Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Pyöräilykengät‪» Five Ten Freerider PRO‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 4.4.2022
Yleisarvosana
Tuomas K. 25.2.2022
Yleisarvosana
Minna J. 24.3.2021
Yleisarvosana
David B. 13.10.2020
Yleisarvosana
Upeat kengät maastopyöräilyyn tai vapaa-ajanasusteisiin. Pidä kiinni pedaaleistani, kuten että ne kiinnitetään sisään. Kuivaa todella nopeasti
Mick H. 8.9.2020
Yleisarvosana
Mukava pyörällä ja sen ulkopuolella. Helppo säätää polkimen sijaintia lennossa pelkäämättä liukastumista. Hyvä suoja varvaslaatikon ympärillä olematta raskas. Jotkut sanovat, että pohja on jäykkä, mutta olen ratsastanut ja kulkenut luistinkengissä vuosikymmenien ajan, ja nämä ovat hienoja oluen saamiseksi kyydin jälkeen, eikä heillä ole poikakilpailijan ulkonäköä, kuten jotkut tekevät. (En todellakaan halua vaeltaa niissä). Mitoitus oli paikalla. Käytän US11: tä pakettiautoissa ja US11: tä nämä sopivat täydellisesti. Luulen, että ne ovat kevyitä (kevyempiä kuin Vansin luistelukenkä joka tapauksessa). Olen täysin myyty tällä pohjalla. Aika näyttää kuinka he kestävät, mutta jos poltaisin parin vuodessa, olisin tyytyväinen siihen. Ensimmäinen pari ajokenkiä, enkä koskaan palaa takaisin. Nämä rock!
David S. 13.6.2020
Yleisarvosana