Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvolliset‪» Miesten‪» Lowa Renegade GTX Mid‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
j.p...@...om 2.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 6.9.2022
Yleisarvosana
Paras kenkäpari, jota olen koskaan käyttänyt - tämä on toinen palkkani sen jälkeen, kun ensimmäiset varastettiin!
Anonyymi 2.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 29.8.2022
Yleisarvosana
Parhaat keskijäykät vaelluskengät mitä minulla on ollut! Istuu kuin sukka.
Christian S. 28.8.2022
Yleisarvosana
Ihan törkeen hyvät kengät
Anonyymi 31.7.2022
Yleisarvosana
Oikein mainiot ulkoilu kengät
Anonyymi 19.7.2022
Yleisarvosana
Kengät istuvat jalkaan erinomaisesti ja ovat kevyet. Kengät eivät ole liian jäykät vaan joustavat sopivasti. Käyttökelpoiset etenkin poluilla. Ovat ensimmäiseni tätä mallia enkä kestävyydestä vielä tiedä. Sopivat "jokapaikankengät".
Anonyymi 29.4.2022
Yleisarvosana
Todella kestävät ja hyväntuntuiset kengät jalassa. Tähän mennessä parhaat luokkaansa jotka olen omistanut.
Anonyymi 19.4.2022
Yleisarvosana
Anssi V. 17.3.2022
Yleisarvosana
Hyvät ja kevyet kengät mutta saumat pettivät muutamassa kuukaudessa. Kestävyys ei vakuuta.
Jouko T. 29.1.2022
Yleisarvosana
Aivan upeat kengät kevyeen retkeilyyn ja metsälenkeille. Olen käyttänyt Lowan Renegade-kenkiä vuodesta 2004 asti. Monta paria olen kuluttanut loppuun, mutta hyvää tuotetta kannattaa suosia. Renegade-kengistä on kokemusta pitkälti yli 35 000 km verran ja hyväksi olen todennut. Tarkennan vielä, tuo km määrä on siis vaatinut toisenkin parin. Jos vain lesti sopii jalkaasi, kokeile ihmeessä!
Jukka S. 6.1.2022
Yleisarvosana
Arvostelu perustuu samojen kenkien (merkki & malli) ehkä yli kymmenen vuoden käyttöön. Omaan jalkaan erinomaiset kengät, En keksi negatiivista sanottavaa, no jaa, pohjat ovat talvikeleillä liukkaat, ainakin sen parin jonka aikoinaan ostin, en tiedä onko näissä sama pohja (asian voi korjata ostamalla Snowlinen erinomaiset liukuesteet). Voi olla että liukkaus tuli esiin vasta kun pohjat olivat todella kuluneet. Kenkien laadusta johtuen ensimmäiset kengät jotka ostin netin kautta. Kävelin kengät niin loppuun kuin olla voi, koska niillä oli niin mukava kävellä ja koska omaan jalkaan sopivia kenkiä on vaikea löytää. Niin pitkälle että pohjat kuluivat osin rakenteisiin asti puhki, mutta suutari pystyi puolipohjaamaan kengät silti, joka antoi saattohoitoa noin pari vuotta.
Ari H. 5.11.2021
Yleisarvosana
Sopiva leveähkö lesti. Toimivat hyvin metsäpoluilla ja kadullakin. Ostin toiset samanlaiset kengät, kun ensimmäiset alkoivat vuotamaan kärjestä rantin reunoista puolentoista vuoden jälkeen. Kahden vuoden takuu toimi ja sain uudet tilalle. Hyvä! Nyt on erikseen kengät metsäpolulle ja siistimpään kaupunkikävelyyn.
Tinus V. 23.10.2021
Yleisarvosana
Loistava toistaiseksi pari
Ari K. 3.10.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava ja tukeva, en malta odottaa niiden käyttöä kentällä
Anonyymi 23.9.2021
Yleisarvosana
Olen erittäin tyytyväinen uuteen Lowa -saappaaseeni!
Philipp T. 16.3.2021
Yleisarvosana
Kaikki parhaat. Erittäin mukava ja lämmin ...
Anonyymi 14.3.2021
Yleisarvosana
Kolmannnet Lowa Renegade kenkäni.Ensimmäiset hankin vuonna 2013. Käytän näitä ympäri vuoden kaikenlaisessa ulkoilussa.
Juha M. 10.3.2021
Yleisarvosana
Hyvin jalkaan sopivat leveämmällä lestillä. Nauhoituksella pystyy kontrolloimaan sopivasti nilkan tukea. Pito hyvä muuten mutta jäisillä alustoilla parantamisen varaa.
Rami H. 2.3.2021
Yleisarvosana
Nämä nyt ovat toiset samanmoiset. En ole ainakaan itse löytänyt vastaavia, jotka olisivat yhtä hyvät kävellä. Riittävän tukevat, eikä silti lukitse nilkkaa, kuten jotkut B/C-luokan samanlaiset. Nämä eivät taida olla mitään sellaista luokkaa... Mukavan pehmeä pohjakuvio, tai varmaan tarkoitan pohjan materiaalia. Pitää varsin hyvin vaikka kävelisi jäällä. Itsellä käytössä syksystä kesään ja päivittäin. Ja kun näin on. Kengän pitää olla ennenkaikkea hyvä kävellä tavallisesti ja arjessa. Aiemmin kokeillut myös työkenkiä, ei nekään lopulta halpoja ole, kun jotkut loppuvat jo yhden talven käytön jälkeen. Edelleen käytössä yli 10 v. ns. varsinaiset vaelluskengät. Näistä kuvittelen tulevan yhtä hyvät, vaikka ensimmäiset ratkes päkiän kohdalta ulkosyrjältä. Ilmeisesti tekovirhe, eli sitä kautta ei voi tuomita näitä. Ja ostin siis samanlaiset heti uudestaan. En vain löytänyt parempia, vaikka siinä kohtaa olisi ollut harkinnan paikka. Eli nämä ovat itsellä päivittäisessä käytössä. Jos jotakin moitetta pitäis sanoa, niin monesta palasta on tehty. Tiedä sitten onko suunnittelija ajatellut, että niin se toimii paremmin? Vai kustnnussäästö? Ja hieman epäilytti myös, että sisäpohja on polyuretaania. Mietin siis kestävyyttä. Mutta sehän vain muokkautuu lopulta vain oman jalan mukaan. Ja muovihan on ikuista :) Eli osta pois. Lorenz Wagner on suunnitellut jälleen kerran hyvät kengät. Mielestäni ei muita vastaavia ole. Ja nämä taitaa olla jotkut klassikot. Vaikei ihminen elinaikanaan ehdi kovin monesta kokemuksia hommata. Hyvät kengät kun kestävät aika pitkään...
Bill S. 24.1.2021
Yleisarvosana
Pettymys saapas. Suuri palvelu tavalliseen tapaan. 1. koko on huomattavasti pienempi kuin muut eurooppalaiset saappaat, kuten Meindl ja Hanwag, joten näitä saappaita ei voi kävellä sisään. Voin vain seistä niissä. En ymmärrä, kuinka EU: n koko Lowassa on melkein yhtä kokoa pienempi kuin Meindl. Mittasin sisäisen pituuden, ja se on 6 mm pienempi kuin sama koko Meindl / Hanwagissa. 2. Olen yllättynyt siitä, että monet ihmiset arvioivat Renegadea niin korkealle, koska laatu on hyvin keskimääräinen verrattuna sekä Meindliin että Hanwagiin. Toki hinta on alhaisempi, mutta ei paljon halvempi kuin halvin Meindl, ja keskipohja on paljon vähemmän mukava kuin muut valmistajat. Ehkä alkuperäinen Lowa oli parempaa laatua ja parempaa kokoa, mutta nykyisen tehtaan saappaat ovat hyvin pettymyksiä.
Jere K. 21.1.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät jalassa. Lämpimät ja sukat pysyi kuivana suonsilmäkkeessäkin. Kovalla lumella pohja ei pidä, mutta kuivalla, maastossa, pehmeämmässä lumessa ok.
Timo W. 6.1.2021
Yleisarvosana
Alkoi pännimään Vanhojen 900g Haixien paino, nämä 750 g ja ei monomaiset.
Miia S. 5.1.2021
Yleisarvosana
Kengät istuvat jalkaan täydellisesti ja tukevat hyvin nilkkaa. Näillä voi mennä pitkiäkin matkoja ilman hiertymiä. Hinta-laatusuhde 👌
Ilkka S. 19.12.2020
Yleisarvosana
Jean-Louis P. 19.12.2020
Yleisarvosana
Tämä on toinen identtinen parini. Se on hieno tuote!
Kerre M. 16.12.2020
Yleisarvosana
Hyvät saappaat. Sama mitoitus kuin normaalisti. Kaikki tähän mennessä hyvä.
Frank S. 14.12.2020
Yleisarvosana
Timo M. 16.10.2020
Yleisarvosana
Kevyet ja riittävän leveä lesti. Hyvät kengät näin lyhyellä kokemuksella!
Anonyymi 19.9.2020
Yleisarvosana
Tämä on toinen Varustesta ostamani Lowa Renegades -pari. Käytän niitä joka päivä Erinomaiset saappaat Australian olosuhteisiin. Oti ne laatikosta ja käytti niitä metsästyksessä 10 päivää. Erittäin mukava. Hyvä pito. Hiljainen. Helppo pukea ja riisua. Parhaat saappaat joita olen käyttänyt.
Kauko K. 25.2.2020
Yleisarvosana
Paras retkeilyyn sopiva kenkä. Mukavan tuntuinen jalalle. Edelliset kengät presiis samanlaiset oli käytössäni 15 vuotta mutta sitten pohjat murtuivat poikki ja murenivat muruiksi oli aikakin hankkia uudet.
Jari M. 23.1.2020
Yleisarvosana
Ostin toiset koska ovat mukavat jalassa ja hyvin kevyet. Ei hierrä ja tuntuu mukavalta heti ensi tuntumalta. Tähti pois laadusta koska tehty nahkapaloista, joten saat varautua suutarissa käyntiin kun neuleet irtoaa muutaman vuoden tiiviin käytön jälkeen. Hinta on kohtuu suolanen laatuun verrattuna kun keveys ja laatu ei oikein kulje käsi kädessä.
Hans M. 18.12.2019
Yleisarvosana
erittäin mukava saappaapari, hyvä laatu ja istuvuus
Ilona L. 17.9.2019
Yleisarvosana
Tosi kevyt ja mukava jälkine
Anonyymi 7.8.2019
Yleisarvosana
Hyvät peruskengät. Läpästä tulee todella herkästi märkä läpi jo pelkästään pikku sateessa.
Nimimerkki Konemies 28.9.2020
Kolmannet samanlaiset hyvät kengät, mutta saumat heikommat kun aiemmin ja pohja murenee vuodessa.
Nimimerkki Jale 14.3.2020
Pohja menee täysin poikki reilun vuoden käytön jälkeen