Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Päiväreput» Osprey Daylite Plus»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Juha D. 21.12.2020:
Yleisarvosana
Olli K. kirjoitti 18.9.2020:
Yleisarvosana
Kevyt ja pakkautuu tarvittaessa ohueksi lätyksi. Yllättävän paljon taskuja ja lokeroita. Ostin tämän rinkan jatkeeksi, mutta toimii loistavasti myös pyöräilyssä, kun paksua lantiovyötä ei ole häiritsemässä
Leena L. kirjoitti 13.9.2020:
Yleisarvosana
En oikein tule tuttavaksi tämän repun kanssa enkä löydä tavaroitani sieltä. Ei tästä ihan lempparia tullut. Materiaali ja väri ovat kivat.
Johanna J. kirjoitti 2.9.2020:
Yleisarvosana
Sopivan pieni ja kevyt päiväreppu, mukava selässä. Taattua Osprey-laatua. Itse ostin repun, koska sen saa kiinni Osprey Renn -rinkkaani. Loistava yhdistelmä niin reppureissulla kuin vaeltaessakin.
Roni T. kirjoitti 2.11.2019:
Yleisarvosana
Taattua Osprey laatua. Todella hyvä ja monipuolinen päiväreppu.
Anonyymi kirjoitti 27.8.2019:
Yleisarvosana
Repun saa lupausten mukaisesti kiinnitettyä rinkkaan ja tavaroille tulee kivasti lisätilaa. Tämän kanssa voi tehdä pääleiriltä pienempiä retkiä maastoon.
Miro H. 11.12.2018:
Yleisarvosana
Joona H. kirjoitti 13.2.2020:
Kevyt, tarpeeksi taskuja ja paljon parjatuissa sivutaskuissakin kestää 0,7l vesipullo hyvin jos päätaskussa on edes jotain täytettä. Paras ominaisuus on kuitenkin ehkä ulkotasku johon saa täysimittaiset räpylät talteen mukavasti.