Lajit » Vaellus » Astiat » Mukit » Termosmukit » Camelbak Forge Vacuum 0,5L »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Emilia S. 05.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Valitsin tuotteen sen saamien hehkuttavien arvostelujen johdosta. Valitettavasti en voi hehkuttaa tuotetta koska siitä juominen ilman että juomaa valuu pitkin tuotteen kylkiä vaatii tarkuutta ja keskittymistä. Uskon että ajan myötä tätä oppii varomaan, mutta uudelle käyttäjälle varoitus: kuppi ottaa korvausilman pienestä reiästä ja jos kallistat kuppia liikaa niin tästäkin reiästä valuu pieni määrä juomaa. Se valuu sitten kupin napin takaata pitkin kupin kylkeä käsille, auton keskikonsoliin, rinnuksille jne.

Jouni J. 25.10.2018:
Yleisarvosana

Antti P. 23.12.2018:
Ehkä paras omistamani take away muki. Kuumat juomat pysyvät kohtalaisen ajan lämpimänä (kahvi oli ainakin 4 tunnin jälkeenkin oikein nautittavaa). Erityinen plussa "liipaisinavauksesta", jolloin etusormella painetaan liipaisinta että juomaa virtaa korkin läpi. Hirmu kätevä ominaisuus etenkin paljon autoilevalle tai muuten, jos voi joutua äkkiä pudottamaan mukin. Erikoisesta (mutta mainiosta) mekanismistaan huolimatta korkki on helppo huoltaa ja puhdistaa.