Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » GPS-laitteet » Pyöräilijöille » Garmin Edge® 1030 GPS ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Isto O. 14.3.2020:
Yleisarvosana
Taattua Garmin laatua! Kokemuksia Edge 1000 laitteesta jo useammalta vuodelta, johon vertailussa tämä kyllä pärjää. Jahka kesäksi kerkiää, niin päästään kunnolla reittejä testaamaan. Näyttö on selkeästi parempi, hiukan hidas kylläkin, eli pitää olla malttia joka painalluksen jälkeen. Akku tuntuu kestävän todella hyvin ja lisäakullahan tämä kestää loputtomiin..
Veikko I. 3.3.2020:
Yleisarvosana
Tuo Maanmittauslaitoksen koko suomen maastokartasto oli pettymys,ei sillä pärjää tunturilapin takamaastoissa..
Kaido V. 3.3.2020:
Yleisarvosana
As Garmin promises: top-of-the-line cycle computer. Much of the potential still undiscovered by me due to the season. Don't use much of the functions on the winter bike.
Pasi A. 29.2.2020:
Yleisarvosana
Paras pyörä tietokone mitä olen käyttänyt. Selkeä iso näyttö.
Pasi H. 15.10.2019:
Yleisarvosana
Loistava treenikaveri!
Miikka P. 12.10.2019:
Yleisarvosana
Kartta-, navigointi- ja mittaustoiminnot toimivat loistavasti ja näyttö on todella selkeä myös verrattuna muutaman vuoden vanhaan Garmin Montanaan. Ainoastaan kosketusnäytön tahmeus ihmetyttää hieman, mutta sen kanssa pärjää kyllä kunhan ei ole kiire. Käyttöönoton yhteydessä oli pieniä ongelmia saada Edge ja puhelin (iPhone) liitettyä toisiinsa, mutta resetoinnin ja uudelleenkonfiguroimisen jälkeen ongelmia ei ole esiintynyt.
Juha N. 13.7.2019:
Yleisarvosana
Erittäin loistava laite,helppokäyttönen ja tarkka!
Antti-Jussi P. 8.4.2019:
Yleisarvosana
Helppo käyttöönotto, hyvät ominaisuudet ja 100% toimiva synkkaus.