Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Päiväreput» Osprey Hikelite 26 Unisex»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 7.4.2021:
Yleisarvosana
Erittäin kevyt ja hyvin säädettävä reppu päiväkäyttöön. Toistaiseksi kokemusta vain talvikäytössä, eli repun tuulettuvasta kanto-osasta en osaa vielä sanoa. Repun sisällä on vain yksi kapea tasku, sinne kaipaisin toista taskua (siksi yksi tähti pois). Etupuolella pieni sivutasku, johon mahtuu pieniä tavaroita. Juomapulloa olen säilyttänyt toistaiseksi vain repun sisällä, joten repun sivutaskujen käytettävyydestä ei tietoa. Sadesuoja on hyvä lisä.
Esa A. kirjoitti 9.2.2021:
Yleisarvosana
Laadukas reppu, ainoana miinuksena juomapulloja ei saa oikein pysymään kunnolla sivutaskuissa
Diana M. kirjoitti 22.10.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvä reppu ja hinta oli hyvä.
Esa H. 15.9.2020:
Yleisarvosana
Niina M. kirjoitti 12.4.2020:
Yleisarvosana
Muutama käyttökerta takana, hyvin istuva reppu jota hyvä kantaa. Juomapulloa olen pitänyt sivutaskussa, josta se helposti tippuu jos kumartuu. Siihen kaipaisi kiristys nauhaa.
Tuomas M. 15.2.2020:
Yleisarvosana
Jarmo P. kirjoitti 28.8.2019:
Yleisarvosana
Perusreppu, mutta saumat vaikuttavat kestävältä. Kokoa lähinnä pieneen retkiin tai päivittäisreissuihin.
Vesa-Pekka M. kirjoitti 18.8.2018:
Yleisarvosana
Todella kevyt ja selässä mukava reppu kevyemmille kuormille. Keveyden vuoksi tätä ei ole kuorrutettu ihan kaikilla Ospreyn herkuilla, mutta perusasiat ovat kunnossa. Esimerkiksi juomapussi tulee perinteiseen tapaan sisäpuolelle ja kypäräkiinnikettä ei ole.
Johanna S. 6.8.2018:
Yleisarvosana
Nimimerkki Emmi R. kirjoitti 15.6.2019:
Loistava reppu päiväretkille. Kätkee helposti sisäänsä trangian, kahvipannun, kevyttä vaatetta ym. Kevyt, tukeva, shitake gray tosi kauniskin :)