Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takki- ja housupaketit‪» Retkeilyyn ja ulkoiluun‪» Black Diamond StormLine Stretch Rain Shell + Full Zip Rain Pants Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.6.2024
Yleisarvosana
Aaron A. vahvistettu ostaja, 15.6.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upeat housut, markkinoiden parhaimman näköiset kuorisadehousut myös muotoiltuina. Ei niin kuin sinulla olisi pari muovikassia jaloissasi. Erittäin toimiva. Pidä tuuli ja sade poissa.
Sami K. vahvistettu ostaja, 30.11.2022
Yleisarvosana
Sadetakiksi laadukas. Hyvät ventilaatiot. Iso kaula-aukko, partakin sopii sisään ;) punainen väri hailakampi luonnossa. Ei pahasti kahise pakkasella. Housut miellyttävät jalassa, huomaamattomat. Vyötärön napit aika onnettomalla kannalla, saa nähdä milloin antautuu kankaasta. Ei kannata yrittää survoa omaan takataskuunsa, julmettu homma.
Anni A. vahvistettu ostaja, 1.9.2022
Yleisarvosana
Oli vaelluksella toimiva asu. Ei hiostanut ja suojasi sateessa ja tuulessa. Toki alle on hyvä mahtua kerrasta yms. Kun ei ole vuorellinen puku.
Kimmo F. vahvistettu ostaja, 14.8.2022
Yleisarvosana
Tuli testattua lumimyrskyssä ja kaatosateessa. Kaiken kestää. Hyvät ja kevyet yleisvaatteet myös kuivalle kelille vaellukselle.
Hidenori N. vahvistettu ostaja, 3.4.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kun ostin vaatteita Japanista, sain kauniita esineitä kuin olisin silittänyt ne, mutta tämä oli ryppyinen. En ehkä nähnyt sitä kunnolla, mutta kun näin saamani tuotteen, olin pettynyt, koska vedenpaineen kestävyys oli vain 10 000 mm.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.10.2021
Yleisarvosana
Seiji H. vahvistettu ostaja, 3.6.2021
Yleisarvosana
luc...@...om vahvistettu ostaja, 19.10.2019
Yleisarvosana