Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvolliset‪» Miesten‪» Lowa Camino GTX‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Magnus B. 17.6.2022
Yleisarvosana
Omaan jalkaan kuin tehdyt. Nauhat pysyvät hyvin kiinni. Hyvä pito märissä olosuhteissa.
Anonyymi 2.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 28.2.2022
Yleisarvosana
Mahtavat saappaat ovat käyttäneet niitä noin 5 kertaa mukavana ja pitävät jalat kuivina.
Anonyymi 12.12.2021
Yleisarvosana
Ei vielä testattu, mutta kiinnitä huomiota kokoon. Yleensä tilaan vaellus- tai urheilukenkiini kokoa 44, mutta nämä ovat hieman pidemmät kuin esim. Meindl. Katso Iso-Britannian, USA:n tai muita kokoja. Tai parempi tietysti testata niitä.
Василий Р. 1.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 30.11.2021
Yleisarvosana
Todella laadukkaat kengät, on tukevat ja hyvät jalassa. Suosittelen ehdottomasti ostamaan.
Anonyymi 26.9.2021
Yleisarvosana
Kimmo V. 1.9.2021
Yleisarvosana
60 km rinkkaretkelle Kevolle suoraan laatikosta! Hieman jännitti miten käy mutta ei rakkoja. Pintanahka pysyi hyvänä ja siistinä vaikka huoltoa en 4päivän reissussa tehnytkään. ( toki katsoin tarviiko) huuhteli vain ylityksissä pölyt pois. Vahva suositus. Hyvät jalassa ja tukee sopivadti nilkkoja
Ritchie T. 3.8.2021
Yleisarvosana
hyvät saappaat, tuntuu hyvältä
Anonyymi 6.7.2021
Yleisarvosana
Caminot ovat parhaimmillaan silloin, kun reissu vaatii painavamman rinkan kantamisen ja silloin, kun maasto on vaikeaa, kuten kivikkoa. Tehdaskyllästeet pitävät ulkoisen kosteuden loitolla, joten ensimmäisille reissulle en kenkiä käsittelisi. Kengät saa sidottua helposti laakereiden vuoksi - pelkästään reipas vetaisu naruista kiristää kengän kärkiosan mukavan tasaisesti. Caminot eivät mielestäni sovi notkeaa askelta etsivälle, tai pientä päiväreppua kuskaavalle, sillä kenkien oikeat ominaisuudet eivät tule näin ilmi. Nilkka tukeutuu hyvin, eikä varmasti pääse pyörähtämään, mikäli olet sitonut kengät hyvin. Koska kenkä on -todella- jäykkä, kannattaa varautua siihen, että ylämäet aktivoivat aivan uutta lihaksistoa. Nämä kengät korvasivat kohdallani pitkien kalareissujen luottokumpparit.
Anonyymi 23.6.2021
Yleisarvosana
Craig C. 10.6.2021
Yleisarvosana
Hyvälaatuinen kenkä, valmistettu hyvin ja erittäin mukava laatikosta. Vielä alkuvaiheet Ennen kaikkea olen vaikuttanut eniten palvelusta ja toimituksesta. (Sain tilauksen Uudessa-Seelannissa alle 7 päivässä)
Jussi K. 26.5.2021
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaat kengät ja vaikuttaa vuoden käytön jälkeen erittäin hyväkuntoisilta. Pohjat ovat aika kovat (toivoin niiden olevan hieman pehmeämmät), joten näitä kenkiä ei ole suunniteltu asfaltille, vaan kunnon maastoon.
Brett R. 30.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava saapas laatikosta. Ei taukoa.
Lloyd P. 12.3.2021
Yleisarvosana
Kuten kaikki Lowa-jalkineet, nämä saappaat ovat erittäin mukavat, ja jos nämä ovat yhtä kestäviä kuin aikaisemmat omistamani Lowa-saappaat, olen täysin tyytyväinen ostoon.
Antti S. 5.2.2021
Yleisarvosana
Laadukkaat kengät vaativaan maastoon. Jos etsit ulkoilukenkiä Etelä-Suomen patikkareiteille, nämä eivät ole sinua varten. Nämä ovat parhaimmillaan hankalassa, kivikkoisessa maastossa. Valitettavasti se tarkoittaa samalla sitä, että kevyemmässä maastossa nämä eivät ole parhaimmillaan. Kengät ovat järeät ja raskaat, eivätkä rullaa pohjasta juuri ollenkaan. Tämä on etu hankalassa maastossa, mutta kevyillä vaelluksilla tuntuvat miltei laskettelumonoilta. Jos eivät ole suoraan täydellisen muotoiset, varaudu jonkin verran pidempään sisäänajoon, kuin kevyemmillä kengillä.
Tomi V. 21.1.2021
Yleisarvosana
Vanhat Caminot kesti 4,5 vuotta, sitten alko kosteus tulla sisään. Hyvä pitävä pohja ja mukavat jalassa. Hommasin uudet vaellukseen ja vanhat jää muuhun käyttöön.
Ryan H. 19.1.2021
Yleisarvosana
Lowa Camino GTX on yksi parhaista raskaan sarjan vaelluskengistä, joita olen koskaan omistanut, ja olen omistanut monia. Ne tarjoavat hämmästyttävän mukavuuden heti laatikosta, kasat nilkan vakautta ja kestävän rakenteen kestämään monia polkuja.
Mikko K. 6.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät kengät kovempaan menoon!
David M. 14.12.2020
Yleisarvosana
Tämä on toinen pari Lowa-merkkikenkiä, jotka olen ostanut verkkokaupasta Varusteelta tänä vuonna. Toimitus Helsingistä Australiaan on uskomattoman nopea. Ja Caminot? Mitä voin sanoa: kokokuntoisena, mukavuus suoraan laatikosta, kuten minun Renegades, mutta on heti selvää, että Camino on kovemmalle maastolle rakennettu tukeva kenkä, jossa tarvitset jäykemmän "viimeisen" pitämään tasapainosi ja nauttimaan parempi suoja rosoisilta kiviltä ja epätasaiselta maastolta. Näiden saappaiden mukana tuleva takuu on mielen puhaltaa - 10 vuotta!
Antti J. 10.11.2020
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaat ja toimivat kengät. Yksi tähti pois nauhoista, jotka aavistuksen liian ohuet ja liukkaat.
jaakko r. 21.10.2020
Yleisarvosana
Sopivan jäykät.
Clint S. 21.8.2020
Yleisarvosana
Mahtava kenkä pystysuoraan istuvuus uudesta, upeasta kulutuspinnasta jyrkässä maassa, kippis!
CHARLES L. 31.7.2020
Yleisarvosana
Mathieu B. 23.7.2020
Yleisarvosana
Minun oli odotettava kauan saadakseni tuotteeni. Varuste päivitti jatkuvasti uutisia ja tietoja tilauksestani. Hyvää työtä.
Miikka T. 6.2.2020
Yleisarvosana
sam...@...om 30.1.2020
Yleisarvosana
Istuivat omaan jalkaan erinomaisesti, ei hiertänyt ollenkaan ja muutenkin laadukkaan tuntuiset kengät. Suosittelen
Tuomo V. 29.1.2020
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät.
Anonyymi 28.1.2020
Yleisarvosana
En ole vielä maastoon päässyt kokkeileen, mutta mitä hyppysissä pyöritellyt ja pieniä kävely testejä tehny, kyllä hyvin jalkaan passasivat, tukevuutta kengissä oli kiitettävästi. Kestävän ja laadukkaan oloiset kengät. Kesällä ja syksyllä pääsevät isompaan testiin.
Jari M. 27.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin hyvät kengät. Ei hiertymiä ja tukevat. Ainoa heikkous on kenkien paino.
Jani V. 18.12.2019
Yleisarvosana
Mikko I. 29.9.2019
Yleisarvosana
Ensimmäiset kengät mitkä ostin sovittamatta. Sattu koko juuri sopiva. Käyttökokemusta ei ole kertynyt kuin lyhyiltä matkoilta, mutta ei purista eikä hierrä. Erittäin laadukkaan tuntuiset ja näköiset.
Nimimerkki Nicholas 21.1.2021
Upeat saappaat! Muut merkit hierovat kantapäätäni ja antavat minulle rakkuloita. Hyvin lyhyen ajanjakson jälkeen nämä olivat hyviä mennä mäelle. Tulee varmasti ostamaan uudelleen. Varuste oli erinomainen käsittelemään. He vastasivat kaikkiin kysymyksiini ja lähettivät saappaat uskomattoman nopeasti. Kiitos.
Nimimerkki Rick 12.2.2020
Mikä on tavaratilan leveys?