Viranomaistuotteet» Jalkineet» Korkeavartiset» Haix Black Eagle Athletic 2.1 GTX High»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 2.2.2021:
Yleisarvosana
Aivan mahtavat kengät kaiken kaikkiaan: kevyet ja ainakin näin alkuun erittäin napakat.
Petteri V. kirjoitti 6.1.2021:
Yleisarvosana
Tuote on juuri sitä mitä odotin Haixilta, olin omistanut jo Haix kengät aiemmin, joten halusin heidän kengät myös uudestaan, kengissä on kyllä pitkä sisäänajo mutta sen jälkeen ne ovat täydelliset.
Eetu L. kirjoitti 28.11.2020:
Yleisarvosana
Kevyt ja tukeva kenkä. Nauhoituksen lukitus tosi hyvä ja jalkapöydän säädöt pysyy haluttuna aina. Toimii myös sisätiloissa eikä ei ole kuumat jalassa. Kenkä on hyvin rullaava ja niillä juokseminenkin on miellyttävää. Ongelmana on pitkä sisään ajo, muutaman viikon käytöllä ne eivät vieläkään istu optimaalisesti. Melko tyköistuva ja lesti ei ole kovin leveä, mikä hankaloittaa hyvän istuvuuden löytämistä. Kantapäissä kantapääkupin yläpuolella kova reuna joka aiheuttanut hankaamista ja pidemmällä kävelylenkillä sain rakon kantapäähän. Tätä ongelmaa on pystynyt nauhoituksen kireyden säädöillä helpottamaan. Jäällä/lumella hieman liukas pohja.
Ville H. 21.10.2020:
Yleisarvosana
Onni S. kirjoitti 21.8.2020:
Yleisarvosana
Hyvät ja tukevat
Konsta V. kirjoitti 26.7.2020:
Yleisarvosana
Kengät olivat kuvatunlaiset, kevyet ja hyvät jalassa voin suositella!
Jarkko N. 21.7.2020:
Yleisarvosana
Tuomas S. kirjoitti 1.2.2020:
Yleisarvosana
Ensimmäiset HAIX:ini. Vaatii reilusti sisäänajoa, noin 150km kohdalla alkoi olemaan ok. Erittäin hyvin rullaava kenkä joka tukee jalkaa hyvin.
Aku L. kirjoitti 22.1.2020:
Yleisarvosana
Sisään ajo kengille 13 km metsä-kävely. Kengät mukavan tukevat. Pohjat pehmeämmät parempi ajaa autoa kuin vanhemmissa malleissa. Muutama TRA-harjoitus myös takana. Hyvin toimii myös siinä touhussa. Eivätkä kuumene liikaa kovemmassakaan liikkeessä.
Kimmo O. kirjoitti 8.1.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvin jalkaan istuvat, kevyet maiharit.
Risto H. kirjoitti 3.1.2020:
Yleisarvosana
Loistavat kengät. Joustavat ja kepeät kuin painitossut, mutta silti tukevat! Kuten joissain arvosteluissa todettukin, että vaativat sisäänajoa. Rakot ja muuta kymmenen kilometriä tarpomista, mutta sen jälkeen istuvat jalkaan kuin valettu, voin suositella
Matti K. kirjoitti 29.12.2019:
Yleisarvosana
Parasta mitä rahalla saa!
Albert L. 25.10.2019:
Yleisarvosana
Jani P. kirjoitti 16.10.2019:
Yleisarvosana
Kevyet ja erittäin mukavat jalassa.
Samu K. kirjoitti 16.10.2019:
Yleisarvosana
Parhaat kengät, kolmannet jo menossa. Löytyy nahkaiset ja kankaiset, kankaisemmat suurempaa kokoa tai sitten malli on hieman muuttunut uudessa mallissa.
Eetu T. kirjoitti 25.9.2019:
Yleisarvosana
Kevyet, hengittävät ja loistavat jalkaan. Vedenpitävyydestä ei vielä kokemusta. Kysymysmerkkinä myös akilesjänteen kohdalla olevan kangastuksen kestävyys. Saman merkin airpowereissa akilesjänteen kohdalla oleva kangas kului nopeasti puhki, jonkan seurauksena vesi ja kosteus sisään..
Ville A. kirjoitti 19.9.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvä ja istuva vaelluskenkä. Hyvä nilkkatuki ja kengän keveys yllätti. Kengännauhojen kaksiosainen kiristys toimii hienosti lestin ollessa erikseen kiristettävä vaikka nauhat ovat yhtenäiset ylös asti.
Ulla H. kirjoitti 11.9.2019:
Yleisarvosana
Tuote toimi erittäin hyvin vaelluksella. Nilkkani ovat huonot, tukivat niitä erityisen hyvin. Olen näin lyhyellä kokemuksella tyytyväinen ostooni. Poikani suositteli , koska hänellä on yli 2-vuoden kokemus kenkien käytöstä. Hänellä on nahka pintainen kenkä ja helposti kenkien väri katoaa. Laittaa suojaa joka kerta kun käyttää. MIKÄ NEUVOKSI?
Mira K. kirjoitti 25.7.2019:
Yleisarvosana
Kevyt, laadukkaan oloinen ja vakaa kenkä, metsässä liikkumiseen ostettu, soveltunee erittäin hyvin myös kaupunkikävelyyn, eli monipuolinen käyttötarkoitus. Alkuun tuntui että ei istu jalkaan hyvin, mutta kun avasin nauhoja hieman ja kiristin uudelleen, kenkä olikin paras vaihtoehto mitä olen kokeillut.
Anonyymi kirjoitti 8.5.2019:
Yleisarvosana
Kevyt ja mukava jalassa pitkiäkin aikoja. Hyvä nilkkatuki epätasaisessa maastossa.
Jarkko K. 28.11.2018:
Yleisarvosana
Nimimerkki Jalassa joka päivä kirjoitti 7.4.2020:
V*tun hyvät