensä tyytyväinen.
Jan E. 18.5.2021
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväinen Keb 72: een. Ei tunnu painosta huolimatta todella raskaasta pakkauksesta. Vakaa, kiinteä ja mutkaton. Yksinkertainen ja helppo säätää. Erinomaisesti pehmustetut olkaimet ja vyötärö.
Lauri M. 13.12.2020
Yleisarvosana
Anna V. 24.3.2020
Yleisarvosana
Lyhyellä viikonloppumatkan testauksella Keb antaa odottaa paljon myös tulevia pidempiä reissuja varten. Rinkka oli helppo säätää omaan selkään sopivalle korkeudelle ja sen osat tuntuivat käteen kestäviltä. Tavaraa rinkan sisuksiin upposi uskomaton määrä, ja niiden kaivelu oli helppoa avautuvien sivujen ansiosta. Myös erillinen "pikkulokero" rinkan ulkopuolella oli loistava, sinne mahtuivat helposti saataville niin rahapussi, kuin taukotakkikin.
Aleksander K. 19.3.2020
Yleisarvosana
10/10 kevyt ja todella laadukkaan tuntuinen. Istuu itsellä todella hyvin, paremmin kun KAJ ja tukee selkääni niin kuin pitää.
nkm...@...om 12.1.2021
Yleisarvosana
Erinomainen rinkka, säädettävissä täydellisesti omaan selkään.
Anonyymi 31.8.2019
Yleisarvosana
Hyvä rinkka ja todellinen kestävyys mitataan vasta vuosien päästä joten sitä en osaa kommentoida. Itselle sopi ja on hyvä kantaa.