Lajit» Ulkoilu» Autoilijan tarvikkeet» Kuljetustelineet autoon» Pyöränkuljetustelineet» Vetokoukku- ja peräluukkutelineet» Thule VeloSpace XT 2»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Martin P. 5.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 16.4.2021
Yleisarvosana
Todella jämäkkä tuote, sähköpyörät pysyvät kyydissä tukevasti, myös kippiominaisuus on mainio
ari...@...fi 23.9.2020
Yleisarvosana
Pekka N. 11.9.2020
Yleisarvosana
Tukeva teline. Kaksi sähköavusteista Spessua kulkee vaivatta mukana.
Lauri A. 27.7.2020
Yleisarvosana
Jämäkkä, laadukas ja monipuolinen teline. Helppo ottaa käyttöön ilman erillisiä työkaluja. Pyörien kiinnittäminen ja pois ottaminen onnistuu nopeasti. Rengaskiinnikkeet riittävät hyvin isorunkoisillekin maastopyörille. Plussaa kolmannen pyörän kiinnitysmahdollisuudesta lisävarusteella.
Petteri T. 14.6.2020
Yleisarvosana
Terhi A. 26.4.2020
Yleisarvosana
Kaksi täysjoustosähköpyörää kulkee hyvin tässä telineessä. Pientä säätöä papukaija-pidikkeiden kanssa, mutta aaatiin mallattua kummallekkin pyörälle oikeaan kohtaan ja päästään raissuun. Helppokäyttöinen teline.
jva...@...om 9.8.2019
Yleisarvosana
Melko kallis, mutta erittäin tukeva ja laadukas teline. Riittävästi tilaa pyörille, ts. maastopyörien haarukat ja rungot eivät hankaa toisiaan vasten kuten joissakin aiemmissa/halvemmissa malleissa. 2,5" renkaat eivät kunnolla uppoa renkaille tarkoitettuihin kouruihin, renkaat psyyivät kuitenkin telineen tukevien kiristysremmien avulla paikoillaan. Äärimmäisen helppo kasata.
Piia E. 4.9.2018
Yleisarvosana
Kahden fatbiken kuljettamiseen ihan paras teline, autona Volvon xc60. Takaluukkuun pääsee myös hyvin toimivan kääntösysteemi vuoksi.Kiinnityshihnat liian lyhyet 4,8 tuuman renkaalle, joten pari kuormaliinaa tarvittiin. Thulella onneksi varaosia, tilattiin pidemmät, niin johon toimii. Kaiken kaikkiaan loistava ja jämäkkä teline.
mar...@...om 9.8.2018
Yleisarvosana
Tukevanoloinen ja laadukas teline. Hyvin tilaa kahdelle sähköpyörälle. Pieni miinus on paino, teline on aika raskas asentaa yksin.