Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Kalvolliset‪» Miesten‪» Lowa Renegade GTX Mid‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika R. vahvistettu ostaja, 25.3.2024
Yleisarvosana
Veijo P. vahvistettu ostaja, 24.3.2024
Yleisarvosana
Minun jalalle hyvät kengät
Jussi R. vahvistettu ostaja, 18.10.2023
Yleisarvosana
Vähän perus kenkää leveämpi lesti. Erinomainen istuvuus. Kevyt ja mukava kävellä, lämmin ja hengittää hyvin, veden pitävyyskin tuli todettua toimivaksi. Hieman liukas pohja joillain märillä pinnoilla.
Timo W. vahvistettu ostaja, 6.1.2021
Yleisarvosana
Alkoi pännimään Vanhojen 900g Haixien paino, nämä 750 g ja ei monomaiset.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.10.2022
Yleisarvosana
Erittäin mukavat kengät! Nämä eivät siis ole jäykimmästä päästä vaan aavistuksen rennommat kengät vaellukseen mutta sopivat hyvin myös arkikäyttöön, esim. märässä tai talvella. Jos jotain pitää mainita niin vakiona pohjat ovat hieman liukkaan tuntuiset ja vaativat hieman kulutusta jotta ne alkavat pitämään.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.7.2022
Yleisarvosana
Oikein mainiot ulkoilu kengät

Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.9.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olen käyttänyt vaelluskenkiä vain kerran, mutta olemme melko mukavia ja tarjosimme hyvää nilkkatukea.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.3.2023
Yleisarvosana
Ihan ok popot, varren pituus riittää sopivasti suojaamaan nilkkaa ja kohtuu kevyet kävellä. Huonoja puolia liukkaat nauhat jotka löystyvät kävellessä sekä talvikelillä liukkaat pohjat. Edit: 3kk käytön jälkeen tulee vedet sisään molenpiin kenkiin. Ensiksi alkoi vuotamaan päkiän kohdalta pohjallisen reunoista. Ja nyt jo seisoskelu sateessa saa sukat likomäräksi edes ilman lätäkköön astumistakaan, eli taitaa vuotaa myös läpästä. Ei jatkoon.
Thomas C. vahvistettu ostaja, 4.4.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nämä kengät ovat malli, jota olen käyttänyt noin 13 vuoden ajan päivittäin, joko kaupungissa tai vuoristossa, niiden käyttömukavuuden vuoksi. Ne kestävät keskimäärin 2 vuotta joka kerta tavallisella kävelyvauhdillani (4-10 km päivässä reipasta kävelyä). Viimeinen pari kärsi nopeamman hajoamisen irtoamisesta jalan pallon sivureunoista, lähellä varpaita. Vedenpitävyys ei ole toistaiseksi heikentynyt (ei märkiä jalkoja sateessa. Siitä huolimatta laitoin ne koetukselle tänä kesänä kuukauden voimakkaammalla käytössä (noin 30 km päivässä vuoristossa alamäkeen juoksuvaiheilla, mikä lisää taivutusjännitystä.) saa nähdä mitä tämä uusi pari tekee.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.4.2023
Yleisarvosana
Aleksi K. vahvistettu ostaja, 30.3.2023
Yleisarvosana
Jari L. vahvistettu ostaja, 24.11.2022
Yleisarvosana
Hyvät ja tukevat kengät, kannattaa ottaa kokoa isompi kuin normaalisti käyttää.
Sergiu D. vahvistettu ostaja, 5.11.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Vasta kylmän sään alkaessa voit arvostaa ja nauttia korkealaatuisista saappaista. tässä muistan säkeen - "Kylmä hiipi tiellä. Linnunpelätin tai jotain, Pyydä hihat velassa?" (Matsuo Basho, 1600-luku.)
Jari O. vahvistettu ostaja, 2.11.2022
Yleisarvosana
Hyvät kengät kävellä
Amber D. vahvistettu ostaja, 29.10.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Rakastan niitä. Erinomainen laatu ja erittäin mukava alusta alkaen.
j.p...@...om vahvistettu ostaja, 2.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Paras kenkäpari, jota olen koskaan käyttänyt - tämä on toinen palkkani sen jälkeen, kun ensimmäiset varastettiin!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.12.2022
Yleisarvosana
Hyvät kengät - valmiiksi kengässä olevat pohjalliset hieman lyhyet / siirtyy helposti taakse päin jättäen varmaan kärjet ilman pohjallista.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.8.2022
Yleisarvosana
Parhaat keskijäykät vaelluskengät mitä minulla on ollut! Istuu kuin sukka.
Christian S. vahvistettu ostaja, 28.8.2022
Yleisarvosana
Ihan törkeen hyvät kengät
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.7.2022
Yleisarvosana
Kengät istuvat jalkaan erinomaisesti ja ovat kevyet. Kengät eivät ole liian jäykät vaan joustavat sopivasti. Käyttökelpoiset etenkin poluilla. Ovat ensimmäiseni tätä mallia enkä kestävyydestä vielä tiedä. Sopivat "jokapaikankengät".
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.4.2022
Yleisarvosana
Todella kestävät ja hyväntuntuiset kengät jalassa. Tähän mennessä parhaat luokkaansa jotka olen omistanut.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.4.2022
Yleisarvosana
Anssi V. vahvistettu ostaja, 17.3.2022
Yleisarvosana
Hyvät ja kevyet kengät mutta saumat pettivät muutamassa kuukaudessa. Kestävyys ei vakuuta.
Jouko T. vahvistettu ostaja, 29.1.2022
Yleisarvosana
Aivan upeat kengät kevyeen retkeilyyn ja metsälenkeille. Olen käyttänyt Lowan Renegade-kenkiä vuodesta 2004 asti. Monta paria olen kuluttanut loppuun, mutta hyvää tuotetta kannattaa suosia. Renegade-kengistä on kokemusta pitkälti yli 35 000 km verran ja hyväksi olen todennut. Tarkennan vielä, tuo km määrä on siis vaatinut toisenkin parin. Jos vain lesti sopii jalkaasi, kokeile ihmeessä!
Jukka S. vahvistettu ostaja, 6.1.2022
Yleisarvosana
Arvostelu perustuu samojen kenkien (merkki & malli) ehkä yli kymmenen vuoden käyttöön. Omaan jalkaan erinomaiset kengät, En keksi negatiivista sanottavaa, no jaa, pohjat ovat talvikeleillä liukkaat, ainakin sen parin jonka aikoinaan ostin, en tiedä onko näissä sama pohja (asian voi korjata ostamalla Snowlinen erinomaiset liukuesteet). Voi olla että liukkaus tuli esiin vasta kun pohjat olivat todella kuluneet. Kenkien laadusta johtuen ensimmäiset kengät jotka ostin netin kautta. Kävelin kengät niin loppuun kuin olla voi, koska niillä oli niin mukava kävellä ja koska omaan jalkaan sopivia kenkiä on vaikea löytää. Niin pitkälle että pohjat kuluivat osin rakenteisiin asti puhki, mutta suutari pystyi puolipohjaamaan kengät silti, joka antoi saattohoitoa noin pari vuotta.
Ari H. vahvistettu ostaja, 5.11.2021
Yleisarvosana
Sopiva leveähkö lesti. Toimivat hyvin metsäpoluilla ja kadullakin. Ostin toiset samanlaiset kengät, kun ensimmäiset alkoivat vuotamaan kärjestä rantin reunoista puolentoista vuoden jälkeen. Kahden vuoden takuu toimi ja sain uudet tilalle. Hyvä! Nyt on erikseen kengät metsäpolulle ja siistimpään kaupunkikävelyyn.
Tinus V. vahvistettu ostaja, 23.10.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Loistava toistaiseksi pari
Ari K. vahvistettu ostaja, 3.10.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin mukava ja tukeva, en malta odottaa niiden käyttöä kentällä
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.9.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olen erittäin tyytyväinen uuteen Lowa -saappaaseeni!
Philipp T. vahvistettu ostaja, 16.3.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kaikki parhaat. Erittäin mukava ja lämmin ...
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.3.2021
Yleisarvosana
Kolmannnet Lowa Renegade kenkäni.Ensimmäiset hankin vuonna 2013. Käytän näitä ympäri vuoden kaikenlaisessa ulkoilussa.
Juha M. vahvistettu ostaja, 10.3.2021
Yleisarvosana
Hyvin jalkaan sopivat leveämmällä lestillä. Nauhoituksella pystyy kontrolloimaan sopivasti nilkan tukea. Pito hyvä muuten mutta jäisillä alustoilla parantamisen varaa.
Rami H. vahvistettu ostaja, 2.3.2021
Yleisarvosana
Nämä nyt ovat toiset samanmoiset. En ole ainakaan itse löytänyt vastaavia, jotka olisivat yhtä hyvät kävellä. Riittävän tukevat, eikä silti lukitse nilkkaa, kuten jotkut B/C-luokan samanlaiset. Nämä eivät taida olla mitään sellaista luokkaa... Mukavan pehmeä pohjakuvio, tai varmaan tarkoitan pohjan materiaalia. Pitää varsin hyvin vaikka kävelisi jäällä. Itsellä käytössä syksystä kesään ja päivittäin. Ja kun näin on. Kengän pitää olla ennenkaikkea hyvä kävellä tavallisesti ja arjessa. Aiemmin kokeillut myös työkenkiä, ei nekään lopulta halpoja ole, kun jotkut loppuvat jo yhden talven käytön jälkeen. Edelleen käytössä yli 10 v. ns. varsinaiset vaelluskengät. Näistä kuvittelen tulevan yhtä hyvät, vaikka ensimmäiset ratkes päkiän kohdalta ulkosyrjältä. Ilmeisesti tekovirhe, eli sitä kautta ei voi tuomita näitä. Ja ostin siis samanlaiset heti uudestaan. En vain löytänyt parempia, vaikka siinä kohtaa olisi ollut harkinnan paikka. Eli nämä ovat itsellä päivittäisessä käytössä. Jos jotakin moitetta pitäis sanoa, niin monesta palasta on tehty. Tiedä sitten onko suunnittelija ajatellut, että niin se toimii paremmin? Vai kustnnussäästö? Ja hieman epäilytti myös, että sisäpohja on polyuretaania. Mietin siis kestävyyttä. Mutta sehän vain muokkautuu lopulta vain oman jalan mukaan. Ja muovihan on ikuista :) Eli osta pois. Lorenz Wagner on suunnitellut jälleen kerran hyvät kengät. Mielestäni ei muita vastaavia ole. Ja nämä taitaa olla jotkut klassikot. Vaikei ihminen elinaikanaan ehdi kovin monesta kokemuksia hommata. Hyvät kengät kun kestävät aika pitkään...
Bill S. vahvistettu ostaja, 24.1.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Pettymys saapas. Suuri palvelu tavalliseen tapaan. 1. koko on huomattavasti pienempi kuin muut eurooppalaiset saappaat, kuten Meindl ja Hanwag, joten näitä saappaita ei voi kävellä sisään. Voin vain seistä niissä. En ymmärrä, kuinka EU: n koko Lowassa on melkein yhtä kokoa pienempi kuin Meindl. Mittasin sisäisen pituuden, ja se on 6 mm pienempi kuin sama koko Meindl / Hanwagissa. 2. Olen yllättynyt siitä, että monet ihmiset arvioivat Renegadea niin korkealle, koska laatu on hyvin keskimääräinen verrattuna sekä Meindliin että Hanwagiin. Toki hinta on alhaisempi, mutta ei paljon halvempi kuin halvin Meindl, ja keskipohja on paljon vähemmän mukava kuin muut valmistajat. Ehkä alkuperäinen Lowa oli parempaa laatua ja parempaa kokoa, mutta nykyisen tehtaan saappaat ovat hyvin pettymyksiä.
Jere K. vahvistettu ostaja, 21.1.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät jalassa. Lämpimät ja sukat pysyi kuivana suonsilmäkkeessäkin. Kovalla lumella pohja ei pidä, mutta kuivalla, maastossa, pehmeämmässä lumessa ok.
Miia S. vahvistettu ostaja, 5.1.2021
Yleisarvosana
Kengät istuvat jalkaan täydellisesti ja tukevat hyvin nilkkaa. Näillä voi mennä pitkiäkin matkoja ilman hiertymiä. Hinta-laatusuhde 👌
Ilkka S. vahvistettu ostaja, 19.12.2020
Yleisarvosana
Jean-Louis P. vahvistettu ostaja, 19.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tämä on toinen identtinen parini. Se on hieno tuote!
Kerre M. vahvistettu ostaja, 16.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvät saappaat. Sama mitoitus kuin normaalisti. Kaikki tähän mennessä hyvä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.10.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Rakastan sitä
Timo M. vahvistettu ostaja, 16.10.2020
Yleisarvosana
Kevyet ja riittävän leveä lesti. Hyvät kengät näin lyhyellä kokemuksella!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.9.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tämä on toinen Varustesta ostamani Lowa Renegades -pari. Käytän niitä joka päivä Erinomaiset saappaat Australian olosuhteisiin. Oti ne laatikosta ja käytti niitä metsästyksessä 10 päivää. Erittäin mukava. Hyvä pito. Hiljainen. Helppo pukea ja riisua. Parhaat saappaat joita olen käyttänyt.
Kauko K. vahvistettu ostaja, 25.2.2020
Yleisarvosana
Paras retkeilyyn sopiva kenkä. Mukavan tuntuinen jalalle. Edelliset kengät presiis samanlaiset oli käytössäni 15 vuotta mutta sitten pohjat murtuivat poikki ja murenivat muruiksi oli aikakin hankkia uudet.
Jari M. vahvistettu ostaja, 23.1.2020
Yleisarvosana
Ostin toiset koska ovat mukavat jalassa ja hyvin kevyet. Ei hierrä ja tuntuu mukavalta heti ensi tuntumalta. Tähti pois laadusta koska tehty nahkapaloista, joten saat varautua suutarissa käyntiin kun neuleet irtoaa muutaman vuoden tiiviin käytön jälkeen. Hinta on kohtuu suolanen laatuun verrattuna kun keveys ja laatu ei oikein kulje käsi kädessä.
Hans M. vahvistettu ostaja, 18.12.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
erittäin mukava saappaapari, hyvä laatu ja istuvuus
Ilona L. vahvistettu ostaja, 17.9.2019
Yleisarvosana
Tosi kevyt ja mukava jälkine
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.8.2019
Yleisarvosana
Hyvät peruskengät. Läpästä tulee todella herkästi märkä läpi jo pelkästään pikku sateessa.
Nimimerkki Konemies 28.9.2020
Kolmannet samanlaiset hyvät kengät, mutta saumat heikommat kun aiemmin ja pohja murenee vuodessa.
Nimimerkki Jale 14.3.2020
Pohja menee täysin poikki reilun vuoden käytön jälkeen