Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 2 hengen teltat» DD Hammocks DD SuperLight Pyramid Tent»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 26.4.2021
Yleisarvosana
Ian K. 22.1.2021
Yleisarvosana
Helppo sijoittaa, runsaasti tilaa, varsinkin kun käytetään ridgeliiniä. Hyvin tehty ja yllättävän kova ottaen huomioon paino.
Virpi K. 6.1.2021
Yleisarvosana
Hieman naftin kokoinen pituussuunnassa (170cm nukkuja), sivunarut viritettävä huolella. Kevyt ja toimiva muuten.
Kaisa L. 19.11.2020
Yleisarvosana
Nopea pystyttää, laadukkaan oloinen
Dominique C. 17.11.2020
Yleisarvosana
Erinomaista laatua!
Christian F. 6.11.2020
Yleisarvosana
Viileä
Jakob P. 7.9.2020
Yleisarvosana
Laadukas tuote, mahtuu yksi, ei liian pitkä, henkilö ja keskikokoinen laukku.
Mikko J. 30.8.2020
Yleisarvosana
Yhden vesisadeyön perusteella pitää kyllä vettä. Huomioikaa keskisalko, joka pitää olla. Tarvitsee lisäksi keskisalon, vaellussauva tms. tms.
kin c. 18.4.2020
Yleisarvosana
Olen tyytyväinen telttaan, mutta en 100%. Ennen kuin päätin siitä, olin tarkastellut joitain muita vastaavia tuotteita, erityisesti Luxe Outdoorin tuottamaa. Jotenkin asuin tähän DD-telttaan. Se on kevyt; oikean kokoinen; ja oikea väri (eli väri, joka sopii luonnonympäristöön). Jopa toimitus oli "oikein". Minun piti maksaa noin kaksinkertainen toimituskulut, jos ostin yhden Luxesta Varuste.Netin sijaan. Olen tyytyväinen tuotteeseen, jolla on puutteita. Vetoketjut ovat tuntemattomia tuotemerkkejä, jotka tuntuvat heikoilta ja huonommilta verrattuna YKK-vetoketjujen teolliseen standardiin. Minulla on epäilyksiä niiden kestävyydestä. Toisaalta kevyestä painosta maksetaan: kangas ei näytä riittävän kestävältä, koska se on todella paperia ohut. Se ei tietenkään tarkoita, että se ei ole kestävä. Aika kertoo. Kuka tahansa, joka haluaa ostaa tämän tuotteen, pitäisi todennäköisesti ottaa nämä huomioon.
Nina I. 26.12.2019
Yleisarvosana
Helppo pystyttää, testattu myös lumihangessa/sateessa ja hyvin toimi. Tilavan kokoinen yhdelle plus rinkka/koira, kahdelle saattaa olla aika pieni,jos rinkat.
Juuso H. 30.8.2019
Yleisarvosana
Kevyt on teltta, mutta ensimmäisellä testillä vuosi jostain hiukan sisään. Kyseessä Aasian tsunami sateet, joten siihen nähden hyvä suoritus.